Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 87
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, darkled είπε

Εννοείται δεν κάθισα να διαβάσω το άρθρο. Είναι ντροπή για το Insomnia  αυτή η ανάρτηση. Νομίζω κάτι παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί, και είμαι μέλος πάνω από 20 χρόνια στο Insomnia.😞

Αναφορά σε κείμενο

Το 404 Media υποστήριξε ότι το περιστατικό είναι "χαρακτηριστικό της δυστοπίας της παρακολούθησης των μέσων κοινωνικής δικτύωσης" στην οποία ζούμε.

Aν ειχες κανει τον κοπο να διαβασεις το αρθρο θα εβλεπες την τεχνολογικη του διασταση...

Και εγω ειμαι 10 χρονια εδω και δεν εχω διαβασει πιο ξενερωτο ποστ απο το δικο σου...

Επεξ/σία από ScorpioX777
  • Like 2
Δημοσ.
6 hours ago, darkled said:

Εννοείται δεν κάθισα να διαβάσω το άρθρο. Είναι ντροπή για το Insomnia  αυτή η ανάρτηση. Νομίζω κάτι παρόμοιο δεν έχω ξαναδεί, και είμαι μέλος πάνω από 20 χρόνια στο Insomnia.😞

Μια χαρα δινεις ομως κλικ και κανεις σχολια στο αρθρο. Αυτα μετρανε. Και απ'οτι βλεπω ειναι το πιο δημοφιλες αρθρο του μηνα και βαλε.

Δημοσ.

Ρε σεις το θέμα δεν είναι η απιστία κλπ το θέμα είναι ότι ο τύπος είναι ο CEO και η τύπισσα η υπεύθυνη HR της εταιρίας. Άντε εσείς εμπιστευτείτε πράγματα σε HR 

Δημοσ.
8 hours ago, poulinos said:

δωστου κανα ευρω γιατι θα πειναει αυριο.τα λεφτα που ειχε εχει και θα εχει ακομα και μετα απο αυτο δεν θα τα δεις ουτε σε 10 δικες σου ζωες. 

Δείχνεις ενοχλημένος. Παθών να υποθέσω;

• Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Η εταιρεία, που μέχρι πρόσφατα ήταν σχετικά άγνωστη, μετέφερε πρόσφατα την έδρα της στη Νέα Υόρκη και εξασφάλισε χρηματοδότηση 93 εκατομμυρίων δολαρίων σε γύρο χρηματοδότησης σειράς D με επικεφαλής την Bain Capital Ventures.

bane-cia.gif

Δημοσ.

Πέρα από το κατινίστικο/Τατιανίστικο της υπόθεσης, να σημειώσουμε ότι η δημόσια προβολή χωρίς τη συγκατάθεση κάποιου (πρέπει να) απαγορεύεται αυστηρά.

Καλός ο χαβαλές, αλλά γενικά πρέπει να γνωρίζουμε/διεκδικούμε και τα στοιχειώδη δικαιώματα μας.

Αυτό θεωρώ ότι είναι ένας καλός λόγος συζήτησης σε ένα τεχνολογικό (και οχι μόνο) forum. Πώς να προστατεύουμε τον εαυτό μας από τέτοιου είδους έκθεση.

Και για να προλάβω τα σχόλια, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι παράνομο/ανήθικο για να μην θέλεις να εκτεθείς δημόσια. Μπορεί πχ να είσαι με τη γυναίκα/σύντροφο σου και να μην θέλεις ρε αδερφέ να σας βλέπουν όλοι, πόσο μάλλον να τη φιλήσεις με το στανιό, καλός ο χαβαλές αλλά δεν ξέρεις τι μπορεί να παίζει με τη διάθεση/ψυχοσύνθεση/χαρακτήρα του καθενός.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, chrisde said:

Πέρα από το κατινίστικο/Τατιανίστικο της υπόθεσης, να σημειώσουμε ότι η δημόσια προβολή χωρίς τη συγκατάθεση κάποιου (πρέπει να) απαγορεύεται αυστηρά.

Στις ΗΠΑ? Σε δημόσιο χώρο κιόλας?

Άσε που ανάλογα την συναυλία, όπως πχ την συγκεκριμένη, αγοράζοντας εισιτήριο συμφωνείς με τους όρους της εταιρείας ότι ενδέχεται να φωτογραφηθείς/βιντεοσκοπηθείς.

• Thanks 2
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, chrisde είπε

Μπορεί πχ να είσαι με τη γυναίκα/σύντροφο σου και να μην θέλεις ρε αδερφέ να σας βλέπουν όλοι

Αν δεν θες να σας βλεπουν ολοι.... μηπως λοιπον να μην πας σε δημοσιο χωρο με τιγκα κοσμο?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη αλλά υποτίθεται πάω να δω εγώ μια συναυλία/αγώνα ή whatever, όχι να με δουν οι άλλοι. Δεν είμαι εγώ το θέαμα αλλά ο θεατής. Το βλέπω λάθος; Μου λέτε ότι υποχρεωτικά αν δεν θέλεις να εκτίθεσαι δεν πρέπει να πηγαίνεις σε live εκδηλώσεις; Και το βρίσκετε οκ αυτό;

Επεξ/σία από chrisde
  • Like 2
  • Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...