Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 hours ago, Huruduru said:

spacer.png

Προσπαθώ παρεμπιπτόντως να φανταστώ σενάριο όπου θα είμαι μέσα στο μαύρο σκοτάδι στο υπνοδωμάτιο και θα θέλω να φορτίσω την συσκευή.. αν αποφασίσω να την πάρω στο υπνοδωμάτιο προφανώς για ξυπνητήρι, δεν θα την βάλω πριν ξαπλώσω για φόρτιση;  

Αν θες να πάρουμε την περίπτωση της περίπτωσης τι να σου πω. Κι εγώ έχω μεγάλο κρεβάτι και προτιμώ όταν σηκώσω το τηλέφωνο για να κάνω κάτι ή θυμηθώ να δω κάτι πριν κοιμηθώ, να μην ψάχνω βγάλε βάλε καλώδιο. Το βάζω και στην βάση που είναι magsafe landscape και μου γίνεται και ρολογάκι νυχτός με χαμηλή φωτηνότητα.

Από κει και πέρα, θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό; Ναι

Θα μπορούσα να γλιτώσω λεφτά για τον ασύρματο φορτιστή; Ναι

Γουστάρω όμως που έχω τέτοιους φορτιστές σε αρκετά σημεία στο σπίτι με αποτέλεσμα όταν θέλω να φορτίζω να μην ψάχνω αν έπεσε το καλώδιο πίσω από τον καναπέ; ΝΑΙ

Γουστάρω που απλά το ακουμπάω, μαγνητίζεται και φορτίζει; Πάλι ΝΑΙ.

Δεν έχει πολύ νόημα να συγκρίνουμε. Ο καθένας όπως βολευτεί με την διαφορά πως αν οι hardcore fans της ενσύρματης φόρτισης, ακόμα και να το δοκιμάσουν, δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι είναι όντως πιο βολικό 😛 Τώρα για τα κάποια ενέργεια έξτρα που σπαταλάται, δεν νομίζω να μου αλλάξει τις οικονομίες μου αν αρχίσω να φορτίζω με καλώδιο, όπως και το να αλλάξω μπαταρία στα 3 χρόνια αντί για 3 χρόνια και 3 μήνες.

• Like 2
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, KostasKri είπε

Αν θες να πάρουμε την περίπτωση της περίπτωσης τι να σου πω. Κι εγώ έχω μεγάλο κρεβάτι και προτιμώ όταν σηκώσω το τηλέφωνο για να κάνω κάτι ή θυμηθώ να δω κάτι πριν κοιμηθώ, να μην ψάχνω βγάλε βάλε καλώδιο. Το βάζω και στην βάση που είναι magsafe landscape και μου γίνεται και ρολογάκι νυχτός με χαμηλή φωτηνότητα.

Από κει και πέρα, θα μπορούσα να ζήσω χωρίς αυτό; Ναι

Θα μπορούσα να γλιτώσω λεφτά για τον ασύρματο φορτιστή; Ναι

Γουστάρω όμως που έχω τέτοιους φορτιστές σε αρκετά σημεία στο σπίτι με αποτέλεσμα όταν θέλω να φορτίζω να μην ψάχνω αν έπεσε το καλώδιο πίσω από τον καναπέ; ΝΑΙ

Γουστάρω που απλά το ακουμπάω, μαγνητίζεται και φορτίζει; Πάλι ΝΑΙ.

Δεν έχει πολύ νόημα να συγκρίνουμε. Ο καθένας όπως βολευτεί με την διαφορά πως αν οι hardcore fans της ενσύρματης φόρτισης, ακόμα και να το δοκιμάσουν, δεν θα παραδεχτούν ποτέ ότι είναι όντως πιο βολικό 😛 Τώρα για τα κάποια ενέργεια έξτρα που σπαταλάται, δεν νομίζω να μου αλλάξει τις οικονομίες μου αν αρχίσω να φορτίζω με καλώδιο, όπως και το να αλλάξω μπαταρία στα 3 χρόνια αντί για 3 χρόνια και 3 μήνες.

Δεκτό :) 

Δημοσ.
Στις 24/7/2025 στις 4:03 ΜΜ, Fotoalexandros είπε

Ούτε στην Oral B αποδίδει καλά. Θέλει μια τουλάχιστον ημέρα για πλήρη φόρτηση. Αν το είχαν με επαφές θα φόρτιζε το πολύ σε τέσσερις ώρες.

Η oral b series 9 μου φορτίζει πλήρως σε τρεις ώρες εδώ και πέντε χρόνια πάντως. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...