Dimitris_1981 Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:52 μμ 51 λεπτά πριν, Huruduru είπε Εγώ έχω από το 2020 ακόμα το Mac Mini M1 16GB και πάει ακόμα ρολόι. Θα το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα περίπου και μετά θα το αντικαταστήσω με το επόμενο Mini αλλά αυτή την φορά με Pro επεξεργαστή. Μνήμη βάλε παραπάνω. Αν έρθει ποτέ το ΑΙ θα τρώει αρκετή. Προς το παρόν δεν πολύ ενοχλεί την RAM. Εγώ με 18GB επειδή τρέχω και VM στο Parallels πιάνω γύρω στα 15GB. 1
Huruduru Δημοσ. Δευτέρα στις 01:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:57 μμ 3 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε Μνήμη βάλε παραπάνω. Αν έρθει ποτέ το ΑΙ θα τρώει αρκετή. Προς το παρόν δεν πολύ ενοχλεί την RAM. Εγώ με 18GB επειδή τρέχω και VM στο Parallels πιάνω γύρω στα 15GB. Σκέφτηκα να πάρω το M4 Pro 24GB RAM 512GB
alexpap Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:17 μμ “Η νέα κάμερα θα τοποθετηθεί στην κάθετη πλευρά της συσκευής, επιτρέποντας στους χρήστες να πραγματοποιούν selfies και βιντεοκλήσεις FaceTime με την ίδια ευκολία, ανεξάρτητα από τον προσανατολισμό της συσκευής. Η αναβάθμιση αυτή αναμένεται να ενσωματωθεί στο νέο iPad Pro που θα κυκλοφορήσει αργότερα φέτος.” 1) Πάνω ή κάτω από τον αισθητήρα φωτός 2) Γιατί δεν βάζουν όσες και πίσω για να αποκτήσουν την ίδια ποιότητα όπως οι πίσω κάμερες. 3) Γιατί δεν βάζουν και φλας για να βγαίνουν τα γένια με φωτογένεια στα κορίτσια. 4) Το θηλυκό iPad πόσες τρύπες θα έχει. 5) Οι κάμερες του iPad είναι τόσο καλές που τραβάνε νύχτα στο απόλυτο σκοτάδι χωρίς φλας από τυφλό και ο τυφλός βλέπει τη φωτογραφία τέλεια στην Οθόνη της συσκευής γιατί ή θηλυκή τεχνολογία της οθόνης είναι και για τυφλούς αλλά και για τους τυφλούς του φίλους. 6) Ακατάλληλο για συνουσιακή πανδαισία σε μικρές ανώριμες ηλικίες. Σημείωση : Δεν θα το πάρω για να το έχετε όλοι εσείς μιας και βγαίνει σε περιορισμένα κομμάτια. 1 1
Jmanol000 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:18 μμ 4 ώρες πριν, polaki είπε Θεωρώ τα iPad το πιο value for money device της Apple, ενδεχομένως μόνο κάτω από το Mac mini που ειδικά στο χαμηλότερο spec παίρνεις τεράστιο value. Εν αντιθέσει με τα τηλέφωνα που και εκείνα κρατάνε αξία (και με αξία δεν εννοώ μεταπώλησης αλλά χρήσης), τα iPad τα παίρνεις μια φορά και τα ξεχνάς μετά. Εχω ένα iPad Pro του 2019 και ακόμα την παλεύει μια χαρά, δεν είναι καν M series αλλά ήταν τόσο δυνατό τότε που ακόμα και σήμερα είναι μια χαρά. ναι οκ με αυτήν την έννοια όντως κρατάνε στο άπειρο , έχω ένα air 2 και ακόμα για βασική χρήση είναι οκ , δηλαδή σεσχεση με το m1 iPad δεν θα δεισ τρελεσ διάφορες στη βασική χρήση , επίσης λόγω. τησ φύσης τησ συσκευής να μην είναι όσο ποθιτο όσο το iPhone και να μην βαιθσζεααι σε αυτο τοσο στο Mac όπου αλλάζοντας το κερδοζεισ κάτι
polaki Δημοσ. Δευτέρα στις 02:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:25 μμ 1 hour ago, Huruduru said: Εγώ έχω από το 2020 ακόμα το Mac Mini M1 16GB και πάει ακόμα ρολόι. Θα το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα περίπου και μετά θα το αντικαταστήσω με το επόμενο Mini αλλά αυτή την φορά με Pro επεξεργαστή. Ήσουν πολύ σωστός και πήρες τα 16GB, εγώ το είχα τσιγκουνευτεί είχα πάρει τα 8gb γιατί δεν είχα πλήρη εικόνα του πόσο δυνατός ήταν τότε ο Μ1 και δεν ήθελα να επενδύσω πολλά.. τα οποία 8gb βέβαια ήταν υπέρ-αρκετά για τότε (ίσως οριακά και για σήμερα για μένα), αλλά πηγαίνοντας φέτος στο Μ4 που είναι by default 16GB είδα μεγάλη διαφορά στο σύνολο του responsiveness. Aν είχα ήδη Μ1 16GB δεν θα πήγαινα σε upgrade φέτος. Ο Pro επεξεραστής θεωρώ θα τα σπάει, ανάλογα το κόστος του συνολικού πακέτου όταν βγει το Μ5 θεωρώ θα αξίζει φουλ για να αντέξει πολλά χρόνια.
Dimitris_1981 Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 02:27 μμ (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Huruduru είπε Σκέφτηκα να πάρω το M4 Pro 24GB RAM 512GB Εξαρτάται τι κάνεις. Εγώ το λέω λόγω VM που ότι και να κάνεις η μνήμη είναι όντως τόση. πχ Εγώ με τα 18GB θεωρώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τον τρόπο που δουλεύω. Αν μου έλεγες όμως τι θα έπαιρνα αν ήξερα ότι θα είχα αυτό το workflow θα είχα πάει στα 36GB για να πάω το VM στα 16GB και να έχω και αρκετή καβάτζα. εδώ δίνει εξήγηση πως δουλεύει η μνήμη. Βέβαια όλα είναι σχετικά και δεν συμφωνώ 100% μαζί του. https://www.youtube.com/watch?v=WTyoSv_hpgg Επεξ/σία Δευτέρα στις 02:30 μμ από Dimitris_1981
Huruduru Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 03:38 μμ 1 ώρα πριν, Dimitris_1981 είπε Εξαρτάται τι κάνεις. Εγώ το λέω λόγω VM που ότι και να κάνεις η μνήμη είναι όντως τόση. πχ Εγώ με τα 18GB θεωρώ ότι δεν θα έχω πρόβλημα με τον τρόπο που δουλεύω. Αν μου έλεγες όμως τι θα έπαιρνα αν ήξερα ότι θα είχα αυτό το workflow θα είχα πάει στα 36GB για να πάω το VM στα 16GB και να έχω και αρκετή καβάτζα. εδώ δίνει εξήγηση πως δουλεύει η μνήμη. Βέβαια όλα είναι σχετικά και δεν συμφωνώ 100% μαζί του. https://www.youtube.com/watch?v=WTyoSv_hpgg Προσωπικά χρησιμοποιώ κυρίως Pixelmator για επεξεργασία RAW φωτογραφιών και Software Development και σκέφτηκα ότι τα 24GB θα είναι αρκετά για τα επόμενα χρόνια για την χρήση που κάνω.
Dimitris_1981 Δημοσ. Δευτέρα στις 05:39 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 05:39 μμ 2 ώρες πριν, Huruduru είπε Προσωπικά χρησιμοποιώ κυρίως Pixelmator για επεξεργασία RAW φωτογραφιών και Software Development και σκέφτηκα ότι τα 24GB θα είναι αρκετά για τα επόμενα χρόνια για την χρήση που κάνω. Αν σε φτάνουν τα 16GB τώρα με πράσινο memory pressure θέλω να πιστεύω θα είσαι οκ με τα 24GB
Hellenicsun Δημοσ. Δευτέρα στις 07:03 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:03 μμ 6 ώρες πριν, Huruduru είπε Εγώ έχω από το 2020 ακόμα το Mac Mini M1 16GB και πάει ακόμα ρολόι. Θα το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα περίπου και μετά θα το αντικαταστήσω με το επόμενο Mini αλλά αυτή την φορά με Pro επεξεργαστή. Με αυτό δουλεύω μέχρι σήμερα αρχεία φωτογραφιών .raw σε Photoshop, Lightroom και C-Log αρχεία 4K σε Final Cut Pro. ..κι επειδή το χρησιμοποιώ καταρχήν για επαγγελματικούς λόγους, δε το αλλάζω ως ότου τα παίξει. 6 ώρες πριν, Huruduru είπε Εγώ έχω από το 2020 ακόμα το Mac Mini M1 16GB και πάει ακόμα ρολόι. Θα το κρατήσω ένα χρόνο ακόμα περίπου και μετά θα το αντικαταστήσω με το επόμενο Mini αλλά αυτή την φορά με Pro επεξεργαστή. Με αυτό δουλεύω μέχρι σήμερα αρχεία φωτογραφιών .raw σε Photoshop, Lightroom και C-Log αρχεία 4K σε Final Cut Pro. ..κι επειδή το χρησιμοποιώ καταρχήν για επαγγελματικούς λόγους, δε το αλλάζω ως ότου τα παίξει. 1
Haldol Δημοσ. Δευτέρα στις 07:16 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:16 μμ 7 hours ago, stivaks72 said: Μεταχείρο εννοείς; Δεν είναι λίγο overkill o M5 για ipad? Υπάρχουν εφαρμογές που να τον αξιοποιούν; Αμέ. Μέχρι και CAD έχει το iPad. Πέρα απ' όσα ήδη αναφέρθηκαν. 1
DrFreeman Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 22 hours ago, polaki said: Θεωρώ τα iPad το πιο value for money device της Apple, ενδεχομένως μόνο κάτω από το Mac mini που ειδικά στο χαμηλότερο spec παίρνεις τεράστιο value. Εν αντιθέσει με τα τηλέφωνα που και εκείνα κρατάνε αξία (και με αξία δεν εννοώ μεταπώλησης αλλά χρήσης), τα iPad τα παίρνεις μια φορά και τα ξεχνάς μετά. Εχω ένα iPad Pro του 2019 και ακόμα την παλεύει μια χαρά, δεν είναι καν M series αλλά ήταν τόσο δυνατό τότε που ακόμα και σήμερα είναι μια χαρά. Συμφωνώ 100%. To iPad Air 4 που έχω από το 2020 είναι σαν χθεσινό για όλες τις χρήσεις που το θέλω. Πραγματικά άψογο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα