xantzerimaria99 Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ Δημοσ. χθες στις 12:20 μμ Καλησπέρα σε όλους είμαι η Δανάη 26 ετών, και θα ήθελα πολύ γνώμες, συμβουλές από όλους σας, ως μια μικρή βοήθεια για το θέμα μου. Κατάγομαι από Λάρισα, έχω τελειώσει σπουδές Ζαχαροπλαστικης Αρτοποιίας εδώ και λίγα χρόνια, αλλά όπως συνήθως χωρίς δουλειά πουθενά ως τώρα. Μόνο 2 φορές εποχιακά δούλεψα σε εργοστάσια το καλοκαίρι. Τους τελευταίους 5 μήνες ως τώρα πήγα να μείνω μόνιμα με το αγόρι μου, στο ίδιο σπίτι με τους γονεις του, ( και πλέον πεθερικα μου. Να τονίσω πως ακόμα δεν έχουμε αρραβωνιαστει ούτε παντρευτει. Με το παιδί ήμασταν σε σχέση από μακρινή αποσταση εδώ και 2.5 χρόνια, μιλούσαμε στο τηλέφωνο μόνο, και για αυτό τώρα αποφασίσαμε να μείνουμε μαζί υπό αυτές τις συνθήκες. Εκείνος είναι 43 ετών να τονίσω επίσης, και μένω στο Διδυμοτειχο Έβρου. Το πρόβλημα μέσα σε όλα αυτά είναι ότι δεν φτάνει που μένουμε με τους γονεις του, και είναι δύσκολο να μπορείς να είσαι άνετος έτσι, πρέπει εγώ να βρω μια δεύτερη δουλειά επειγόντως για να μπορεί εκείνος να νιώσει πιο ασφαλής οικονομικά ώστε να προχωρήσουμε, να πάμε να νοικιάσουμε ένα απλό σπίτι, το οποίο εδώ τα ενοίκια είναι 200 και κάτω ευρώ, αλλά έχει και με περισσότερα χρήματα. Ο ίδιος όμως δεν ρισκάρει με έναν μισθό προσωρινά να πάμε κάπου αλλού να μείνουμε, γιατί όπως είπα εδώ είναι δύσκολα να μένεις με αλλά άτομα. Και να μου πεις ο μισθός είναι στα 790 ευρώ...Αλλά θα μπορούσαμε να σφιχτουμε λίγο μέχρι να έβρισκα δουλειά, όχι όμως να ζούμε με αυτές τις συνθήκες και να έχουμε εντάσεις μουτρα κλπ Εσείς τι νομίζετε; 2
Therempant Δημοσ. χθες στις 12:23 μμ Δημοσ. χθες στις 12:23 μμ Πλεον εχουν γινει πολυ δυσκολα τα πραγματα, αν δεν εχεις σπιτι καπου τα εξοδα ειναι υπερογκα, θα πρεπει να κανετε μια ερευνα για σπιτι, να τα βαλετε κατω και να δειτε αν σας συμφερει.
gbras Δημοσ. χθες στις 12:25 μμ Δημοσ. χθες στις 12:25 μμ Δαναη εχεις κανει λαθος επιλογες συνολικα.. Δεν θα σου βγει σε καλο. 8
Nabuko Δημοσ. χθες στις 12:26 μμ Δημοσ. χθες στις 12:26 μμ 5 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε είμαι η Δανάη xantzerimaria99 2 14
xantzerimaria99 Δημοσ. χθες στις 12:27 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:27 μμ 1 λεπτό πριν, Therempant είπε Πλεον εχουν γινει πολυ δυσκολα τα πραγματα, αν δεν εχεις σπιτι καπου τα εξοδα ειναι υπερογκα, θα πρεπει να κανετε μια ερευνα για σπιτι, να τα βαλετε κατω και να δειτε αν σας συμφερει. Αυτό είναι το θέμα..ότι ο ίδιος σκέφτεται πως με έναν μισθό, ακόμα και πρωσορινα που θα είμαστε με εναν, μεχρι να δουελψω και εγω, δεν τον συμφέρει, επειδή λέει πως όλο του το μισθό σχεδόν θα τα δίνει για τα έξοδα μόνος του, και δεν θα μένει τίποτα από κάτω, με λίγα λόγια λέει πως θα ζούμε απλώς για να ζούμε κλεισμένοι. Και το Διδυμοτειχο αν γνωρίζετε από δουλειές είναι νεκρα τελείως...αλλά και να μένεις με τα πεθερικα σου από την άλλη δεν είναι και ότι καλύτερο... 3 λεπτά πριν, gbras είπε Δαναη εχεις κανει λαθος επιλογες συνολικα.. Δεν θα σου βγει σε καλο. Γιατί;
Therempant Δημοσ. χθες στις 12:29 μμ Δημοσ. χθες στις 12:29 μμ 1 λεπτό πριν, xantzerimaria99 είπε Αυτό είναι το θέμα..ότι ο ίδιος σκέφτεται πως με έναν μισθό, ακόμα και πρωσορινα που θα είμαστε με εναν, μεχρι να δουελψω και εγω, δεν τον συμφέρει, επειδή λέει πως όλο του το μισθό σχεδόν θα τα δίνει για τα έξοδα μόνος του, και δεν θα μένει τίποτα από κάτω, με λίγα λόγια λέει πως θα ζούμε απλώς για να ζούμε κλεισμένοι. Και το Διδυμοτειχο αν γνωρίζετε από δουλειές είναι νεκρα τελείως...αλλά και να μένεις με τα πεθερικα σου από την άλλη δεν είναι και ότι καλύτερο... Μετα απλα υπομονη και ψαξιμο καθε μερα.
xantzerimaria99 Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:30 μμ Μόλις τώρα, Therempant είπε Μετα απλα υπομονη και ψαξιμο καθε μερα. Εσείς πως θα το διαχειριζοσασταν;
zio10 Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ Δημοσ. χθες στις 12:32 μμ Ψάξε δουλειά, δεν ξέρω εκεί που είσαι τι γίνεται αλλά γενικά παντού ψάχνουν κόσμο. Ας μην είναι το ιδανικό, θα είναι μια αρχή. Αν είναι και τα ενοίκια τόσο φτηνά εκεί βρείτε ένα μικρό σπιτάκι και πηγαίνετε.
xantzerimaria99 Δημοσ. χθες στις 12:33 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:33 μμ 1 λεπτό πριν, Therempant είπε Με οσα ανεφερα ως τωρα. Κατάλαβα
Ukforthemoment Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ (επεξεργασμένο) Ok ,δεν θα πω ότι τρολάρεις και θα ρωτήσω σοβαρά. Είναι 43 και μένει ακόμα με τους γονείς του;Σχέση τηλεφωνική 2,5 χρόνια και πήγες στο σπίτι του;Σε ποια πόλη μένετε τώρα; Είναι τόσα πολλά τα περίεργα............. Επεξ/σία χθες στις 12:35 μμ από Ukforthemoment 7 1
xantzerimaria99 Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:35 μμ 1 λεπτό πριν, zio10 είπε Ψάξε δουλειά, δεν ξέρω εκεί που είσαι τι γίνεται αλλά γενικά παντού ψάχνουν κόσμο. Ας μην είναι το ιδανικό, θα είναι μια αρχή. Αν είναι και τα ενοίκια τόσο φτηνά εκεί βρείτε ένα μικρό σπιτάκι και πηγαίνετε. Αυτό το ξέρω και εγώ ότι ψάχνουν κόσμο, το θέμα είναι για τον τόπο εδώ δεν ψάχνουν τίποτα. Εσείς καλά τα λέτε να πάμε, αλλά είναι σαν να νιώθει μια ανασφάλεια ότι δεν θα τα βγάλει πέρα για τα έξοδα, τέτοια εντύπωση μου δίνει. Είναι σαν να σου λέει εγώ δουλεύω άσκοπα, για να δίνω τον μισθό μου στα έξοδα και εσύ να κάθεσαι προσωρινά...
Therempant Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ok ,δεν θα πω ότι τρολάρεις και θα ρωτήσω σοβαρά. Είναι 43 και μένει ακόμα με τους γονείς του;Σχέση τηλεφωνική 2,5 χρόνια και πήγες στο σπίτι του;Σε ποια πόλη μένετε τώρα; Είναι τόσα πολλά τα περίεργα............. Δεν εισαι μεσα στον κοσμο, αν ησουν θα εβλεπες οτι αυτο που λεει η κοπελα δεν ειναι τιποτα. Εχω δει και ακουσει πολυ πιο εξτριμ πραγματα. 1
xantzerimaria99 Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:37 μμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Ok ,δεν θα πω ότι τρολάρεις και θα ρωτήσω σοβαρά. Είναι 43 και μένει ακόμα με τους γονείς του;Σχέση τηλεφωνική 2,5 χρόνια και πήγες στο σπίτι του;Σε ποια πόλη μένετε τώρα; Είναι τόσα πολλά τα περίεργα............. Δεν σε τρολαρω καθόλου φίλε, σοβαρά μιλάω. Ναι όντως είναι σε αυτή την ηλικία και ακόμη είναι στο σπιτι αυτό. Στο Διδυμοτειχο μένουμε στον Έβρο, και που αλλού να πήγαινα δεν υπάρχει άλλο σπίτι
zio10 Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Δημοσ. χθες στις 12:38 μμ Τι σχέση έχει με τους γονείς του, τι σχέση έχεις εσύ μαζί τους και τι οικονομική δυνατότητα έχουν; Θα μπορούσαν να σας σπρώξουν να μείνετε αλλού και να βοηθήσουν και λίγο στην αρχή αν χρειάζεται. Εκτός αν για κάποιο λόγο δε θέλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις