Tlykog Δημοσ. 25 Ιουλίου Δημοσ. 25 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, polaki είπε Φίλε χωρίς πλάκα τώρα.. Τί θα πει δεν έχει νόημα. Μην το πάρεις. Its a FUCKING LEGO set. Ξεκόλλα. Δεν έχει νόημα να μαζεύεις pokemon, δεν έχει νόημα να πηγαίνεις μπουζούκια, δεν έχει νόημα να χάνεις το χρόνο σου με games, ε τελικά τί διάολο έχει νόημα..??? Φίλε μου, χωρίς πλάκα επίσης: Από πότε το τι θεωρεί κάποιος "χωρίς νόημα" είναι αντικειμενικό; Από πότε μια άποψη για ένα προϊόν πρέπει να συμφωνεί με όλους για να είναι αποδεκτή; Το τι έχει νόημα ή όχι είναι καθαρά προσωπικό. Εγώ απλώς εξέφρασα τη δική μου οπτική: για μένα, αυτό το σετ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν είπα ότι κανείς δεν πρέπει να το αγοράσει, ούτε ότι δεν μπορεί να αρέσει σε άλλους. Αν υπάρχει χώρος για να εκφράζονται θετικές γνώμες, φαντάζομαι υπάρχει και για τις αρνητικέ, αρκεί να διατυπώνονται κόσμια, όπως έκανα. Εδώ είμαστε για να συζητάμε, όχι για να επιβάλλουμε νόημα ή γούστο. Και για να είμαι σαφής: μου αρέσουν πολλά σετ της LEGO. Αυτό όμως προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο. Και θεωρώ ότι μπορώ να το πω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μια απλή γνώμη προκάλεσε τέτοια ένταση και ειρωνεία. Επεξ/σία 25 Ιουλίου από Tlykog 1
safridia Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Φυσικά και Έπεσε προπαραγγελία Ελλαδα που;
Barbattilas Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Έξυπνο. Πάλι χτυπάνε ύπουλα στην νοσταλγία αλλά η τιμή είναι σχετικά προσιτή για κάτι που μάλλον θα γίνει συλλεκτικό. 2
polaki Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 10 hours ago, Tlykog said: Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μια απλή γνώμη προκάλεσε τέτοια ένταση και ειρωνεία. Καλημέρα φίλε, μπορεί ο γραπτός λόγος να παραποίησε τα λόγια μου, δεν είχα σκοπό επουδενί να περάσω ειρωνία, έκπληξη ναι αλλά ακομα και το “fucking Lego” με caps το έγραψα σε φάση χαμόγελου, όχι έντασης. Οφείλω βέβαια να ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο γιατί καταλαβαίνω σε ενόχλησε αν και ξαναλέω δεν είχα τέτοιο σκοπό. Στα του θέματος, αν κατά τύχη στο κάνουν δώρο, στείλε ένα PM προς τα εδώ να σε απαλλάξω από αυτό! 😂 Καλό Σαββατοκύριακο!! Επεξ/σία 26 Ιουλίου από polaki 1
Tlykog Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, polaki είπε Καλημέρα φίλε, μπορεί ο γραπτός λόγος να παραποίησε τα λόγια μου, δεν είχα σκοπό επουδενί να περάσω ειρωνία, έκπληξη ναι αλλά ακομα και το “fucking Lego” με caps το έγραψα σε φάση χαμόγελου, όχι έντασης. Οφείλω βέβαια να ζητήσω συγνώμη για τον τρόπο γιατί καταλαβαίνω σε ενόχλησε αν και ξαναλέω δεν είχα τέτοιο σκοπό. Στα του θέματος, αν κατά τύχη στο κάνουν δώρο, στείλε ένα PM προς τα εδώ να σε απαλλάξω από αυτό! 😂 Καλό Σαββατοκύριακο! Κανένα πρόβλημα φίλε μου. Αν ποτέ μου το φέρει κανείς δώρο, είσαι πρώτος στη λίστα. 😄 Καλό ΣΚ επίσης!
Stef78GR Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Κανείς δεν επιβεβαιώνει αν τα παιχνίδια είναι playable. Στο προωθητικό βίντεο βλέπουμε τον Μάριο να πηδάει αλλά αυτό μπορεί να είναι και το μόνο που δείχνει με την συγκεκριμένη κασέτα. Με την αντίστοιχη του Zelda, ίσως δείχνει τον Λίνκ μόνο να κόβει κορτάρι σε λούπα. Άκουσαμε τη βαριά 80s φωνή του εκφωνητή να λέει πως είναι "interchangeable but not playable" και ας έχουν την τεχνολογία για να το πραγματοποιήσουν. Θα ήταν κάτι το εντελώς ξεχωριστό αν δεν το έδιναν αποκλειστικά ως "εκθεσιακό" κομμάτι που θα πιάνει σκόνη σε ένα ραφι. Το χτύπημα memorabilia είναι κάτω από τη ζώνη και θα αντισταθώ. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Stef78GR 3
panther_512 Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 22 minutes ago, Stef78GR said: Κανείς δεν επιβεβαιώνει αν τα παιχνίδια είναι playable. Στο προωθητικό βίντεο..... Στο προωθητικό βίντεο λέει ξεκάθαρα ότι τα παχνίδια ΔΕΝ είναι playable. 1
Tlykog Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, panther_512 είπε Στο προωθητικό βίντεο λέει ξεκάθαρα ότι τα παχνίδια ΔΕΝ είναι playable. Αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που το βρίσκω ανούσιο. Αν είναι playable, τότε θα το αγοράσω από νοσταλγία και μόνο. Το είχα στην κατοχή όταν πρωτο βγήκε και έσπασε στα χέρια του μικρού μου αδερφού. Mario, Mortal Kombat και ένα σωρό άλλα... Είχα λιώσει μπαταρίες και μπαταρίες... Το να πληρώσω 60€ ένα πλαστικό κουτί, που προσομοιάζει οπτικά ένα Gameboy, και 2 κομμάτια πλαστικού, που προσομοιάζουν οπτικά 2 κασέτες παιχνιδιών, δε με ενδιαφέρει. Εκτός αυτού τα κουμπιά start και select απέχουν από τα γνήσια οπτικά. Καθένας με τα γούστα του... Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Tlykog 2
Just_travel_everywhere Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 11 ώρες πριν, safridia είπε Ελλαδα που; Amazon.de 2 ώρες πριν, Tlykog είπε Αυτός είναι και ο πιο βασικός λόγος που το βρίσκω ανούσιο. Αν είναι playable, τότε θα το αγοράσω από νοσταλγία και μόνο. Το είχα στην κατοχή όταν πρωτο βγήκε και έσπασε στα χέρια του μικρού μου αδερφού. Mario, Mortal Kombat και ένα σωρό άλλα... Είχα λιώσει μπαταρίες και μπαταρίες... Το να πληρώσω 60€ ένα πλαστικό κουτί, που προσομοιάζει οπτικά ένα Gameboy, και 2 κομμάτια πλαστικού, που προσομοιάζουν οπτικά 2 κασέτες παιχνιδιών, δε με ενδιαφέρει. Εκτός αυτού τα κουμπιά start και select απέχουν από τα γνήσια οπτικά. Καθένας με τα γούστα του... ενώ αν ήταν λειτουργικό θα καθόσουν να παίξεις 🤣🤣🤣 1
Tlykog Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε ενώ αν ήταν λειτουργικό θα καθόσουν να παίξεις 🤣🤣🤣 Ναι. Άνετα. Έχω emulators και πολλές φορές παίζω. Η νοσταλγία πιάνει όταν παίζεις, όχι όταν κοιτάς ένα στατικό κουτί. Mind-blowing, ε; 😄 Γιατί κάποιοι το ζήσαμε, δεν το είδαμε σε YouTube rewind.. Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Tlykog 1
Sakm Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 15 ώρες πριν, Just_travel_everywhere είπε Φυσικά και Έπεσε προπαραγγελία me too.. 12 ώρες πριν, safridia είπε Ελλαδα που; πουθενά σε επισημα καταστηματα μονο στο lego store η amazon και αποστολη 1/10/2025
Tlykog Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου 18 ώρες πριν, Panikas13 είπε Αφού δεν θα το πάρω γιατί το βγάλανε ; Ωχ wait ! Άρα ό,τι σχολιάζουμε, πρέπει να το αγοράζουμε. Πάει, το forum έγινε e-shop. 😄 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα