Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, 1comment είπε

Μια χαρά είναι. Άμα δεν χαλάσει και το ακουστικό ή τα πλήκτρα δεν το αλλάζω 🤣

Πρέπει να βγάλει τα λεφτά του.

Αν δεν φτάσει να μην εμφανίζει καθόλου τον αριθμό και να εκσφενδονίζονται τα πλήκτρα, δεν έχει να πάει πουθενά. :lol:

• Haha 2
  • Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, 1comment είπε

Μια χαρά είναι. Άμα δεν χαλάσει και το ακουστικό ή τα πλήκτρα δεν το αλλάζω 🤣

Αφού είναι μια χαρά την κρατάς όπως λες. Η επιλογή είναι δική σου 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mr.Vox είπε

Αφού είναι μια χαρά την κρατάς όπως λες. Η επιλογή είναι δική σου 

Ναι δεν έχω θέμα για 1-2 κλήσεις την ημέρα που κάνω και αν. Ακουστικά είναι μια χαρά, σιγά μην το αλλάξω για αυτό!

Δημοσ.
8 hours ago, 1comment said:

Ναι δεν έχω θέμα για 1-2 κλήσεις την ημέρα που κάνω και αν. Ακουστικά είναι μια χαρά, σιγά μην το αλλάξω για αυτό!

οι τιμες επισης εχουν πεσει αρκετα στις συσκευες ειτε σταθερο ειτε ασυρματο

Δημοσ.
2 hours ago, poulinos said:

Μαλλιά έχουν πέσει... είχα πάρει το Panasonic TG 6811 με 28ευρω το 2019 και τώρα έχει μονίμως 38+

@1comment Αν είχαν θέμα οι μπαταρίες θα έσβηνε στιγμιαία το τηλέφωνο σε ανύποπτες φάσεις πχ κατά τη διάρκεια της κλήσης θα έκλεινε η γραμμή. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνεις ανταλλακτικές επαναφορτιζόμενες. Εγώ είχα πάρει μια 8αδα Tronic 1.2 500ma επαναφορτιζόμενες από το lidl, έχουν βγει σκυλιά. Και σε παλαιότερο ασύρματο τηλέφωνο (πέταξα τις πορτοκάλι panasonic) δουλεύουν μια χαρά αλλά και σε φαναρι-φακο βγάζουν όλη τη νύχτα. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορτίσεις έχουν φάει.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, poulinos είπε

Μόνο θέμα τιμής δεν ειναι. Οπως είπα, ειναι πλήρως λειτουργικό. 

21 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Μαλλιά έχουν πέσει... είχα πάρει το Panasonic TG 6811 με 28ευρω το 2019 και τώρα έχει μονίμως 38+

@1comment Αν είχαν θέμα οι μπαταρίες θα έσβηνε στιγμιαία το τηλέφωνο σε ανύποπτες φάσεις πχ κατά τη διάρκεια της κλήσης θα έκλεινε η γραμμή. Σε τέτοιες περιπτώσεις παίρνεις ανταλλακτικές επαναφορτιζόμενες. Εγώ είχα πάρει μια 8αδα Tronic 1.2 500ma επαναφορτιζόμενες από το lidl, έχουν βγει σκυλιά. Και σε παλαιότερο ασύρματο τηλέφωνο (πέταξα τις πορτοκάλι panasonic) δουλεύουν μια χαρά αλλά και σε φαναρι-φακο βγάζουν όλη τη νύχτα. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορτίσεις έχουν φάει.

Δεν έχουν θέμα οι μπαταρίες κανένα. Ποτέ δεν μου έχει κλείσει. Βέβαια κάνω μικρές κλήσεις, δεν έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Ειναι σαν καινούργιο παρότι το εχω 10 χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.
22 hours ago, Haldol said:

Μάλλον τα 'παιξε η LCD. Από θερμότητα, παλαιότητα, οτιδήποτε. Πας για νέο. 

Δε φαίνεται καθόλου λογικό να κόβει συγκεκριμένους χαρακτήρες η LCD επειδή έπεσε η μπαταρία.

ακριβως αυτο, ειναι παλιες και κακιες LCD το καταλαβαινεις ασκουντας πιεση πανω που κανει τα "περιεργα" Δεν εχει να κανει με μπαταριες και φόρτιση. Φθηνά ειναι το αλλάζεις ή το συνηθίζεις. Δεν εχει νοημα να ασχοληθεις με κατι παραπαπανω για αυτο.

Δημοσ.
1 hour ago, 1comment said:

αν δεν παιζει η οθονη τοτε δεν ειναι πληρως λειτουργικο.απλα το προβλημα που εχει δεν σε επηρεαζει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν δεν παιζει η οθονη τοτε δεν ειναι πληρως λειτουργικο.απλα το προβλημα που εχει δεν σε επηρεαζει

Δεν φαίνονται τα 3 πρώτα γράμματα.

Επεξ/σία από 1comment
Δημοσ.
1 hour ago, 1comment said:

Δεν φαίνονται τα 3 πρώτα γράμματα.

το βασικο ειναι αν το θεωρεις εσυ προβλημα η οχι. αν σε ενοχλει το αλλαζεις.αν οχι το κρατας μεχρι να βγαλει αλλο θεμα

Δημοσ.
On 25/07/2025 at 10:00, 1comment said:

Δεν έχουν θέμα οι μπαταρίες κανένα. Ποτέ δεν μου έχει κλείσει. Βέβαια κάνω μικρές κλήσεις, δεν έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα. Ειναι σαν καινούργιο παρότι το εχω 10 χρόνια. 

και καποτε ειχαν 200 ευρω.πλεον βρισκεις ασυρματα με 20 ευρω πανω κατω.εχω panasonic που κραταει ακομα εδω και 6-7 χρονια.απλα του αλλαξα μπαταριες και του εβαλα πολυ καλυτερες.αλλα γενικα αν δημιουργει προβλημα η οθονη ειναι μικρο το κοστος αγορας ενος τηλεφωνου αλλο τοσο που το χρησιμοποιει καθε μερα.

Δημοσ.
Στις 24/7/2025 στις 1:44 ΜΜ, micos000 είπε

Γενικά στα ηλεκτρονικά δεν πειραματιζόμαστε με τα Βόλτ. Τα Αμπέρ δεν μας πειράζει να είναι και περισσότερα, τα Βόλτ όμως δεν τα ανεβάζουμε. Εντάξει με 0.3V δύσκολα θα γίνει ζημιά αλλά δεν είναι σωστή τακτική.

Χαχαχα πού να δεις πόσες συσκευές έχω δουλέψει που λένε dc 9volt με τροφοδοσία 12volt, επειδή αυτό μου βρισκόταν πρόχειρο!!! :) :) :) Κυρίως routers/switches.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης αυτά τα Gigaset έχουν περίεργους φορτιστές με συγκεκριμένα volt που δεν βρίσκονται στο εμπόριο. Με ανάποδη πόλωση κιόλας και βύσμα δικό του. Με προβληματικό φορτιστή δεν φόρτιζαν οι μπαταρίες.

Πχ. 7.2 volt που δεν βρίσκεις με τίποτα. Όταν είχα θέμα με μια συσκευή έβαλα ένα ρυθμιζόμενο. Το έβαλα στα 6volt  άλλαξα τους πόλους και έκοψα το βύσμα από το παλιό και το ένωσα.

Ο , original φορτιστής από Γερμανία στα 30 ευρώ. Σώθηκε η συσκευή με 5 ευρώ τροφοδοτικό και πατέντα στο βύσμα 

Επεξ/σία από mr.Vox
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 minutes ago, mr.Vox said:

Επίσης αυτά τα Gigaset έχουν περίεργους φορτιστές με συγκεκριμένα volt που δεν βρίσκονται στο εμπόριο. Με ανάποδη πόλωση κιόλας και βύσμα δικό του. Με προβληματικό φορτιστή δεν φόρτιζαν οι μπαταρίες.

Πχ. 7.2 volt που δεν βρίσκεις με τίποτα. Όταν είχα θέμα με μια συσκευή έβαλα ένα ρυθμιζόμενο. Το έβαλα στα 6volt  άλλαξα τους πόλους και έκοψα το βύσμα από το παλιό και το ένιωσα.

Ο , original φορτιστής από Γερμανία στα 30 ευρώ. Σώθηκε η συσκευή με 5 ευρώ τροφοδοτικό.

θα επαιρνα new να τελειωνα.παιζει με 30 να παρεις νεο panasonic

52 minutes ago, mechpanos said:

Χαχαχα πού να δεις πόσες συσκευές έχω δουλέψει που λένε dc 9volt με τροφοδοσία 12volt, επειδή αυτό μου βρισκόταν πρόχειρο!!! :) :) :) Κυρίως routers/switches.

πραγματι 3 volt δυσκολα θα κανουν ζημια.ισως σε long term

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...