Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ψαχνω ενα μπαρακι σε στυλ οπως αυτα που βλεπουμε στην αμερικη απο τις ταινιες με ωραιο παγκο, χαμηλο φωτισμο και ψαγμενη μουσικη που να γινεται και παιχνιδι...δεν μπορω τα κλαμπακια που πετανε μεσα ορθιο τον κοσμο σαν κοπαδια..οι γνωστες του αντικειμενου εχουν κατι να προτεινουν;για αθηνα..ισως στο κολονακι να εχει σε τετοιο στυλ..ξερετε κατι;

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kant12 είπε

ψαχνω ενα μπαρακι σε στυλ οπως αυτα που βλεπουμε στην αμερικη απο τις ταινιες με ωραιο παγκο, χαμηλο φωτισμο και ψαγμενη μουσικη που να γινεται και παιχνιδι...δεν μπορω τα κλαμπακια που πετανε μεσα ορθιο τον κοσμο σαν κοπαδια..οι γνωστες του αντικειμενου εχουν κατι να προτεινουν;για αθηνα..ισως στο κολονακι να εχει σε τετοιο στυλ..ξερετε κατι;

Κοιτα, καλοκαιριατικα αυτο δεν το πολυβρισκεις για προφανεις λογους. Τον χειμωνα τωρα τα μισα μπαρακια του Κεντρου ειναι πανω κατω ετσι, ή τελος παντων αρκετα κοντα σε αυτο. Αυτο που ηταν ακριβως αυτο που εψαχνες (αντε 95%), ηταν το Il Consigliere στην Καρυτση, αλλα δυστυχως εκλεισε μετα τον Covid.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Κοιτα, καλοκαιριατικα αυτο δεν το πολυβρισκεις για προφανεις λογους. Τον χειμωνα τωρα τα μισα μπαρακια του Κεντρου ειναι πανω κατω ετσι, ή τελος παντων αρκετα κοντα σε αυτο. Αυτο που ηταν ακριβως αυτο που εψαχνες (αντε 95%), ηταν το Il Consigliere στην Καρυτση, αλλα δυστυχως εκλεισε μετα τον Covid.

πες κανενα αλλο στο κεντρο

• Moderators
Δημοσ.

Τσεκαρε το Kowalski στην Ακαδημιας αλλα και το Juan Rodrigues στην Παλλαδος, αλλα οχι Σαββατο. Που και Σαββατο ωραιο ειναι δηλαδη, αλλα γινεται πηχτρα. Το Galaxy επισης καλο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stormrain είπε

Il consigliere. 

Τι μου θύμισες τώρα.. 

Μεγάλη μορφή ο ιδιοκτήτης. 

Δεν έκλεισε μετά τον covid, άντεξε και άλλο, βασικά μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν ανοιχτό. 

Στον ts, θα πρότεινα το low profile. 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε

Il consigliere. 

Μεγάλη μορφή ο ιδιοκτήτης. 

Δεν έκλεισε μετά τον covid, άντεξε και άλλο. 

Τι μου θύμισες τώρα.. 

Ασε γιατι εδω μου καθεται το οτι εκλεισε, το ειχα λατρεψει αυτο το μπαρακι. Και οντως μορφη ο τυπος και η διακοσμηση αλλου :D Ο κερκυραικος καναπες του Λουδοβικου ορ σαμθηνγκ στο υπογειο τι σου ελεγε?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, stormrain είπε

Ασε γιατι εδω μου καθεται το οτι εκλεισε, το ειχα λατρεψει αυτο το μπαρακι. Και οντως μορφη ο τυπος και η διακοσμηση αλλου :D Ο κερκυραικος καναπες του Λουδοβικου ορ σαμθηνγκ στο υπογειο τι σου ελεγε?

Τα ποτήρια του ήταν ένα και ένα και του είχα σπάσει κιόλας ένα από δαύτα.

Έκανε επίσης εξαιρετικό (Ιταλός γαρ) εσπρέσο. 

Ο τύπος πάντως ήταν (είναι) φραγκάτος και έκανε το κέφι του. 

Είσαι σίγουρος ότι έχει κλείσει; 

Επεξ/σία από Rebelos2018
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Τα ποτήρια του ήταν ένα και ένα και του είχα σπάσει κιόλας ένα από δαύτα.

Είσαι σίγουρος ότι έχει κλείσει; 

Δυστυχως 1000%. Περναω καθε μερα απο κει γιατι εργαζομαι εκει κοντα :(

Τωρα εχει ανοιξει κατι αλλο, δεν εχω κατσει ποτε, αλλα δεν με εχει τραβηξει για να ειμαι ειλικρινης, ειναι πιο πολυ καφέ στυλ. 

Μια που τα ξερεις, θυμησε μου το αλλο το κλασικο διπλα στο θεατρο Μουσουρη πως λεγοταν? Ενα πολυ μικρο μπαρακι που το ειχε ενα ζευγαρι (νομιζω ζευγαρι βασικα).

@TS τσεκαρε και το Rude Lord. Ειναι το παλιο La Vie En Rock. Επισης κλασικο και ωραιο ειναι η Δραχμη, οχι ακριβως οπως το θες, αλλα πολυ καλο.

8 λεπτά πριν, Rebelos2018 είπε

Ο τύπος πάντως ήταν (είναι) φραγκάτος και έκανε το κέφι του. 

Ναι ναι, αυτο το ειχα καταλαβει :D

EDIT: To Comme il FauX  εννοουσα!! Πολυ καλο κι αυτο, και υπαρχει ακομα, αν και εχω καιρο να παω :)

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, stormrain είπε

Δυστυχως 1000%. Περναω καθε μερα απο κει γιατι εργαζομαι εκει κοντα :(

Τωρα εχει ανοιξει κατι αλλο, δεν εχω κατσει ποτε, αλλα δεν με εχει τραβηξει για να ειμαι ειλικρινης, ειναι πιο πολυ καφέ στυλ. 

Μια που τα ξερεις, θυμησε μου το αλλο το κλασικο διπλα στο θεατρο Μουσουρη πως λεγοταν? Ενα πολυ μικρο μπαρακι που το ειχε ενα ζευγαρι.

@TS τσεκαρε και το Rude Lord. Ειναι το παλιο La Vie En Rock. Επισης κλασικο και ωραιο ειναι η Δραχμη, οχι ακριβως οπως το θες, αλλα πολυ καλο.

Κρίμας. 

Από ένα σημείο και μετά (και προ κοβιντ δηλαδή) δεν μάζευε κόσμο, πηγαίναμε λίγο πολύ οι ίδιες φάτσες.

Άνοιξε ξανά και μετά τον κοβιντ, με λίγο ότι να ναι ωράρια. 

Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος. 

Ωραίες αναμνήσεις. Ωραία χρόνια. 

Για την ερώτηση σου τώρα, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είχα και έχω στέκια. Κατάλαβα ποιο λες αλλά δεν θυμάμαι όνομα. 

Η Δραχμή, πιο πολύ για τον κήπο ενδείκνυται, γνώμη μου, πάρα για τον εσωτερικό χώρο. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Rebelos2018 είπε

Κρίμας. 

Από ένα σημείο και μετά (και προ κοβιντ δηλαδή) δεν μάζευε κόσμο, πηγαίναμε λίγο πολύ οι ίδιες φάτσες.

Άνοιξε ξανά και μετά τον κοβιντ, με λίγο ότι να ναι ωράρια. 

Μακάρι να είναι καλά ο άνθρωπος. 

Ωραίες αναμνήσεις. Ωραία χρόνια. 

Για την ερώτηση σου τώρα, δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω, είχα και έχω στέκια. Κατάλαβα ποιο λες αλλά δεν θυμάμαι όνομα. 

Η Δραχμή, πιο πολύ για τον κήπο ενδείκνυται, γνώμη μου, πάρα για τον εσωτερικό χώρο. 

Το πετυχα, το Comme Il Faux εννοουσα :D

Oντως η Δραχμη ισως ειναι πιο safe επιλογη για τον κηπο, αν και προσωπικα εχω περασει ωραιες χειμερινες βραδιες και μεσα, αλλα ναι, το καταλαβαινω.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stormrain είπε

Το πετυχα, το Comme Il Faux εννοουσα :D

Oντως η Δραχμη ισως ειναι πιο safe επιλογη για τον κηπο, αν και προσωπικα εχω περασει ωραιες χειμερινες βραδιες και μεσα, αλλα ναι, το καταλαβαινω.

Ωραίο και αυτό, διαφορετικό στυλ αλλά ωραίο. 

Low profile από μένα. 

• Like 1
  • κλειδώθηκε και ξεκλειδώθηκε αυτό το θέμα
Δημοσ.

Για τώρα το καλοκαίρι το tiki είναι πάντα μια καλή επιλογή για εγχώριο και εισαγόμενο παιχνίδι. Επίσης Καιν και Odeon στο Μετς για όσους θέλουν να αποφύγουν Καρυτση και Αγ Ειρήνης 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Morosana είπε

Για τώρα το καλοκαίρι το tiki είναι πάντα μια καλή επιλογή για εγχώριο και εισαγόμενο παιχνίδι. Επίσης Καιν και Odeon στο Μετς για όσους θέλουν να αποφύγουν Καρυτση και Αγ Ειρήνης 

ευχαριστω φιλος..εγχωριο κ εισαγωμενο νεαρας ηλικιας ή milf και προμιλφ;

Στις 23/7/2025 στις 8:35 ΜΜ, stormrain είπε

Τσεκαρε το Kowalski στην Ακαδημιας αλλα και το Juan Rodrigues στην Παλλαδος, αλλα οχι Σαββατο. Που και Σαββατο ωραιο ειναι δηλαδη, αλλα γινεται πηχτρα. Το Galaxy επισης καλο.

το kowalski πρεπει να ειναι πολυ δυνατο..με ωραια μπαρα και δερματινα ενιαια καθισματα σε τραπεζι..βγαζει ενα κυριλικι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...