Thukididis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες καλησπέρα σε ολους αντιμετωπίζω το εξης προβλήμα με το λαπτοπ μου καθε φορα που ανοιγω το καπακι του λαπτοπ και παταω το κουμπι power παίρνει κανονικα ρευμα το λαπτοπ ωστοσο σημα στην οθόνη δεν δινει και δεν ανοιγει ο υπολογιστης ενω μεσα εσωτερικα δουλευει και οι ανεμιστηρες και ολα σημα στην οθονη δεν δινει δοκιμασα και με καλωδιο hdmi να δωσει σημα στην τηλεοραση και οταν το εκανα ο υπολογιστης σφυριζε εκανε συνεχεια μπιπ μπιπ μπιπ ξερετε τη μπορει να φταιει ?? σε εναν τεχνικο που το πηγα εδω στην γειτονια μου το ανοιξε του εκανε εναν εσωτερικο καθαρισμο και για λιγες μερες δεν μου το ξαναεκανε δουλευε κανονικα για μια εβδομαδα και μετα παλι τα ιδια τον πηρα τηλ και του ειπα μου το ξανακανει και μου ειπε να του το ξαναπαω να το ξαναδει επειδη δεν εχω άλλα λεφτα για πεταμα εχετε καμια ιδεα τι μπορει να φταιει?? Ευχαριστώ!!
Taperakias Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Δημοσ. πριν από 39 λεπτά Ίσως να πρέπει να το πρόσεξεις να παρακολουθείς και θερμοκρασίες.. Όταν έκανε το Μπιπ Μπιπ Αναβοσβήνε το πλήκτρολογιο? Συνήθως σε εκείνη την περίπτωση είναι κωδικός βλάβης και κατά 90 τις εκατό κάρτα γραφικών... Το ότι άναβε μετά από καθαρισμό δείχνει υπερθέρμανση.. Άρα ακόμα το προλαβαίνεις..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα