valkon Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Οι μίζεροι εμφανίζονται σε 2 λεπτά. δεν έχετε ίχνος χαράς μέσα σας;
Tlykog Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, valkon είπε Οι μίζεροι εμφανίζονται σε 2 λεπτά. δεν έχετε ίχνος χαράς μέσα σας; Αχ ναι, οι “χαρούμενοι” που ρίχνουν χολή στους άλλους. Πάντα με συγκινούσαν. 😄😆 Επεξ/σία 26 Ιουλίου από Tlykog
cubilone Δημοσ. 26 Ιουλίου Δημοσ. 26 Ιουλίου Μπορεί να το αγόραζα αν έπρεπε να συναρμολογήσεις και τα κυκλώματα. Αυτό θα ήταν ενδιαφέρον
darkmatinee Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου On 25/07/2025 at 22:18, Tlykog said: Φίλε μου, χωρίς πλάκα επίσης: Από πότε το τι θεωρεί κάποιος "χωρίς νόημα" είναι αντικειμενικό; Από πότε μια άποψη για ένα προϊόν πρέπει να συμφωνεί με όλους για να είναι αποδεκτή; Το τι έχει νόημα ή όχι είναι καθαρά προσωπικό. Εγώ απλώς εξέφρασα τη δική μου οπτική: για μένα, αυτό το σετ δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Δεν είπα ότι κανείς δεν πρέπει να το αγοράσει, ούτε ότι δεν μπορεί να αρέσει σε άλλους. Αν υπάρχει χώρος για να εκφράζονται θετικές γνώμες, φαντάζομαι υπάρχει και για τις αρνητικέ, αρκεί να διατυπώνονται κόσμια, όπως έκανα. Εδώ είμαστε για να συζητάμε, όχι για να επιβάλλουμε νόημα ή γούστο. Και για να είμαι σαφής: μου αρέσουν πολλά σετ της LEGO. Αυτό όμως προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο. Και θεωρώ ότι μπορώ να το πω. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί μια απλή γνώμη προκάλεσε τέτοια ένταση και ειρωνεία. Απλά να αναφέρω ότι τα δικά μου ποστ ήταν τελείως χιουμοριστικά και χωρίς καμία δόση ειρωνείας ή έντασης 😎
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα