Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:47 μμ 9 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Δεν σε τρολαρω καθόλου φίλε, σοβαρά μιλάω. Ναι όντως είναι σε αυτή την ηλικία και ακόμη είναι στο σπιτι αυτό. Στο Διδυμοτειχο μένουμε στον Έβρο, και που αλλού να πήγαινα δεν υπάρχει άλλο σπίτι Εσύ που έμενες πριν μετακομίσεις σπίτι του;Τι προσπάθειες κάνεις να βρεις δουλειά;
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:48 μμ 4 λεπτά πριν, Therempant είπε Η διαφορα μην σου πω οτι μου φαινεται και οκ για τα δεδομενα του 2025. Ξερω φιλους με μεγαλυτερες διαφορες ηλικιες με την σχεση τους. Απο εκει και περα ναι, με τα εξοδα που τρεχουν που οχι απλα υπαρχεις, αλλα βγαινεις μειον, λογικο να μην μπορουν πλεον αρκετα ατομα να νοικιαζουν. Έτσι ακριβώς
gbras Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ 18 minutes ago, xantzerimaria99 said: Γιατί; Σου το εχουν γραψει και αλλοι. Εκανες σχεση με 43χρονο που ειναι υπερβολικα μεγαλη διαφορα αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη του και προφανως ουτε θα κανει αν δεν καταφερε να κανει μεχρι τωρα. 790 ευρω ειναι φιλοδωρημα δεν ειναι μισθος. Σπιτι δεν εχει και φανταζομαι κανενα περιουσιακο στοιχειο. Και αλλα ειναι τα στραβα.. Γενικα οτι ξεκιναει στραβα θα χαλασει συντομα και ασχημα. Εχεις ολο το μελλον μπροστα σου, μη το καταστρεψεις. Τα χρονια δεν γυριζουν πισω. 1
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:50 μμ 1 λεπτό πριν, Therempant είπε Χωρια τα ξεχωριστα εξοδα, κοστος διαβιωσης, τηλεφωνια κτλ Ας κάνει και δευτερη δουλειά αν δεν αυξάνει ο μισθός σε αυτ'ο που είναι πχ ντελίβερι τα ΣουΚου. 1
1comment Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:51 μμ 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ που έμενες πριν μετακομίσεις σπίτι του;Τι προσπάθειες κάνεις να βρεις δουλειά; Έχω μια φίλη που ο δικός της μένει με την μάνα του και άνετα θα πήγαινε να μείνει σπίτι τους αν αυτός της το πρότεινε. Που στην ουσία δεν χωράνε, μικρό σπίτι με ένα μεγάλο δωμάτιο κι ένα πολύ μικρό. Όσες φορές πάει σπίτι του, παίρνουν το κρεβάτι της μάνας του (διπλό). Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν να φύγουν από τα πατρικά τους και είναι γραπωμένες στους γκόμενους τους... 1
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Αν δεν μπορεί να δίνει 200€ για ενοίκιο στα 43 του τότε μάλλον έχει επαναπαυθεί στο πατρικό του και στον μισθουλάκο του. Μπορεί να είναι και αυτό...Αυτό αρχίζω να καταλαβαίνω και εγώ...ότι από την στιγμή που ξέρει πως έχει να φάει ένα πιάτο φάει κάθε μέρα, αν πάει και νοικιάσει δεν θα έχει να φάει, από την στιγμή που ξέρω να μαγειρεύω. Ένα άλλο που ξέχασα να πω είναι ότι επίσης του αρέσει να ξοδεύει 50 ευρώ σίγουρα είναι το μήνα, σε εφημερίδες και στοιχήματα. Λέει πως είναι το χόμπι του... 2 3
1comment Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:52 μμ 8 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε Φυσικά και τον αγαπώ, προσπαθώ να βρω στην πόλη που είμαι Έχεις πάει στα μαγαζιά εστίασης; Κανένα δεν ζητάει σερβιτόρο έστω;
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:53 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:53 μμ 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εσύ που έμενες πριν μετακομίσεις σπίτι του;Τι προσπάθειες κάνεις να βρεις δουλειά; Εγώ έμενα στους γονείς μου στην Λάρισα, αλλά εκτός πόλης, κάνα μισαωρο αποσταση. Προσπαθειες κάνω πολλές...
Ukforthemoment Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:55 μμ 1 λεπτό πριν, xantzerimaria99 είπε Μπορεί να είναι και αυτό...Αυτό αρχίζω να καταλαβαίνω και εγώ...ότι από την στιγμή που ξέρει πως έχει να φάει ένα πιάτο φάει κάθε μέρα, αν πάει και νοικιάσει δεν θα έχει να φάει, από την στιγμή που ξέρω να μαγειρεύω. Ένα άλλο που ξέχασα να πω είναι ότι επίσης του αρέσει να ξοδεύει 50 ευρώ σίγουρα είναι το μήνα, σε εφημερίδες και στοιχήματα. Λέει πως είναι το χόμπι του... Κοπελιά κόψε λάσπη.Δεν έχει να φάει αλλά έχει για το στοίχημα; Θα σουτο πω ωμά.Γκόμενα θέλει ,δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο.Οσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο γρηγορότερα θα γλυτώσεις. 1
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 μμ 4 λεπτά πριν, gbras είπε Σου το εχουν γραψει και αλλοι. Εκανες σχεση με 43χρονο που ειναι υπερβολικα μεγαλη διαφορα αλλα το χειροτερο ειναι οτι δεν εχει κανει τιποτα στη ζωη του και προφανως ουτε θα κανει αν δεν καταφερε να κανει μεχρι τωρα. 790 ευρω ειναι φιλοδωρημα δεν ειναι μισθος. Σπιτι δεν εχει και φανταζομαι κανενα περιουσιακο στοιχειο. Και αλλα ειναι τα στραβα.. Γενικα οτι ξεκιναει στραβα θα χαλασει συντομα και ασχημα. Εχεις ολο το μελλον μπροστα σου, μη το καταστρεψεις. Τα χρονια δεν γυριζουν πισω. 790 ευρώ είναι καθαρός μισθός συν μαζί 150 ευρώ βενζίνες. Το σπίτι που έχει μόνο είναι το πατρικό του, έχει και ένα ακίνητο που άμα για να φτιαχτεί σπίτι, θέλει μεγάλο κεφάλαιο
firepc Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:56 μμ Ρε συ Δανάη, δεν έχω ξανακούσει μεγαλύτερα red flags 790€ στα 43 του, μένει με τους γονείς του και τζογάρει Οι γονείς σου τι λένε? 3 2
mechpanos Δημοσ. Δευτέρα στις 12:57 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:57 μμ Πολλά τα red flags. Γύρνα πίσω στη Λάρισα κορίτσι μου να σωθείς μην επενδύεις χρόνο ενέργεια και συναισθήματα σε αυτή τη σχέση. 3
xantzerimaria99 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ Μέλος Δημοσ. Δευτέρα στις 12:58 μμ 6 λεπτά πριν, 1comment είπε Έχω μια φίλη που ο δικός της μένει με την μάνα του και άνετα θα πήγαινε να μείνει σπίτι τους αν αυτός της το πρότεινε. Που στην ουσία δεν χωράνε, μικρό σπίτι με ένα μεγάλο δωμάτιο κι ένα πολύ μικρό. Όσες φορές πάει σπίτι του, παίρνουν το κρεβάτι της μάνας του (διπλό). Υπάρχουν πολλές γυναίκες που θέλουν να φύγουν από τα πατρικά τους και είναι γραπωμένες στους γκόμενους τους... Δεν κατάλαβα και τι θέλετε να πείτε με αυτό;.. Οτι πρέπει να νιώθω ντροπή που πήγα να μείνω με αυτούς τους ανθρώπους, η μήπως τους είμαι βάρος 5 λεπτά πριν, 1comment είπε Έχεις πάει στα μαγαζιά εστίασης; Κανένα δεν ζητάει σερβιτόρο έστω; Τίποτα δεν ζητάει 4 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Κοπελιά κόψε λάσπη.Δεν έχει να φάει αλλά έχει για το στοίχημα; Θα σουτο πω ωμά.Γκόμενα θέλει ,δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο.Οσο πιο γρήγορα το καταλάβεις τόσο γρηγορότερα θα γλυτώσεις. Δεν νομίζω να είναι έτσι...να φάει έχει όσο του μαγειρεύουν οι γονείς του. Το θέμα είναι ότι έτσι όπως συνεχίζονται όλα, από εμένα δεν θα βλέπει φάει, όλο η μάνα του θα του μαγειρεύει. Όσο αφορά το στοίχημα, ναι όντως θέλει να παίζει του αρέσει
great Δημοσ. Δευτέρα στις 01:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 01:02 μμ παρα πολλα τα red flags. για να καταλαβω εσυ εισαι απο Λαρισα και μετακομισες Ευρο για να εισαι με τον 43 που μενει με τους γονεις του και παιζει και στοιχημα, σαν "χομπι". Επισης δεν ξερω πως να σε παρει καποιος σοβαρα, με το username μαρια99, δηλαδη 26 χρονών Δανάη..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις