Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Panosglasgow είπε

Οχι απαραίτητα. Εγω τακρατάω τα κινητά και ενας λόγος που έφυγα απο s25 ultra και (ξανα)γύρισα στο mate XT, ηταν η μπαταρια οπου δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης.

Δεν υπάρχει σύγκριση. Μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά κινητά.

Το ένα είναι android Και το άλλο κάτι άλλο. Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις αλλά οκ.

• Haha 1
  • Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλά το motorola που αγόρασα 180 ευρώ έχει 68w φόρτηση και φόρτίζει πάνω κάτω σε 40-45 λεπτά κι αυτοί ακόμα σκέφτονται τα 45w σε κινητό 1000+ ευρώ;
Πάτε κορόιδα.

Δημοσ.
1 hour ago, ardi21 said:

Απλα η Samsung και η Apple αρνουνται να τις βαλουν.

Δεν ξέρω για την Samsung, αλλά συγκεκριμένα η Apple με τις ποσότητες που πουλάει είναι ιδιαίτερα δύσκολο να αλλάξει components χωρίς να τα τεστάρει υπερβολικά πολύ. Όταν πουλάς πάνω από 100 εκ συσκευές, ακόμα και 0.1% fail rate να έχει η μπαταρία είναι τρομερά μεγάλο πρόβλημα. Για τους υπόλοιπους που τα flagship μοντέλα τους δεν πουλάνε ούτε τα μισά, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα.

Και πέρα από αυτό, και να υπάρχει η τεχνολογία, πρέπει να υπάρχει και ο προμηθευτής που θα μπορέσεις να παραδόσει τον αριθμό μπαταριών που θέλει η Apple (όπως είπαμε υπερβολικά μεγάλα νούμερα σε σχέση με ανταγωνισμό) στην ποιότητα που τα θέλει.

Αυτά είναι και ένας από τους λόγους που δεν θα δεις τρομερές διαφορές στα iPhone χρόνο με τον χρόνο. Δεν είναι μόνο για να "αρμέξουν" όπως νομίζουν πολλοί αλλά υπάρχουν και τεχνικές δυσκολίες.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Ο χρονος που κερδιζεις απο την φορτιση ειναι με διαφορα πολυτιμοτερος απο τo 50αρικο της μπαταριας στα 3 χρονια...

Δεν νομίζω αυθεντική μπαταρία να είναι 50ρικο και επίσης μέσα σε ένα χρονο καιγονται οι μπαταρίες με τέτοια χρήση φορτισης όχι 3 χρόννια.. και πιος χέστικε βλέπω για τα e-waste..

3 ώρες πριν, stivaks72 είπε

To s27u θα έχει ταχύτερη φόρτιση από το s26u. 

Μόνο εδώ η αποκλειστική πληροφορία. 

Με 5W αδελφέ. Να κρατήσουμε το κινητό 7 χρόνια χωρίς αλλαγή μπαταρίας και ας γίνει το συκώτι μας τούμπανο από το πρήξιμο για την αναμονή. 

Και οι δοξασίες δεν τελειώνουν ποτέ. 

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά δεν γέλασα εγώ προσωπικά. 5W το έγραψες εσύ μόνος σου και κάτι για συκώτια και 7 χρόννια. Οι μπαταρίες κρατάνε γενικά καλα με φορτιστή απο 15w με 25w to πολύ. Πιο πάνω η μπαταρία φθείρετε πολύ γρήγορα και ίσα ίσα κρατάει έναν χρόνο, ενάμιση το πολύ. και μια μπαταρία με ζημία κάνει το κινητό να κολάει και σε εφαρμογές επίσης. Αυτά, κάντε ότι θέλετε.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε

Δεν νομίζω αυθεντική μπαταρία να είναι 50ρικο και επίσης μέσα σε ένα χρονο καιγονται οι μπαταρίες με τέτοια χρήση φορτισης όχι 3 χρόννια.. και πιος χέστικε βλέπω για τα e-waste..

https://gctech.gr/authentiki-mpataria-samsung-galaxy-s25-ultra-original-battery-eb-bs938abe-service-pack?srsltid=AfmBOopKAhMpqd443jxqJ3w7kyaU-xdOwzUXG_8ykVTDqTdUit6raG1u

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Ο χρονος που κερδιζεις απο την φορτιση ειναι με διαφορα πολυτιμοτερος απο τo 50αρικο της μπαταριας στα 3 χρονια...

Ίσα ίσα λειτουργεί αποτρεπτικά απ' το να είσαι όλη την ώρα με το κινητό. Προσωπικά φορτίζω τα πάντα με ένα καλωδιάκι type-c xiaomi που δεν ξέρω και γω πόσα watt βγαίνουν από κει, το αφηνω ολο το βραδυ το κινητό γεμίζει σιγά σιγά. Τουλάχιστον στη δουλειά μου δεν χρειάζεται και το κινητό, τώρα αν δουλεύεις και τρέχεις από δω κι απο κει, ναι τοτε πρεπει να το  φορτίζεις γρήγορα (αμα χρειαστω γρηγορα μπαταρια θα το βαλω σε ταχυφορτιστη αλλα το κινητο ζεματάει).

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, ScorpioX777 είπε

Με κοροιδεύεις? αυτό είναι η μπαταρία σκέτη.... Δεν συνεχίζω έχεις όρεξι βλέπω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε

Με κοροιδεύεις? αυτό είναι η μπαταρία σκέτη.... Δεν συνεχίζω έχεις όρεξι βλέπω.

Ηρεμησε, οταν εχεις δωσει 1200 θα λυπηθεις τα 6 ταληρακια που θα σου παρει ο μαστορας καθε 3 χρονια...

Επεξ/σία από ScorpioX777
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Georgios Pappas είπε

Δεν ξέρω για τους άλλους αλλά δεν γέλασα εγώ προσωπικά. 5W το έγραψες εσύ μόνος σου και κάτι για συκώτια και 7 χρόννια. Οι μπαταρίες κρατάνε γενικά καλα με φορτιστή απο 15w με 25w to πολύ. Πιο πάνω η μπαταρία φθείρετε πολύ γρήγορα και ίσα ίσα κρατάει έναν χρόνο, ενάμιση το πολύ. και μια μπαταρία με ζημία κάνει το κινητό να κολάει και σε εφαρμογές επίσης. Αυτά, κάντε ότι θέλετε.

Και οι δοξασίες συνεχίζονται. 

Δημοσ.
4 hours ago, ScorpioX777 said:

ε ναι, γιατι ως γνωστον οταν φορτιζει το κινητο καθομαστε απο πανω και το νταντευουμε, δεν μπορουμε ουτε να μιλαμε, ουτε να γραφουμε emails, ουτε να παιζουμε γκειμς

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, ScorpioX777 said:

Δεν υπάρχει γνήσια μπαταρία με εγκατάσταση 50€. Έβαλε φίλος μου στη γνωστότερη αλυσίδα "γνήσια", όντως με 50€, είχε και επιλογή να βάλει μαϊμού υποτίθεται φθηνότερα. Παίζει να μη του άλλαξαν καθόλου μπαταρία. Το accubattery δείχνει υγεία 71%, μετά την αλλαγή πάλι 71% έδειχνε.. Βγάλε άκρη. Και δεν κράταγε περισσότερο. Τσάκωθηκανε και άκρη δε βγάλανε. 

Εγω έχω πάρει πόσες "γνήσιες" σαμσουγκ όλες μάπα βγήκανε. 

Μεγαλύτερη απάτη απ τις μπαταρίες δεν υπάρχει. 

Αντιθέτως στην αντιπροσωπεία σε καλο σέρβις, μονο εκει βάζουν σοβαρές μπαταρίες και πλέον μονο εκει βαζω. Βαράνε 80ρια συνήθως όμως. Έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να σου βάλουν γνήσια πραγματικά. Και να είναι και οκ η μπαταρία και οχι καμένη. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Δεν υπάρχει γνήσια μπαταρία με εγκατάσταση 50€. Έβαλε φίλος μου στη γνωστότερη αλυσίδα "γνήσια", όντως με 50€, είχε και επιλογή να βάλει μαϊμού υποτίθεται φθηνότερα. Παίζει να μη του άλλαξαν καθόλου μπαταρία. Το accubattery δείχνει υγεία 71%, μετά την αλλαγή πάλι 71% έδειχνε.. Βγάλε άκρη. Και δεν κράταγε περισσότερο. Τσάκωθηκανε και άκρη δε βγάλανε. 

Εγω έχω πάρει πόσες "γνήσιες" σαμσουγκ όλες μάπα βγήκανε. 

Μεγαλύτερη απάτη απ τις μπαταρίες δεν υπάρχει. 

Αντιθέτως στην αντιπροσωπεία σε καλο σέρβις, μονο εκει βάζουν σοβαρές μπαταρίες και πλέον μονο εκει βαζω. Βαράνε 80ρια συνήθως όμως. Έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να σου βάλουν γνήσια πραγματικά. Και να είναι και οκ η μπαταρία και οχι καμένη. 

Έβαλα πρόσφατα (πριν κάνα 3μηνο ) μπαταρία σε iPhone 11 Pro.Οχι γνήσια.Την τάχα premium που την ονομάζουν.Μια χαρά ικανοποιημένος είμαι.Εδωσα 60€.Βεβαια βγαίνει η ένδειξη μη γνήσιο ανταλλακτικό.Και δε διαβάζει σωστά την υγεία της.Την πρώτη μέρα έλεγε 100%.Την δεύτερη πήγε 99%.Και τώρα παίζει από 97-98%.Και έχει γύρω στους 160 κύκλους χοντρικά.Αλλα δουλεύει μια χαρά και όλα κομπλέ.Η γνήσια ήθελε 99€.Σε τόσο παλιό κινητό δεν έδινα τόσα χρήματα.Αφου το πολύ σε κάνα χρόνο θα αλλάξω συσκευή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω σε παλιο Samsung (Α52s 5G) αλλαξα μπαταρια μονος μου.
Εβαλα κινεζικη με 12 ευρω περιπου.
Γνησια εχει 80 - 85 ευρω.
Κινεζικη εχει 80% της γνησιας χωρητικοτητα.
...
Απενεργοποιησα τα παντα για να γινει οπως "εργοστασιο".
1. Στα 60 Χερτζ η οθονη.
2. Moνο 4G (οχι 5G)
3. Οχι μονιμα αναμμενη οθονη.
4. Αργη φορτιση.
Κι αλλα που δε θυμαμαι τωρα.

Το τηλ εχασε ολα τα ατου του.
Εγινε μια αηδια.
Αλλα βγαζει 2 - 3 μερες το σαραβαλο ρε.
Τεραστια διαφορα σε καταναλωση.

Επεξ/σία από Le Perv
  • Haha 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Georgios Pappas είπε

Tα Samsung φαίνεται είναι πολύ ευαίσθητα γιατί το Realme GT2 3 ετών με ταχυφόρτιση 67W δεν έχει κανενα θέμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...