Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 ώρες πριν, spirostolios είπε

Τα μυστικά μοντέλα τα διαθέτουν τα σώματα ασφαλείας (στρατός, αστυνομία κ.α. στα ανεπτυγμένα Κράτη που έχουν εταιρίες που κατέχουν το αντικείμενο και δεσμεύονται με συμβάσεις), οι μεγάλες εταιρίες υλισμικού (π.χ. nvidia, apple κ.α.) και εταιρίες που είναι διατεθειμένες να πληρώσουν δις για μοντέλα που μπορούν να κάνουν αδιανόητα πράγματα (π.χ. κατασκευή υλισμικού για διαστημικό πύραυλο). Αυτά ισχύουν για τα μοντέλα που αντλούν όλες τις διαθέσιμες πληροφορίες που έχει επεξεργαστεί διαχρονικά ο άνθρωπος στον πλανήτη. Μερικά από αυτά έχουν ήδη ξεπεράσει τον άνθρωπο και διαθέτουν και ένα είδος σκέψης οπότε είναι παροπλισμένα σε εργαστήρια αποκομμένα από τον έξω κόσμο (με αυτά ασχολείται το χολιγουντ σε πολλές ταινίες).

Αυτό είναι υπόθεση ή υπάρχουν κάποιες πηγές;

Για το θέμα, εμένα λογικό μου φαίνεται να κερδίζουν σε τέτοιους διαγωνισμούς...

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, zio10 είπε

Αυτό είναι υπόθεση ή υπάρχουν κάποιες πηγές;

Για το θέμα, εμένα λογικό μου φαίνεται να κερδίζουν σε τέτοιους διαγωνισμούς...

Δεν υπάρχουν πηγές δημόσια. Μεμονομένες περιπτώσεις σε παρουσιάσεις Πανεπιστημίων για τις προοπτικές της ΤΝ. Οι πληροφορίες μεταφέρονται σπάνια επειδή είναι και θέμα ανταγωνισμού μεταξύ ιδιωτών/ιδιωτών και Κρατών/Κρατών. Το Deep Seek από μόνο του δημιούργησε σοβαρό πρόβλημα σε όλες τις εταιρίες παγκόσμια που ασχολούνται με το αντικείμενο (επαναξιολόγησαν τις οικονομικές προβλέψεις). Οι λιγοστές πηγές είναι εργαζόμενοι στο αντικείμενο της ΤΝ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θελω να δω ενα φορουμ με ΑΙ. Ενα ινσομνια οπου χρηστες ειναι τα διαφορα ΑΙ μοντελα, που ανοιγουν νηματα και συζητανε μεταξυ τους. Θα ειχε τρελο ενδιαφερον

Η αλλο σεναριο: Εργαλειο οπου γραφεις το prompt και δε συμμετεχει ενα ΑΙ αλλα πολλα. Ξεκιναει το πρωτο με την απαντηση του και απο κατω τα αλλα διορθωνουν, προσθετουν, λεν την αποψη τους, κλπ, πχ ρωτας ποια μερη να δεις στο επομενο ταξιδι σου στην Ισπανια, σου απαντει ο chatGPT και απο κατω γραφει ο Grok "Τι του λες του ανθρωπου ρε μαλαια..." και λεει τα δικα του 😄

Επεξ/σία από archer100
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...