mrmerfeor4 Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου Καλησπέρα βρήκα αυτήν την θεραπεία ψάχνοντας στο ίντερνετ, https://www.amcop.info/treatments.html πρόκειται για μια μασέλα που φοράς κάθε μέρα όταν πας για ύπνο και σου ισιώνει τα δόντια/σαγόνι με φυσικό τρόπω Γνωρίζει κανένας κάποιον οδοντίατρο που να ασχολείται με αυτήν την θεραπεία; Θα προτιμούσα να αποφύγω σιδεράδικα και τέτοια πράγματά επειδή δεν γυμνάζουν και το σαγώνη, η μάλλον αυτή είναι η εντύπωσή μου. Πείρα κάποτε τηλέφωνο σε μια εταιρία στην Ελλάδα που ασχολείται με αυτά άλλα δεν επιτρέπετε να μοιράσουν πληροφορίες για οδοντίατρους για κάποιο λόγο
tilaverboy Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Θα σου πω εγώ ως οδοντίατρος. Να πας σε έναν ορθοδοντικό. Αυτά τα χαζά δημιουργούν προβλήματα στον ασθενή που είναι το πρώτο και το βασικό και μετά θέλετε ορθοδοντικό να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Μετάφραση? Χαμένα χρήματα. Έκαστος στο είδος του. Αν έχετε ορθοδοντικό πρόβλημα ούτε οδοντίατρος θα σας λύσει το πρόβλημα. Μόνο ορθοδοντικός είναι η λύση και διευθέτηση της σύγκλεισης. Αυτοί είναι οι κατεξοχήν αρμόδιοι. Ειδάλλως να απευθυνθείτε στην Οδοντιατρική Σχολή στο ΕΚΠΑ να σας αναλάβει κάποιος μτχ. Επεξ/σία 22 Ιουλίου από tilaverboy
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιουλίου Δημοσ. 22 Ιουλίου 1 ώρα πριν, tilaverboy είπε Θα σου πω εγώ ως οδοντίατρος. Να πας σε έναν ορθοδοντικό. Αυτά τα χαζά δημιουργούν προβλήματα στον ασθενή που είναι το πρώτο και το βασικό και μετά θέλετε ορθοδοντικό να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Τι προβλήματα δημιουργούνται?
Προτεινόμενες αναρτήσεις