Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xantzerimaria99 είπε

Εσείς τι νομίζετε; 

Γιατί;

Εσείς πως θα το διαχειριζοσασταν;

Όπως; για να καταλάβω και εγώ 

Δεν κατάλαβα και τι θέλετε να πείτε με αυτό;

Γιατί το λέτε αυτό όμως 

56 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε

Τι εννοείς με αυτό;

55 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε

Δηλαδή;

41 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε

μετά τι θα γίνει;

39 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε

Δεν εχω καν pc τι λες τώρα; 

37 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε

Κάτι άλλο καλύτερο θα μπορούσες να βοηθήσεις αντί να λες τέτοια;

Θα χει στοιχηματίσει ο δικός της στο over/under 20,5 ερωτήσεις

• Haha 7
Δημοσ.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση φυσιολογικό ένας άνθρωπος 43 ετών, ανεξαρτήτως φύλου, να μη μπορεί να στεγάσει και να ταίσει τον εαυτό του. Θα μπορούσε να είχε πάει σεζόν, θα μπορούσε να είχε φύγει εξωτερικό (ή έστω σε άλλη πόλη) να κάνει οποιαδήποτε δουλειά, θα μπορούσε να προσπαθήσει να εξελιχθεί όσο γίνεται σε αυτό που κάνει.

Ο μόνος λόγος να μένει ακόμα με τους γονείς του είναι γιατί συνηθίσει να του μαγειρεύουν, να του καθαρίζουν, να του κάνουν και τη μπουγάδα, να μην έχει άγχος για το σπίτι και όλες τις ευθύνες που έχει κλπ. Είναι δηλαδή ένας κολλημένος έφηβος, είτε συνηδειτά είτε όχι (πολλές φορές ευθύνονται και οι γονείς).

Γιαυτό και θέλει να δουλέψεις για να μείνετε μαζί, για να μην χάσει το χαρτζηλίκι του και την ελευθερία του να το ξοδεύει όπου θέλει (τα 60 ευρώ που λές ότι δίνει είναι αστείο ποσό, όταν τον ταίζουν κυριολεκτικά), και το κυριότερο, για να σε έχει για υπηρετρια, να συνεχίσεις την all-inclusive ξενοδοχειακή μεταχείριση που του παρέχει η μανούλα του.

Οπότε , θα καταλήξεις να γίνεις εσύ η μαμά/υπηρέτριά του, γιατί δεν ξέρει τίποτε άλλο, και στην ηλικία του δεν αλλάζει συνήθειες. Και το τραγικό είναι ότι δε θα σε πληρώνει κιόλας, εσύ πρέπει να βγάλεις το φίδι απο την τρύπα για να μην είστε πάμφτωχοι.

Αν δεν είσαι λοιπόν τρολ, πήγαινε σεζόν, βγάλε κανένα φράγκο, και στην τελική αν το έχεις πάρει απόφαση ότι θα περάσεις τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου σαν υπηρέτρια για έναν τυχαίο τύπο, βρες εκεί έναν πλούσιο τουρίστα να σε πληρώνει τουλάχιστον. Μιλάω εντελώς σοβαρά. Όσο λάθος και αν θεωρώ να καταλήγουν γυναίκες να γίνονται υπηρέτριες για ανίκανους τύπους, τουλάχιστον το καταλαβαίνω αν το κάνουν για να έχουν οικονομική άνεση, είναι μεγάλο plus.

• Like 1
Δημοσ.

Αν κοριτσι μου ισχυουν ολα τα παραπανω και δεν ειναι τρολ ενα εχω να σου πω...Για να φυγεις απο το σπιτι σου δεν ηταν αυτος ο λογος...Για να ξεφυγεις απο το ''χωριο'' τις φωνες του και τις φωνες των γονιων σου...ΦΥΓΕ ΧΘΕΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ. 

Ποσες σχεσεις ειχες πριν απο αυτον?

Ποσες δουλειες ειχες πριν απο το τιποτα?

Μαζεψε λεφτα με καποιο τροπο(μην κλεψεις) και ενα βραδυ φυγε χωρις να πεις ουτε γεια (οχι οτι θα νοιαστει και κανεις πιστεψε με) και πηγαινε σε καποιον γνωστο σου μεινε 1-2 μηνες σε κεντρο Αθηνα-Θεσ/κη-Λαρισα εστω.

Δεν ειναι ζωη αυτη. Το ξερεις και εσυ. Ο 43χ δεν τον νοιαζει. Απλα πλεον δεν τον ''παιζει'' και δεν τα δινει στα κοριτσια 1 φορα το μηνα τα λεφτα.

Μην καταληξεις με κανα 2 παιδια και μια μερα πεις δεν παει αλλο(εκεινη η στιγμη που καποιος μπαινει στη ζωη σου και γινεται η σανιδα σωτηριας ΟΠΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ(ΕΤΣΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΛΟΙ)Ο 43Χ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΓΤ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΖΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΖΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ...Θα ειναι κριμα για τα παιδια...

ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΨΙΛΟ ΣΤΑ ΑΧΥΡΑ (ΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΛΥΣΗ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ) ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΣ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ.

Εισαι μικρο κοριτσι.Εχεις ολη τη ζωη μπροστα σου. Μην καταστραφεις.

• Like 1
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mechpanos είπε

Μας τρολάρεις τελικά!!! :) :) :) Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία! Συνέχισε!

Αφού νομίζεις έτσι 

18 λεπτά πριν, suboy99 είπε

Είσαι σε ένα καταθλιπτικό περιβάλλον και σε έχει κυριεύσει ο φόβος. Φύγε για το καλό σου. Είσαι 26 (3η φορά που το γράφω), ξεκίνα εσύ έστω σεζόν να μαζέψεις κάποια λεφτά. Δεν θα είναι εύκολο στην αρχή αλλά σιγά σιγά θα δεις ότι βουλιάζεις τώρα. 

Αν τα 50 ευρώ το μήνα πάνε κουβά, μόλις εργαστείς και βγάλεις και εσύ λεφτά θα σου ζητήσει για να παίξει. 

Όχι δεν θα το κάνει αυτό δεν νομίζω 

38 λεπτά πριν, milos_ είπε

μα το Διδυμότειχο είναι η πόλη. Ορεστιάδα και Σουφλί είναι στα ίδια επίπεδα μη πω και χειρότερα. Μένει η Αλεξανδρούπολη που είναι μια σοβαρή απόσταση για πάνε έλα κάθε μέρα. 

Το ξέρω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, xantzerimaria99 είπε

Αφού νομίζεις έτσι 

Όχι δεν θα το κάνει αυτό δεν νομίζω 

Το ξέρω 

Δεν είναι λίγο κάπως εμείς να σπαταλάμε χρόνο και να σου γράφουμε ολόκληρα κείμενα κι εσύ να απαντάς μονολεκτικά; Μήπως τελικά δεν ενδιαφέρεσαι να λύσεις το πρόβλημα κι απλά ψάχνεις κουβεντούλα;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, 1comment είπε

Δεν είναι λίγο κάπως εμείς να σπαταλάμε χρόνο και να σου γράφουμε ολόκληρα κείμενα κι εσύ να απαντάς μονολεκτικά; Μήπως τελικά δεν ενδιαφέρεσαι να λύσεις το πρόβλημα κι απλά ψάχνεις κουβεντούλα;

Ρε συ, αφού είναι τρολοπροφιλ η Μαρία, που τη λένε Δανάη.

Πόσες σελίδες πρέπει να γράψετε για να το καταλάβετε;

Δεν είχε υπομονή να περιμένει ως την Παρασκευή. Αλλά είχε υπομονή 2,5 χρόνια τηλεφωνικής σχέσης...

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Μπες στο flirt.gr που μπαιναμε εμεις παλια, δοκιμασε και το zoo.gr που παλι μπαιναμε παλια βρες καποιον νεοτερο και με καλυτερο μελλον και μετακομισε σε αυτον. problem solved!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε μια μικρή πόλη, όπου ο χρόνος κυλάει αργά, εκείνη —26 χρονών, με βλέμμα γεμάτο αγωνία και καρδιά που φλέγεται από ανεκπλήρωτους πόθους— κρατά στα χέρια της μια σχέση που άνθισε από απόσταση, θρέφτηκε με λέξεις και λαχτάρα, και τώρα ζητά χώρο να ριζώσει. Εκείνος, 43 χρονών, λιγομίλητος αλλά ζεστός. Εδώ και 2,5 χρόνια σμίγουν μέσω οθονών, παλεύοντας με το κενό που αφήνει η απουσία. Θέλουν να ζήσουν μαζί, να ξυπνούν στο ίδιο κρεβάτι, να φτιάχνουν καφέ στην ίδια κουζίνα. Μα η πραγματικότητα τους συνθλίβει. Εκείνη ψάχνει απεγνωσμένα δουλειά, σε μια αγορά που φαίνεται να την αγνοεί, να τη θεωρεί "μικρή και άπειρη" ή απλώς "αχρείαστη". Κι εκείνος, με τα λίγα του χρήματα, παλεύει να τα φέρει βόλτα, αλλά η αδυναμία του στο στοίχημα ανοίγει τρύπες στα θεμέλια που προσπαθούν να χτίσουν. Κι όμως, ακόμα ονειρεύονται. Ένα μικρό σπίτι, δυο φλιτζάνια καφέ. Γιατί η αγάπη τους, όσο κι αν τη ματώνει η καθημερινότητα, αντέχει — κι ελπίζει, πως μια μέρα, ίσως τα καταφέρουν.

Εκδόσεις Insomnia 

Επεξ/σία από chvnce
  • Like 1
  • Haha 13
Δημοσ.

Πραγματικα δεν εχω ξαναδιαβασει τοσα πολλα λαθη μαζεμενα, ειναι ιδιαιτερα δυσκολο να πεισεις οτι δεν τρολαρεις.

• Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...