Μακιαβέλλι Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:59 πμ 19 minutes ago, SocialNetUsr said: Μετά από πάρα πολλές δοκιμές, τα τελευταία χρόνια μόνο Τζελεπιδου Νίκη Ταχίνι Ολικής Άλεσης. Περίμενα κάποιον να το πει για να μην φαίνομαι ο περίεργος! Το τρως και νιώθεις την αγάπη αυτού που το έφτιαξε! 1
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:04 πμ Για ταχίνι και φυστικοβούτυρο, δείτε και τον Καγιά. Έχει ποικιλία στο φυστικοβούτυρο (ολικής, μπανάνα, φράουλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμέλα). Σε ταχίνι, έχει μόνο ολικής. https://kagiasfinefoods.com/eshop/?v=d692bc40d834 1
sakatema Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:15 πμ Οικογένεια Φλώρου, μεσοροπη Καβάλας. Δικό τους σουσάμι. Ακριβό αλλά εγγύηση. 2
baader Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:16 πμ 1 ώρα πριν, The_Judas είπε Προφανώς αν το φας σκέτο το ταχίνι είναι πολύ στυφό. Προτιμώ όμως να παίρνω 100% ταχίνι και να το συνδυάζω με μαρμελάδα-μέλι κλπ. σα να τρως χώμα είναι αλλά αν το φας μετά από 16 ώρες νηστεία σου φαίνεται λιχουδια πως το συνδυάζεις ακριβώς ? το αλείφεις εννοείς ?
andreas1gr Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 11:17 πμ (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, mike15 είπε https://www.greatfood.gr/shop/glyka-aleimmata/taxini-kirgion-dramas-olikis-alesis-500gr/?srsltid=AfmBOoqmV0jmRjpqYEb8GgqoiBrbeG523BEovMvTJRKc7LoaQ6Ae6a9D επειδη το εχω ψαξει πολυ ,μαρεσει μου το εμαθε η γιαγια μου θρακιωτισα,το ολικης εμενα μου αρεσει πολυ. αυτο ειναι απο πετρομυλο αλεσμενο ,απο οικογενεια με παραδοση,ειναι δλδ. σαν σπιτικο,μικρη βιοτεχνια.καποιος νομιζω ο ακης πηγε εκει και το εδειξε.το σωστο στο ταχινι ειναι να βρεις ελληνικο σουσαμι.ξερω δυσκολο,παλια ειχαμε παααρα πολλα.τωρα ελαχιστα και γινονται εισαγωγη.αυτος ειπε οτι εχουν δικια τους παραγωγη.ειναι το πιο νοστιμο που εχω βρει και δοκιμασει.και πανω απολα ΝΟΡΜΑΛ ΤΙΜΗ! σου συστηνω να το βαλεις πανω σε μια φετα ψωμι της αρεσκειας σου και αν δεν σου αρεσει η δυνατη γευση της ολικης ριξε απο πανω μια κουταλια χαρουπομελο ,εχει γευση σαν καραμελε σοκολατα σουπερ φουντ,σουπερ γευση: «Νορμάλ τιμή» 14 ευρώ το κιλό για αλεσμένο σουσάμι; Αλήθεια τώρα; Γνωρίζεις πόσα λεπτά του ευρώ αγοράζουν χονδρική το κιλο το σουσάμι που απλά θα το αλέσουν…; 10 ώρες πριν, baader είπε εισαι σα να τρως χώμα και θέλει νερό να πάει κάτω αν ειναι πάνω από μισή κουταλιά η λυση που προτείνω είναι να το τρώς όταν πεινάς πολύ και πραγματικά σου φαίνεται νόστιμο και γλυκό Το ταχίνι από μόνο του είναι σαν στιφό στην γεύση και ναι θέλει νερό για να «κατέβει»… Η Λύση είναι να βάζεις πχ μέλι…. Άλειψε σε μια φέτα ψωμί ταχίνι και από πάνω μια κουταλιά μέλι (μέλι αγοράζω από γνωστό μου που έχει τα μελίσσια του σε ένα ξέφωτο σε βουνό, που έχει από την μια μεριά έλατα και από την άλλη πουρνάρια). Θεϊκό…. Επεξ/σία Πέμπτη στις 11:18 πμ από andreas1gr 1
baader Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 11:39 πμ δε τρώω μέλι δε τρώω ψωμί φουλ κέτο σκέτο το τρώω μια κουταλιά,ενίοτε 2 μέλι βάζω μόνο στη μπριτζόλα με τα τη μουστάρδα 2
jimmysss! Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:12 μμ 1 hour ago, chvnce said: Για ταχίνι και φυστικοβούτυρο, δείτε και τον Καγιά. Έχει ποικιλία στο φυστικοβούτυρο (ολικής, μπανάνα, φράουλα, πραλίνα φουντουκιού, καραμέλα). Σε ταχίνι, έχει μόνο ολικής. https://kagiasfinefoods.com/eshop/?v=d692bc40d834 εχεις δοκιμασει ;
chvnce Δημοσ. Πέμπτη στις 12:44 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 12:44 μμ 30 λεπτά πριν, jimmysss! είπε εχεις δοκιμασει ; Δεν πρόλαβα, επειδή με πέτυχε πάνω στην αλλαγή διατροφής (keto carnivore). Διάβασα πολλά σχόλια, όμως. Όλοι λένε τα καλύτερα.
Vaguras Δημοσ. Πέμπτη στις 01:42 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 01:42 μμ Από όλα όσα έχω δοκιμάσει (πάνω απο 20 διαφορετικά, βιολογικά και συμβατικά), για μένα ξεχωρίζει του Αχιλλαδέλη από τη Λήμνο. Είναι σαν να γεύομαι φρέσκο σουσάμι με πλούσια γέυση και υφή. Τελικά ο πετρόμυλος κάνει τη διαφορά... 1
Dante80 Δημοσ. Πέμπτη στις 02:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:19 μμ (επεξεργασμένο) Ένα που είχα πάρει την τελευταία φορά που μου τέλειωσε. Εξαιρετικό σε ποιότητα και γεύση, λίγο τσιμπημένο στην τιμή όμως. https://www.wildsouls.gr/proion/wild-tachini/ H αλήθεια είναι πως δεν κάνω μεγάλη κατανάλωση, οπότε δεν έχω εμπειρία από πολλά. Άλλοι συμφορουμιστές μπορεί να βοηθήσουν περισσότερο. Επεξ/σία Πέμπτη στις 02:21 μμ από Dante80 1
me00016 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:20 μμ (επεξεργασμένο) Προσωπικά καταναλώνω ατελείωτες ποσότητες, ιδίως σε περιόδους νηστείας. Αγοράζω μόνο σκέτο ταχίνι γιατί δεν μπορώ να "χωνέψω" ότι στα προϊόντα του προστίθεται φοινικέλαιο για τεχνολογική χρήση, αφού το ίδιο είναι τόσο λιπαρό. Η γεύση σε όλα μου φαίνεται λίγο πολύ η ίδια χωμάτινη, υπόστυφη λιπαρή αηδία, ΑΛΛΑ!: με την προσθήκη σακχάρων (μέλι, πετιμέζι, μαρμελάδες, συμπυκνωμένοι χυμοί, σοκολάτα κλπ) μετουσιώνεται σε κάτι θεικό! Εκεί φτιάχνεται (για μένα) η γεύση και για αυτό αγοράζω το φθηνότερο, συνήθως ιδιωτικές ετικέτες ΣΜ. Δεν θεωρώ ότι αξίζει να πληρώσεις διπλάσια (καμιά φορά και παραπάνω) τιμή για ένα όνομα, λαμβάνοντας υπόψη ότι η μεγαλύτερη ποσότητα είναι εισαγόμενο (Τουρκία, Κίνα, Σουδάν) και ίιιιισως να αξίζει να δώσεις την παραπάνω τιμή σε κάποιον που αποδεδειγμένα προμηθεύεται από παραγωγούς στην Ελλάδα. Πάλι όχι για την μηδαμινή διαφορά στην γεύση, αλλά για την αγορά ενός ελληνικού, σίγουρα πιο ποιοτικού και - συνήθως - πιο ασφαλούς προϊόντος. Το ξέρετε ότι οι συναγερμοί για τα τρόφιμα έχουν χτυπήσει κόκκινο τα τελευταία χρόνια για την παρουσία σαλμονέλας στο σουσάμι από Τρίτες Χώρες προς Ευρώπη; Επεξ/σία Πέμπτη στις 03:22 μμ από me00016
baader Δημοσ. Πέμπτη στις 03:37 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 03:37 μμ 1 ώρα πριν, Vaguras είπε Από όλα όσα έχω δοκιμάσει (πάνω απο 20 διαφορετικά, βιολογικά και συμβατικά), για μένα ξεχωρίζει του Αχιλλαδέλη από τη Λήμνο. Είναι σαν να γεύομαι φρέσκο σουσάμι με πλούσια γέυση και υφή. Τελικά ο πετρόμυλος κάνει τη διαφορά... https://www.bioagros.gr/proionta/mitrofima/taxini-olikis-alesis-petromylos-bioagros
madnifestah Δημοσ. Πέμπτη στις 04:05 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:05 μμ (επεξεργασμένο) https://www.kountaxis.com/product-page/ταχίνι-λευκό Εξαιρετικό χυμα ταχίνι (από Ξάνθη) και σε πολύ καλή τιμή.. το ολικής είναι στα 6€ το κιλο και έχει και φυστικοβουτυρο Σερρών 100% στα 5.40... γενικά ο άνθρωπος έχει πολυ καλες τιμές και προϊόντα. Επεξ/σία Πέμπτη στις 04:10 μμ από madnifestah 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα