IBAGASA Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Είμαι στην Nova αλλά πρόσφατα υπέγραψα ασύμφορη ανανέωση συμβολαίου σε κινητό και σταθερό. Οι νέοι πελάτες επωφελούνται μεγάλων εκπτώσεων, εγώ ο παλιός τίποτα. Οι ρήτρες διακοπής και στα 2 ανωτέρω συμβόλαια, συνολικά ανέρχονται σε 267€. Άρα είναι απαγορευτική η φορητότητά μου. Σκεφτόμουν το εξής κόλπο: Aν έκανα φορητότητα στην Vodafone, θα με έπαιρναν από την Nova για προσφορά ή θα με άφηναν να φύγω? Αν με έπαιρναν για προσφορά θα ήταν το καλό σενάριο. Στο κακό σενάριο που δεν με έπαιρναν για προσφορά και ολοκληρωνόταν η φορητότητα μου στην Vodafone, θα μπορούσα μέσω της 14ήμερης υπαναχώρησης συμβολαίου να επέστρεφα στην NOVA? Kαι αν επέστρεφα, θα πλήρωνα και πάλι την ρήτρα διακοπής της Νοva?
jkoukos Δημοσ. 24 Ιουλίου Δημοσ. 24 Ιουλίου Με την ενεργοποίηση της σύνδεσης, ολοκληρώνεται η φορητότητα και δεν έχουμε δικαίωμα υπαναχώρησης. Φυσικά μπορούμε να φύγουμε εφόσον πληρώσουμε τη ρήτρα διακοπής. Για να μην τα ξαναγράφω, δες εδώ. 1
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:18 πμ 16 hours ago, IBAGASA said: Είμαι στην Nova αλλά πρόσφατα υπέγραψα ασύμφορη ανανέωση συμβολαίου σε κινητό και σταθερό. Οι νέοι πελάτες επωφελούνται μεγάλων εκπτώσεων, εγώ ο παλιός τίποτα. Οι ρήτρες διακοπής και στα 2 ανωτέρω συμβόλαια, συνολικά ανέρχονται σε 267€. Άρα είναι απαγορευτική η φορητότητά μου. Σκεφτόμουν το εξής κόλπο: Aν έκανα φορητότητα στην Vodafone, θα με έπαιρναν από την Nova για προσφορά ή θα με άφηναν να φύγω? Αν με έπαιρναν για προσφορά θα ήταν το καλό σενάριο. Στο κακό σενάριο που δεν με έπαιρναν για προσφορά και ολοκληρωνόταν η φορητότητα μου στην Vodafone, θα μπορούσα μέσω της 14ήμερης υπαναχώρησης συμβολαίου να επέστρεφα στην NOVA? Kαι αν επέστρεφα, θα πλήρωνα και πάλι την ρήτρα διακοπής της Νοva? μην κανεις δοκιμες.πολλες εκπληξεις κρυβονται και πλεον δεν πολυπιανει η αντιπροσφορα. συν οτι εχω δει να κανει ο αλλος υπαναχωρηση αλλα η φορητοτητα να εχει ολοκληρωθει και να ειναι αναμεσα σε δυο παροχους. στον εναν η γραμμη στον αλλον η φορητοτητα.σπανιο μεν υπαρκτο δε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα