TechWeirdo Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου Τα ακουστικά μου έχουν χαλάσει ειδικότερα το δεξί και δεν λειτουργούν σωστά πια. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε πρόταση για επισκευή ή αντικατάσταση, ώστε να μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω ξανά χωρίς δυσκολίες.
Ukforthemoment Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 1 ώρα πριν, TechWeirdo είπε Τα ακουστικά μου έχουν χαλάσει ειδικότερα το δεξί και δεν λειτουργούν σωστά πια. Θα εκτιμούσα πολύ οποιαδήποτε πρόταση για επισκευή ή αντικατάσταση, ώστε να μπορέσω να τα χρησιμοποιήσω ξανά χωρίς δυσκολίες. Να τα πας στο σέρβις ,τι άλλη πρόταση θες;
TechWeirdo Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου Οκ να τα πάω στο σέρβις αλλά πόσα θα μου πάρουν; Ξέρεις;
Nabuko Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου 5 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Οκ να τα πάω στο σέρβις αλλά πόσα θα μου πάρουν; Ξέρεις; Κάπου εκεί γύρω το βλέπω. Μπορεί και παραπάνω η παρακάτω ανάλογα με το τέτοιο 1 2
TechWeirdo Δημοσ. 25 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 25 Ιουλίου Κάποιο κατάστημα ή ακόμα και τιμές για όσους έχουν αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα;
TechWeirdo Δημοσ. 5 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου Πρόκειται για κάποια hyperX ακουστικά ενσύρματα.
chvnce Δημοσ. 5 Αυγούστου Δημοσ. 5 Αυγούστου Την επίσημη υποστήριξη την έχει η HP. Μπορείς να βρεις κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο από εδώ.
TechWeirdo Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Στις 5/8/2025 στις 12:41 ΜΜ, chvnce είπε Την επίσημη υποστήριξη την έχει η HP. Μπορείς να βρεις κάποιο εξουσιοδοτημένο κέντρο από εδώ. Εξουσιοδοτημένο κέντρο, χρειάζεται να έχεις και εγγύηση. Κάποια άλλη λύση; Να τα φτιάξω μόνος μου, κάποιος να μου στείλει; Επεξ/σία 6 Αυγούστου από TechWeirdo
chvnce Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 4 λεπτά πριν, TechWeirdo είπε Εξουσιοδοτημένο κέντρο, χρειάζεται να έχεις και εγγύηση. Κάποια άλλη λύση; 1. Απευθύνεσαι στο κατάστημα απ' όπου τ' αγόρασες, να τα στείλουν στο δικό τους service center. 2. Απευθύνεσαι σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα, ρωτώντας αν μπορούν να σ' εξυπηρετήσουν ευρισκόμενο κι εκτός εγγύησης. Ποτέ δεν ξέρεις - μπορεί να έχουν διαφορετική πολιτική, και να είναι πιο ελαστικοί. 3. Ψάχνεις στο google καταστήματα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πληρώσεις ο ίδιος το κόστος. Και καλό θα ήταν να έρθεις πρώτα σε μια επαφή μαζί τους, περιγράφοντας το πρόβλημα, για να σου πουν αν επισκευάζεται (αν και πρέπει να το δουν, αλλά, έτσι, σαν μια πρώτη εκτίμηση απ' την εμπειρία τους) και ποιο θα είναι το κόστος. Μπορεί να μην αξίζει να προχωρήσεις.
Ukforthemoment Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 ώρες πριν, TechWeirdo είπε Εξουσιοδοτημένο κέντρο, χρειάζεται να έχεις και εγγύηση. Κάποια άλλη λύση; Να τα φτιάξω μόνος μου, κάποιος να μου στείλει; Απο πότε τα εξουσιοδοτημένα φτιάχνουν μόνο αυτά που εχουν εγγύηση;
TechWeirdo Δημοσ. 6 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, chvnce είπε 1. Απευθύνεσαι στο κατάστημα απ' όπου τ' αγόρασες, να τα στείλουν στο δικό τους service center. 2. Απευθύνεσαι σε κάποιο εξουσιοδοτημένο κατάστημα, ρωτώντας αν μπορούν να σ' εξυπηρετήσουν ευρισκόμενο κι εκτός εγγύησης. Ποτέ δεν ξέρεις - μπορεί να έχουν διαφορετική πολιτική, και να είναι πιο ελαστικοί. 3. Ψάχνεις στο google καταστήματα. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, θα πληρώσεις ο ίδιος το κόστος. Και καλό θα ήταν να έρθεις πρώτα σε μια επαφή μαζί τους, περιγράφοντας το πρόβλημα, για να σου πουν αν επισκευάζεται (αν και πρέπει να το δουν, αλλά, έτσι, σαν μια πρώτη εκτίμηση απ' την εμπειρία τους) και ποιο θα είναι το κόστος. Μπορεί να μην αξίζει να προχωρήσεις. 1. Γίνεται μόνο αν έχεις εγγύηση. 2. Εξουσιοδοτημένο κατάστημα δεν υπάρχει, βάλε κάπου τον σύνδεσμο. 3. Τι καταστήματα, μπορείς να με βοηθήσεις; Το κόστος ποιο είναι;
chvnce Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Απο πότε τα εξουσιοδοτημένα φτιάχνουν μόνο αυτά που εχουν εγγύηση; Πες τα, βρε άνθρωπε. 1
chvnce Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 1 λεπτό πριν, TechWeirdo είπε 1. Γίνεται μόνο αν έχεις εγγύηση. 2. Εξουσιοδοτημένο κατάστημα δεν υπάρχει, βάλε κάπου τον σύνδεσμο. 3. Τι καταστήματα, μπορείς να με βοηθήσεις; Το κόστος ποιο είναι; Σου έδωσα λύσεις. Σου έδωσα και link. Κάνε κι εσύ μια προσπάθεια. Απ' τις 25 Ιουλίου άνοιξες το θέμα κι έφτασε 6 Αυγούστου. Αν είχες ενδιαφερθεί κάνοντας τ' αυτονόητα (= να έρθεις σε επαφή με καταστήματα και να ρωτήσεις - τόσο φοβερό πράγμα), θα ήξερες αρχικά αν φτιάχνονται κι εν συνεχεία αν αξίζει να προχωρήσεις σε επισκευή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα