Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έφυγες γιατί δεν την πάλευες σπίτι σου ή όντως θες να συνεχίσεις την ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο? 
Είσαι 26, δύσκολο αλλά φύγε. Τα 50 ευρώ στο τζόγο θα γίνουν διπλά και τριπλά αν έρθουν λεφτά στο "σπίτι"

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε

Καλησπέρα σας, οι γονείς του το έχουν πει, δεν το αναφέρουν άλλο όμως επειδή δεν βλέπουν αντίκρισμα. Όπως είπα πιο πάνω, ο ίδιος αισθάνεται οικονομική ανασφάλεια να πάει και να νοικιάσει με εναν μισθό, μέχρι να πάω να δουλέψω και εγώ. Ναι θέλω πολύ μαζί του...δεν είναι τυχαίο. Αλλά όταν ταΐζεις σκυλια, δίνεις 30 με 40 ευρώ το μήνα για τροφες, παίζεις στοίχημα 50 ευρώ περίπου τον μηνα, και λες ότι είναι χόμπι..πως εξηγείται όλο αυτό...

Δεν σε τρολαρω 

Λίγα λίγα τα βγάζεις.

Δημοσ.

Μάλιστα, τώρα ήρθανε και τα σκυλιά

Το επομενο μνμ ειναι "πίνει καθε βράδυ και μου εχει υποσχεθει οτι θα το κόψει"

Μιά τρολιά όλο το thread

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, 1comment είπε

Αν τους είσαι βάρος, θα σου το δείξουν με τον τρόπο τους φαντάζομαι. Αν πληρώνουν κι αυτοί για τα έξοδα του σπιτιού στο οποίο μένετε, καταλαβαίνεις ότι έμμεσα τους είσαι αφού εσύ δεν συνεισφέρεις οικονομικά. 

Οι γονεις του είναι συνταξιούχοι. Το παιδί τους βοηθάει οικονομικά, δίνει 60 ευρώ το μήνα, δίνει όμως και σε περίπτωση που χρειαστεί κάτι παραπάνω 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mechpanos είπε

1. 43 χρονος (στην ηλικία μου) μένει με την μαμά του
2. 43 χρονος βγάζει 790€ (δεν είναι κακό να βγάζεις τόσα αλλά είναι ο βασικός ενός ανειδίκευτου, 43 χρονών θα έπρεπε να έχει στεριώσει κάπου ή να έχει κάποια εξειδίκευση αποκτήσει, που θα έπαιρνε τουλάχιστον το χιλιάρικο καθαρό).
3. Παίζει στοίχημα 50€ το μήνα. Και προφανώς τα χάνει.
4. Σε φέρνει στον τόπο του και σε βάζει με τα πεθερικά, καμία κίνηση να αλλάξει το status και να προσπαθήσει κάτι για τη σχέση. 
5. Βολεμένος τζάμπα φαϊ τζάμα ύπνος τζάμπα πλύσιμο σιδέρωμα. Όλα τζάμπα.
6. Δεν έχει κοινωνικό κύκλο να σε βάλει έστω προσωρινά σε μια δουλίτσα μέσω γνωριμιών.
7. Δεν έχει τη διάθεση να ξεβολευτεί τα γραφόμενα στο 5.
8. Διαφορά ηλικίας. Δεν έχεις την εμπειρία με το νεανικό ενθουσιασμό σου να αντιληφθείς τα παραπάνω. Όταν το καταλάβεις θα είναι αργά και θα έχεις χάσει τα καλύτερα χρόνια σου.

Κι άλλα πολλά να έχουμε ώρα να αναλύουμε. Κόψε λάσπη και πολύ έκατσες με το που είδες αυτά. 

Έχει καλό κοινωνικό κύκλο, αλλά όπως τα λέτε παραπάνω, ίσως να φταίει και η πόλη..

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, ny_ είπε

Τραβα να δουλεψεις, τι περιμενεις να σε ταιζει , να σε ποτιζει, να σε ντυνει ο γκομενος?(γιατι "γκομενος" ειναι αφου δεν ειστε ουτε αρραβωνιασμενοι ουτε παντρεμενοι) 

Τι να νομιζουμε δηλ? Να σου πουμε κατσε σπιτι σαν αρχοντισα και ο αλλος να τρεχει σαν μλκς και να σε ταιζει? Σοβαρα τωρα, ρωτας κιολας?

Ακου να δεις η τυπισσα .. Γαλαζοαιματη .

Δεν κατάλαβες καλά μάλλον, δεν περιμένω από κανέναν τίποτα, και μια χαρά θέλω να δουλέψω, τι με πέρασες; καμία τεμπέλα;

Έλα στο Διδυμοτειχο να δεις αν υπάρχουν δουλειές 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο την άλλη συμφωνω ότι πρεπει να δουλέψεις και εσύ.

Δεν προκειται , εν ετη 2025, καποιος να σε ταιζει για να μενεις σπιτι και να μην έχεις εστω μια δουλεια να φερνεις λεφτα στο σπιτι που θελεις να μπεις.

Το Διδυμότειχο είναι χωριό, δεν είναι πόλη.

Πηγαίντε να μείνετε Αλεξανδρουπολη, πηγάιντε αλλού.

Επεξ/σία από LiquidTroll
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, suboy99 είπε

Έφυγες γιατί δεν την πάλευες σπίτι σου ή όντως θες να συνεχίσεις την ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο? 
Είσαι 26, δύσκολο αλλά φύγε. Τα 50 ευρώ στο τζόγο θα γίνουν διπλά και τριπλά αν έρθουν λεφτά στο "σπίτι"

Την ζωή μου με αυτόν φυσικά 

8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Λίγα λίγα τα βγάζεις.

Απλώς ξέχασα να το αναφέρω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, xantzerimaria99 said:

Δεν κατάλαβες καλά μάλλον, δεν περιμένω από κανέναν τίποτα, και μια χαρά θέλω να δουλέψω, τι με πέρασες; καμία τεμπέλα;

Ε πανε να μοιρασεις φυλλαδια, να καθαρισεις κανενα σπιτι, αν δεν εισαι τεμπελα... Το Διδυμότειχο δεν μπορει να μην εχει πουθενα να σου προσφερει κατι, δεν υπαρχει περιπτωση μικρη μου τεμπελα,  εξαφανισου απο τον υπολογιστη και τραβα να βρεις μια οποιαδηποτε δουλεια, νεα κοπελα. Ντροπη ρε γμτ

Επεξ/σία από ny_
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, firepc είπε

Μάλιστα, τώρα ήρθανε και τα σκυλιά

Το επομενο μνμ ειναι "πίνει καθε βράδυ και μου εχει υποσχεθει οτι θα το κόψει"

Μιά τρολιά όλο το thread

Καθόλου τρολ

7 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Κοπελιά, ζω στον Πύργο της Ηλείας. Ποια πόλη μου λες...

Το ανέφερα πιο πάνω 

Δημοσ.
5 minutes ago, xantzerimaria99 said:

να φυγεις απο το Διδυμοτειχο να πας καπου που εχουν δουλειες, εσυ πηγες εκει για να μεινεις με εναν 43χρονο που παιζει στοιχημα και απλα μιλαγατε για 2.5 χρόνια και τον "αγαπάς".

Μαρία φτάνει.

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ny_ είπε

Ε πανε να μοιρασεις φυλλαδια, να καθαρισεις κανενα σπιτι, αν δεν εισαι τεμπελα... Το Διδυμότειχο δεν μπορει να μην εχει πουθενα να σου προσφερει κατι, δεν υπαρχει περιπτωση μικρη μου τεμπελα,  εξαφανισου απο τον υπολογιστη και τραβα να βρεις μια οποιαδηποτε δουλεια, νεα κοπελα. Ντροπη ρε γμτ

Αφού δεν με πιστεύετε 

Δημοσ.
1 minute ago, xantzerimaria99 said:

Την ζωή μου με αυτόν φυσικά 

Αν το έβλεπε και εκείνος έτσι θα πήγαινε έστω σεζόν να μαζεψει κάνα φράγκο και να σε πάρει να κάνετε μια νέα αρχή. Sorry αλλά την βλέπω πολύ "φρεντο, στοιχηματάκι και χαλαρα" την φάση. 
Φύγε εσύ έστω σεζόν για την πάρτη σου και μην μένεις στην μιζέρια. Είσαι 26.

Καμιά γλώσσα μιλάς?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...