Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Therempant είπε

Δεν εισαι μεσα στον κοσμο, αν ησουν θα εβλεπες οτι αυτο που λεει η κοπελα δεν ειναι τιποτα. Εχω δει και ακουσει πολυ πιο εξτριμ πραγματα.

Όπως; για να καταλάβω και εγώ 

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχεις μείνει άνεργη τη στιγμή που τα περισσότερα μαγαζιά εστίασης ψάχνουν κόσμο και στην ουσία...σε ταϊζει το αγόρι σου και οι δικοί του αφού είναι δικό τους το σπίτι. Πολλά λάθη. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα πάτε ποτέ σε δικό σας σπίτι και θα τους υπομένεις για χρόνια. Προφανώς σαν άνεργη θα είσαι όλη μέρα μαζί τους οπότε θα περνάς χάρμα... Πήγαινε βρες δουλειά να ξεκολλήσεις από το σπίτι αρχικά. Το σύντροφο τον αγαπάς ή είστε μαζί για άλλους λόγους;

Λίγο πολύ όλοι υπομένουμε τους "κατόχους" των σπιτιών όταν δεν μένουμε μόνοι και δεν μας ανήκουν. Κι εγώ μένω με γονείς, αν και μικρότερος και εργάζομαι, αλλά σπίτι δεν έχει χρειαστεί να συνεισφέρω ακόμα. Φυσικά αν μου το ζητήσουν μπορώ. 

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Therempant είπε

Δεν εισαι μεσα στον κοσμο, αν ησουν θα εβλεπες οτι αυτο που λεει η κοπελα δεν ειναι τιποτα. Εχω δει και ακουσει πολυ πιο εξτριμ πραγματα.

Mια χαρά είμαι στον κόσμο αλλά να έχεις φτάσει 43 ετών και να θες να κάνεις οικογένεια και να μην έχεις φύγει ακόμα απο το πατρικό σου δεν το λες και φυσιολογικό.Και να κάνεις και σχέση με κοπέλα 26 ετών.17 χρόνια διαφορά.

• Like 1
Δημοσ.

Δανάη, Μαρία ή όπως σε λένε, εδώ που μπήκες να ρωτήσεις οι μισοί που θα απαντήσουν είναι γαμάτοι μανατζαρέοι και λοιποί φτασμένοι υπάλληλοι/στελέχη/επιχειρηματίες που δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που γράφεις.

Αν τα λες σοβαρά.

• Like 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Mια χαρά είμαι στον κόσμο αλλά να έχεις φτάσει 43 ετών και να θες να κάνεις οικογένεια και να μην έχεις φύγει ακόμα απο το πατρικό σου δεν το λες και φυσιολογικό.Και να κάνεις και σχέση με κοπέλα 26 ετών.17 χρόνια διαφορά.

Η διαφορα μην σου πω οτι μου φαινεται και οκ για τα δεδομενα του 2025. Ξερω φιλους με μεγαλυτερες διαφορες ηλικιες με την σχεση τους. Απο εκει και περα ναι, με τα εξοδα που τρεχουν που οχι απλα υπαρχεις, αλλα βγαινεις μειον, λογικο να μην μπορουν πλεον αρκετα ατομα να νοικιαζουν.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Έχεις μείνει άνεργη τη στιγμή που τα περισσότερα μαγαζιά εστίασης ψάχνουν κόσμο και στην ουσία...σε ταϊζει το αγόρι σου και οι δικοί του αφού είναι δικό τους το σπίτι. Πολλά λάθη. Με αυτές τις συνθήκες δεν θα πάτε ποτέ σε δικό σας σπίτι και θα τους υπομένεις. Προφανώς σαν άνεργη θα είσαι όλη μέρα μαζί τους οπότε θα περνάς χάρμα... Πήγαινε βρες δουλειά να ξεκολλήσεις από το σπίτι αρχικά. Το σύντροφο τον αγαπάς ή είστε μαζί για άλλους λόγους;

Φυσικά και τον αγαπώ, προσπαθώ να βρω στην πόλη που είμαι 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, xantzerimaria99 είπε

Όταν θα έχετε χρόνο 

Εχει σημασια? Δεν θα σε βοηθηθει στην αρχικη σου ερωτηση. Κους κους ειναι πιο πολυ και εγω δεν εχω τον χρονο για κατι τετοιο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, phanispal είπε

Δανάη, Μαρία ή όπως σε λένε, εδώ που μπήκες να ρωτήσεις οι μισοί που θα απαντήσουν είναι γαμάτοι μανατζαρέοι και λοιποί φτασμένοι υπάλληλοι/στελέχη/επιχειρηματίες που δεν καταλαβαίνουν τι είναι αυτά που γράφεις.

Αν τα λες σοβαρά.

Σοβαρά τα λέω 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Therempant είπε

Η διαφορα μην σου πω οτι μου φαινεται και οκ για τα δεδομενα του 2025. Ξερω φιλους με μεγαλυτερες διαφορες ηλικιες με την σχεση τους. Απο εκει και περα ναι, με τα εξοδα που τρεχουν που οχι απλα υπαρχεις, αλλα βγαινεις μειον, λογικο να μην μπορουν πλεον αρκετα ατομα να νοικιαζουν.

Αν δεν μπορεί να δίνει 200€ για ενοίκιο στα 43 του τότε μάλλον έχει επαναπαυθεί στο πατρικό του  και στον μισθουλάκο του.

• Like 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Therempant είπε

Εχει σημασια? Δεν θα σε βοηθηθει στην αρχικη σου ερωτηση. Κους κους ειναι πιο πολυ και εγω δεν εχω τον χρονο για κατι τετοιο.

Οκ

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, phanispal είπε

Αν τα λες σοβαρά.

Το καλό στην περίπτωσή τους είναι ότι ζουν κάπου με χαμηλό κόστος ζωής. Ανέφερε ενοίκια κάτω από 200€. Άρα και ο ένας μισθός είναι μια καλή βάση, με κάτι συμπληρωματικό θα τα βγάλουν πέρα. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Θα συμφωνήσω. Είναι πολλοί άντρες σε αυτή την ηλικία που μένουν με τους γονείς τους αλλά είναι εργένηδες και το κάνουν από επιλογή (ίσως και από ανάγκη -καθαρά ρούχα, φαγητό, δεν έχουν χρόνο για δουλειές σπιτιού). Προφανώς αν έχεις σχέση και θες να συγκατοικήσε-παντρευτείτε δεν την πας στο πατρικό σου....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Αν δεν μπορεί να δίνει 200€ για ενοίκιο στα 43 του τότε μάλλον έχει επαναπαυθεί στο πατρικό του  και στον μισθουλάκο του.

Χωρια τα ξεχωριστα εξοδα, κοστος διαβιωσης, τηλεφωνια κτλ ΑΛλα τι να πω, εγω προτεινα να τα βαλουν κατω να τα δουν.

Επεξ/σία από Therempant
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...