Kelyyy Δημοσ. Τετάρτη στις 01:36 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:36 πμ (επεξεργασμένο) Πήγα σε ένα ξενοδοχείο που κοστίζει 600€ το βράδυ σε νησι όπου θα με προσλαμβαναν για το υπόλοιπο της σεζόν δυστυχώς πλήρωσα τα μεταφορικά από την τσέπη μου αλλά απο το τηλέφωνο είχαν πει ότι δεν θα πληρώσουν. Πήγα με τη μητερα μου. Περίμενα μια ολόκληρη ώρα να έρθει η ιδιοκτήτρια Μετά τη μια ώρα μας προσφεραν μονο ένα νερό βρύσης. Όλη τη μέρα τίποτα αλλο από φαγητό. Προσλαμβαναν άτομα που δεν ήξεραν ελληνικα, χωρίς καθόλου ένσημα, παράνομα ποιος ξέρει τι λεφτά τους έδιναν. Τα λεφτά που έδιναν πολύ λίγα με λίγα ένσημα. Τα μπουρμπουαρ τα κρατάνε αυτοί, δωμάτιο που βλέπει μόνο τοίχο υπόγειο Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:41 πμ από Kelyyy 1 3
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:38 πμ (επεξεργασμένο) 2 minutes ago, Kelyyy said: Πήγα σε ένα ξενοδοχείο που κοστίζει 600€ το βράδυ σε νησι όπου θα με προσλαμβαναν για το υπόλοιπο της σεζόν δυστυχώς πλήρωσα τα μεταφορικά από την τσέπη μου αλλά απο το τηλέφωνο είχαν πει ότι δεν θα πληρώσουν. Πήγα με τη μητερα μου. Περίμενα μια ολόκληρη ώρα να έρθει η ιδιοκτήτρια Μετά τη μια ώρα μας προσφεραν μονο ένα νερό βρύσης. Όλη τη μέρα τίποτα αλλο από φαγητό. Τα λεφτά που έδιναν πολύ λίγα με λίγα ένσημα. Τα μπουρμπουαρ τα κρατάνε αυτοί, δωμάτιο που βλέπει μόνο τοίχο υπόγειο welcome στην ελληνικη πραγματικοτητα της εργασιας σεζον.... 7ημερα,12 ωρα κτλ κτλ εννοειται απληρωτες υπερωριες, δωματιο με αλλα ατομα, ενσημα 4ωρο κτλ. στην αναγκη του αλλου πονταρουν Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:39 πμ από poulinos 5
Kelyyy Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 01:40 πμ (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, poulinos είπε welcome στην ελληνικη πραγματικοτητα της εργασιας season..... 7ημερα,12 ωρα κτλ κτλ Ναι αλλά το θέμα είναι ότι έδιναν πολύ λίγα δηλαδή με ελαχιστα ένσημα και αυτοί βγάζουν 600 από τον κάθε ένα τη βραδιά και σκέφτονται ακόμα και το νερό που θα δώσουν..... 5 λεπτά πριν, poulinos είπε welcome στην ελληνικη πραγματικοτητα της εργασιας σεζον.... 7ημερα,12 ωρα κτλ κτλ εννοειται απληρωτες υπερωριες, δωματιο με αλλα ατομα, ενσημα 4ωρο κτλ. στην αναγκη του αλλου πονταρουν Επεξ/σία Τετάρτη στις 01:44 πμ από Kelyyy
1comment Δημοσ. Τετάρτη στις 01:48 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:48 πμ Γιατι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας! Το λιγότερο καταγγελία άμεσα σε επιθεώρηση και ααδε! Το περισσοτερο ζητάς όσα δικαιούσαι και φεύγεις αν δεν σου τα δώσουν. 8
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 01:56 πμ 18 λεπτά πριν, Kelyyy είπε Πήγα σε ένα ξενοδοχείο που κοστίζει 600€ το βράδυ σε νησι όπου θα με προσλαμβαναν για το υπόλοιπο της σεζόν δυστυχώς πλήρωσα τα μεταφορικά από την τσέπη μου αλλά απο το τηλέφωνο είχαν πει ότι δεν θα πληρώσουν. Πήγα με τη μητερα μου. Περίμενα μια ολόκληρη ώρα να έρθει η ιδιοκτήτρια Μετά τη μια ώρα μας προσφεραν μονο ένα νερό βρύσης. Όλη τη μέρα τίποτα αλλο από φαγητό. Προσλαμβαναν άτομα που δεν ήξεραν ελληνικα, χωρίς καθόλου ένσημα, παράνομα ποιος ξέρει τι λεφτά τους έδιναν. Τα λεφτά που έδιναν πολύ λίγα με λίγα ένσημα. Τα μπουρμπουαρ τα κρατάνε αυτοί, δωμάτιο που βλέπει μόνο τοίχο υπόγειο Δεν σου είπαν πόσα θα πληρωθείς;Την μητέρα σου γιατί την πήρες μαζί;Θα δουλευατε μαζί; 6 2
Kelyyy Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 πμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 02:28 πμ 31 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν σου είπαν πόσα θα πληρωθείς;Την μητέρα σου γιατί την πήρες μαζί;Θα δουλευατε μαζί; Την πήρα για να δει που θα δουλεύω τις συνθήκες γιατί σεζόν δεν έχω ξαναπάει είμαι 19 χρονών 40 λεπτά πριν, 1comment είπε Γιατι το κάνετε αυτό στον εαυτό σας! Το λιγότερο καταγγελία άμεσα σε επιθεώρηση και ααδε! Το περισσοτερο ζητάς όσα δικαιούσαι και φεύγεις αν δεν σου τα δώσουν. Έφυγα ήδη ευτυχώς σήμερα πήγα και έφυγα γιατί είδα τις άθλιες συνθήκες 6 1 1 2
poulinos Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:17 πμ 6 hours ago, Kelyyy said: Ναι αλλά το θέμα είναι ότι έδιναν πολύ λίγα δηλαδή με ελαχιστα ένσημα και αυτοί βγάζουν 600 από τον κάθε ένα τη βραδιά και σκέφτονται ακόμα και το νερό που θα δώσουν..... ακριβως οπως το ειπες.οτι θα παρεις τον ενα μηνα αυτος θα το βγαλει σε μια ωρα. και θα σου λεει δεν βγαινω κτλ. βλεπε που νοικιαζουν ξαπλωστρες με 3ψηφια τιμη. και δεν δινουν καν τα νομιμα 2
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 08:24 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:24 πμ Και βγαίνουν στα κανάλια μετά και ζητούν κόσμο και αναρωτιούνται γιατί δεν ανταποκρίνονται οι νέοι. Πολλοί μάλιστα τέτοιοι "εργοδότες" ειρωνεύονται και χαρακτηρίζουν την νέα γενιά ως τεμπέληδες και βολεψάκηδες. Ήθελα να ξερα θα ήθελαν τα παιδιά τους να δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες; Ελληνικός τουρισμός ανέκδοτο. 24 2
Morosana Δημοσ. Τετάρτη στις 08:34 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:34 πμ Καλά έκανες και έφυγες, οι ανθρώπινες συνθήκες πρέπει να είναι ίδιες είτε χρεωνει 600, 60 ή 6000 τη βραδιά. 1
majunior Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 08:40 πμ 11 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Και βγαίνουν στα κανάλια μετά και ζητούν κόσμο και αναρωτιούνται γιατί δεν ανταποκρίνονται οι νέοι. Πολλοί μάλιστα τέτοιοι "εργοδότες" ειρωνεύονται και χαρακτηρίζουν την νέα γενιά ως τεμπέληδες και βολεψάκηδες. Ήθελα να ξερα θα ήθελαν τα παιδιά τους να δουλεύουν σε τέτοιες συνθήκες; Ελληνικός τουρισμός ανέκδοτο. Τελευταία, στα interviews για δουλειά την καλοκαιρινή σαιζόν, ακούμε πολλούς να δηλώνουν μη διαθέσιμοι γιατί «θα πάνε για σαιζόν». Κυρίως άτομα που έχουν στείλει βιογραφικό μέσω ΔΥΠΑ αλλά και μερικοί που έχουν στείλει απευθείας. Άρα μάλλον το προτιμούν οι πιτσιρικάδες. 1
zio10 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:00 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:00 πμ Πριν φύγεις από εκεί που είσαι ψάξε, λογικά θα ψάχνουν κι άλλοι προσωπικό με καλύτερες συνθήκες. Εδώ δε βρίσκουν με καλούς μισθούς, πως ήθελε να βρει αυτή...
dtk-386 Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:20 πμ (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, zio10 είπε Πριν φύγεις από εκεί που είσαι ψάξε, λογικά θα ψάχνουν κι άλλοι προσωπικό με καλύτερες συνθήκες. Εδώ δε βρίσκουν με καλούς μισθούς, πως ήθελε να βρει αυτή... Δεν είδες τι έγραψε. Έπαιρνε αλλοδαπούς από φτωχές χώρες. Εγώ δεν κατάλαβα γιατί σηκώθηκες και πήγες εκεί με δικο σου κόστος μάλιστα χωρίς μια μικρή εξασφάλιση; Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:21 πμ από dtk-386 6
Ukforthemoment Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 09:22 πμ 6 ώρες πριν, Kelyyy είπε Την πήρα για να δει που θα δουλεύω τις συνθήκες γιατί σεζόν δεν έχω ξαναπάει είμαι 19 χρονών Έφυγα ήδη ευτυχώς σήμερα πήγα και έφυγα γιατί είδα τις άθλιες συνθήκες Κατευθείαν στα βαθιά έπεσες. Κουράγιο και θα βρεις κάτι άλλο,μην κάνεις εκπτώσεις στην αξιοπρέπεια σου στην υγεία σου και στα ένσημα σου. 1
1comment Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:38 πμ Πήγε σεζον και μια γνωστή μου στην Κρήτη. Σε 5 μέρες είχε φύγει! Μόλις την είδαν και διαπίστωσαν ότι δεν είχε προϋπηρεσία (πράγμα που τους είχε πει) ο αρχισεφ ζήτησε να τη διώξουν κι ότι θέλει πιο έμπειρο άτομο. Οι συνθήκες διαμονής άθλιες, πολλά άτομα σε χώρο που δεν είχε ούτε wifi και πολλά που έχουμε δεδομένα στα σπίτια μας. Χρεώθηκε ένα σωρό λεφτά για το ταξίδι, ταξι προς την εργασία κλπ. Γνώμη μου, για να πας σεζόν πρέπει: να σου σταλεί η σύμβαση εργασίας που θα γράφει συγκεκριμένη διάρκεια & το μισθό, βιντεο-φωτο από το πού θα μένεις, αναλυτικά οι συνθήκες και προκαταβολή ένας μισθός συν τα έξοδα μεταφοράς. Μόνο έτσι θα πήγαινα. 1
StamTheMan Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 πμ Δημοσ. Τετάρτη στις 10:53 πμ 9 ώρες πριν, Kelyyy είπε Πήγα σε ένα ξενοδοχείο που κοστίζει 600€ το βράδυ σε νησι όπου θα με προσλαμβαναν για το υπόλοιπο της σεζόν δυστυχώς πλήρωσα τα μεταφορικά από την τσέπη μου αλλά απο το τηλέφωνο είχαν πει ότι δεν θα πληρώσουν. Πήγα με τη μητερα μου. Περίμενα μια ολόκληρη ώρα να έρθει η ιδιοκτήτρια Μετά τη μια ώρα μας προσφεραν μονο ένα νερό βρύσης. Όλη τη μέρα τίποτα αλλο από φαγητό. Προσλαμβαναν άτομα που δεν ήξεραν ελληνικα, χωρίς καθόλου ένσημα, παράνομα ποιος ξέρει τι λεφτά τους έδιναν. Τα λεφτά που έδιναν πολύ λίγα με λίγα ένσημα. Τα μπουρμπουαρ τα κρατάνε αυτοί, δωμάτιο που βλέπει μόνο τοίχο υπόγειο welcome to greece have a nice holiday. 7
Προτεινόμενες αναρτήσεις