NT1G Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Αρκετή έβαλες. Αλλά μου έχει τύχει 2 φορές σε παρόμοια εφαρμογή μετά από 6-8 μήνες να έχει κάνει pump out, να έχει ξεραθεί και να θέλει πάλι αλλαγή.
schumi46 Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, NT1G είπε Αρκετή έβαλες. Αλλά μου έχει τύχει 2 φορές σε παρόμοια εφαρμογή μετά από 6-8 μήνες να έχει κάνει pump out, να έχει ξεραθεί και να θέλει πάλι αλλαγή. ηταν η πρωτη μου φορα, κ απο ενα καρο βιντεο που ειδα, κατεληξα στο να καλυψω ολη την επιφανεια...😐 αυτο αν συμβει, θα το καταλαβω καθαρα κ μονο απο υψηλοτερες θερμοκρασιες κ σε τπτ κολληματα στην αποδοση?
NT1G Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Εγώ το είδα από τις θερμοκρασίες. Από 60-70 στο τέλος έβλεπα 85-90. 2
schumi46 Δημοσ. 31 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, NT1G είπε Εγώ το είδα από τις θερμοκρασίες. Από 60-70 στο τέλος έβλεπα 85-90. καταλαβα. 85-90 δεν ειχα φτασει ποτε 6 χρονια με την εργοστασιακη παντως. οκ τις παρακολουθω πλεον σε καθημερινη βαση κ θα δω πως θα παει. θενξ για τα τιπ φιλε!😁 1
@topos Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Εξαρτάτε και από την πάστα.Οι παχυρευστες κάνουν λιγότερο pump out. Έχω ένα tube mx-2 ούτε ξέρω και εγώ πόσα χρόνια. Οποτε άνοιγα λάπτοπ έβαζα αυτήν και κρατούσε αρκετό καιρό. Πλέον βέβαια μόνο "tpm" -ειδικα σε laptop που έχουν χρονοβόρο άνοιγμα/ξεβιδωμα. Δεν κάνει pump out, κρατάει πρακτικά για πάντα και από θερμοκρασίες καλύτερο από κανονικες παστές(liquid metal δεν έχω βάλει ποτέ οπότε δεν ξέρω) 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα