lefteris4 Δημοσ. Πέμπτη στις 03:23 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:23 μμ Την βοήθεια σας παρακαλώ. Έχω 2 κεραιες ubiquiti οι οποίες τροφοδοτούνται από 2 τροφοδοτικα όπως αυτό που φαίνεται στην εικόνα. Για να τακτοποιήσω λίγο τον χώρο και να αποσυμφορηθεί η πρίζα από 2 τροφοδοτικά αγόρασα ενα switch Poe Mercusys. Βάζω το καλώδιο που έρχεται από την κεραία και το συνδέω απευθείας πάνω στο switch αλλά δεν παίρνει ρεύμα η κεραία. Ειναι λογικό αυτό; Υπέθεσα ότι από μια θύρα (του switch) θα παίρνει η κεραία απευθειας Και ρεύμα και ίντερνετ χωρίς να χρειάζεται το τροφοδοτικό της. Έχω μήπως καταλάβει κάτι λάθος;
Λύση jkoukos Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Λύση Δημοσ. Πέμπτη στις 05:45 μμ Στα PoE υπάρχουν διαφορετικά πρότυπα και κυρίως τα Passive PoE που υποστηρίζουν τα ΑΡ της Ubiquiti που έχεις με τροφοδοσία 24VDc και τα Active PoE 802.3af/at (PoE+) με τροφοδοσία 44-57VDc που υποστηρίζει το Mercusys. Μεταξύ τους αυτά ΔΕΝ είναι συμβατά. Στα πρώτα η τροφοδοσία και η λειτουργία της συσκευής γίνεται άμεσα εφόσον είναι συμβατά μεταξύ τους, ενώ στα δεύτερα γίνεται μόνον εφόσον συναποφασίσουν σε ποια κατάσταση θα λειτουργήσουν. H Ubiquiti έχει ειδικό αντάπτορα για την κατάλληλη μετατροπή και σύνδεση που θέλεις. Μπαίνει μεταξύ switch και ΑΡ, στην θέση του κανονικού τροφοδοτικού.
lefteris4 Δημοσ. Πέμπτη στις 06:50 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 06:50 μμ Μάλιστα, έπρεπε να ρωτήσω πριν το πάρω. Σε ευχαριστώ πολύ για την αναλυτική απάντηση σου στο πρόβλημα μου και κυρίως στο ότι μου έμαθες κάτι που δεν γνώριζα. Να είσαι καλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα