Athanmich Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Καλησπέρα στην παρέα. Έχω ένα srt file υπότιτλους και θέλω να το συγχρονίσω με την ταινία που θέλω να δω πώς μπορώ να το κάνω εύκολα; Προσπάθησα να το κάνω με τους χρόνους αλλά δεν μου βγήκε. 1
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Δηλαδή δοκίμασες να μεταφέρεις τους υπότιτλους ώστε να πατάνε σε κάποιο σημείο αλλά στη συνέχεια χάνονται πάλι; Αν συμβαίνει αυτό τότε είναι λάθος τα fps οπότε δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να συγχρονίσεις και καλά είναι να βρεις το rip για το οποίο είναι οι υπότιτλοι. Ποια ταινία είναι; Δώσε το πλήρες όνομα του αρχείου που έχεις που να φαίνεται και το rip. Αν η ταινία έχει και Αγγλικούς υπότιτλους που πατάνε σωστά και οι Ελληνικοί είναι είναι ακριβής μεταφορά από τους Αγγλικούς τότε μπορείς να προσαρμόσεις τους Ελληνικούς με τους χρόνους των Αγγλικών με το subtitle edit.
Ukforthemoment Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Εγώ δεν θα τους συγχωρούσα ποτέ πάντως στην θέση σου. 15
micos000 Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου 40 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγώ δεν θα τους συγχωρούσα ποτέ πάντως στην θέση σου. Να μην συγχωρείς ποτέ τους λάθος υπότιτλους 19 λεπτά πριν, GreekMonkey είπε Να συγχωρείς αλλά να μην ξεχνάς και να μην τους ξεχνάς ποτέ! 3
mezger Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Subtitle Edit , πρέπει να το μάθεις λίγο, αλλά εκτός και αν λείπουν/υπάρχουν έξτρα σκηνές, συγχρονίζεις τα πάντα. Μπορείς βασικά να ταιριάξεις χειροκίνητα 2-3 σημεία, και βασει αυτών να κάνει αυτόματα το όποιο adjustment. Αν δε φοβάσαι να πέσεις στα βαθιά, δες και το ffsubsync 1 2
baader Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 24/7/2025 στις 1:07 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Εγώ δεν θα τους συγχωρούσα ποτέ πάντως στην θέση σου. μπορεις για μια φορα να μη πεις ηλιθιοτητα ?
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, baader είπε μπορεις για μια φορα να μη πεις ηλιθιοτητα ? Τι έπαθες ;Σε πείραξε κανείς;Πες μας,άνοιξε την ψυχούλα σου να ξαλαφρώσεις.
baader Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Τι έπαθες ;Σε πείραξε κανείς;Πες μας,άνοιξε την ψυχούλα σου να ξαλαφρώσεις. τσιμπα και το αλλο
Ukforthemoment Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Μόλις τώρα, baader είπε τσιμπα και το αλλο Πως τα λες!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα