Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Εχω το συγκεκριμένο μοντέλο με εργοστασιακό υγραέριο-βεζνίνη 1000cc και έφτασε ο καιρός για αλλαγή δεξαμενής. Δεν είχα ιδέα ότι ήτανε τόσο υψηλό το κόστος. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και 2 που πήρα (Γεραντίδης, Θεοδώρου) μου είπανε 1100 ευρώ όλα μαζί τελικό. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάποιος οικονομικότερος; Ευχαριστώ.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GiorgosT είπε

Πόσο;;; Με τόσα αλλάζεις όλο το σύστημα LPG και μένουν ρέστα για πιτόγυρα!

Τι να σου πω.. Τόσο μου είπανε και οι 2  καθώς πρόκειται για εργοστασιακό

Δημοσ.
2 ώρες πριν, TikiTaka23 είπε

Καλησπέρα, 

Εχω το συγκεκριμένο μοντέλο με εργοστασιακό υγραέριο-βεζνίνη 1000cc και έφτασε ο καιρός για αλλαγή δεξαμενής. Δεν είχα ιδέα ότι ήτανε τόσο υψηλό το κόστος. Βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και 2 που πήρα (Γεραντίδης, Θεοδώρου) μου είπανε 1100 ευρώ όλα μαζί τελικό. Έχει κανείς ιδέα αν υπάρχει κάποιος οικονομικότερος; Ευχαριστώ.

Προφανώς το αμάξι ειναι εισαγωγής . 

Δυστυχώς το ίδιο κοστολογιο ισχύει και στα Hyundai με εργοστασιακό αέριο .

Διάγνωση και Service για το σύστημα LPG πας αντιπροσωπεία ή μπορούν να συνδεθούν και αυτοί που ανέφερες ;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Προφανώς το αμάξι ειναι εισαγωγής . 

Δυστυχώς το ίδιο κοστολογιο ισχύει και στα Hyundai με εργοστασιακό αέριο .

Διάγνωση και Service για το σύστημα LPG πας αντιπροσωπεία ή μπορούν να συνδεθούν και αυτοί που ανέφερες ;

Σωστά είναι εισαγωγής. Δεν το εχω πολύ καιρό, ενα σέρβις το έχω κάνει αντιπροσωπεία. Αλλα τι σημασία έχει αυτό; Στην αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνουν αντικατάσταση δεξαμενής

Δημοσ.
1 ώρα πριν, TikiTaka23 είπε

Σωστά είναι εισαγωγής. Δεν το εχω πολύ καιρό, ενα σέρβις το έχω κάνει αντιπροσωπεία. Αλλα τι σημασία έχει αυτό; Στην αντιπροσωπεία δεν αναλαμβάνουν αντικατάσταση δεξαμενής

Το αμάξι αυτό δε πρέπει να είχε έρθει εδώ στη αντιπροσωπεία με το εργοστασιακό υγραέριο για πώληση στη Ελλάδα . 

Οπότε παίρνει συγκεκριμένη δεξαμενή και στο σύστημα υγραερίου δε μπορεί ο οποιοσδήποτε να συνδεθεί , θέλει γνήσιο διαγνωστικό . 

Ρωτά και για μπεκ υγραερίου εάν μπορεί να στα αλλάξουν εάν χρειαστεί και να μπουν στον εγκέφαλο LPG τρίτοι εγκαταστάτες .

Σκέψου σοβαρά τη λύση Κιτ άλλου . Πόσα χιλιόμετρα έχει σύνολο και πόσα με LPG;

• Confused 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Το αμάξι αυτό δε πρέπει να είχε έρθει εδώ στη αντιπροσωπεία με το εργοστασιακό υγραέριο για πώληση στη Ελλάδα . 

Οπότε παίρνει συγκεκριμένη δεξαμενή και στο σύστημα υγραερίου δε μπορεί ο οποιοσδήποτε να συνδεθεί , θέλει γνήσιο διαγνωστικό . 

Ρωτά και για μπεκ υγραερίου εάν μπορεί να στα αλλάξουν εάν χρειαστεί και να μπουν στον εγκέφαλο LPG τρίτοι εγκαταστάτες .

Σκέψου σοβαρά τη λύση Κιτ άλλου . Πόσα χιλιόμετρα έχει σύνολο και πόσα με LPG;

Έχω φέρει ένα αμάξι το οποίο έχει εργοστασιακό υγραέριο το οποίο έχει δουλέψει και δουλέυει απροβλημάτιστα μέχρι και τώρα 180.000 χλμτρα και θα πάω να του αλλάξω όλο το σύστημα εγκατάστασης και να βάλω ενός τρίτου; Οι τρίτοι εγκαταστάτες που ανέφερα δεν μου ζητήσανε καν να μπούνε στον εγκέφαλο για να δούνε το σύστημα. Έχουν ξαναντιμετωπίσει ίδιο μοντέλο (ίδιο με το hyundai i10 εργοστασικο lpg) και η τιμή που μου δώσανε τηλεφωνικά ειναι στα 1100 ευρω. Η ερώτηση μου ειναι το αν γνωρίζει κάποιος φθηνότερο εγκαταστάτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...