lector Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Παιδια μια χαρα μπορει ο παροχος να δωσει σε πελατη επιθυμητο αριθμο που δε χρησιμοποιειται, απλα δεν το κανει το ιδιο το καταστημα αλλα τα κεντρικα κατοπιν αιτηματος. Συνηθως δινεται προτεραιοτητα σε εταιρικους πελατες συμβολαιων. Με ιδιωτες απλα βαριουνται να ασχοληθουν, σου λενε "δε γινεται" και ξεμπερδευουν. Επισης τα "ευκολα" νουμερα που συνηθως ειναι για εταιρικη χρηση τα στελνουν τα κεντρικα κατοπιν αιτηματος σε κενες καρτες sim (δηλαδη καρτες που δεν εχουν αντιστοιχια με καποιο msisdn ακομα). Αν ζητησω συγκεκριμενο νουμερο που δε χρησιμοποιειται, και δεν εχει αντιστοιχιστει ηδη σε καποια sim απο καρτοκινητο που εχει φυγει σε καταστημα, το καταστημα θα δηλωσει μια "κενη" καρτα sim στα κεντρικα, θα αντιστοιχισουν τον επιθυμητο αριθμο στη συγκεκριμενη sim και ετοιμο. 1
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 11 ώρες πριν, laxanoulis είπε Και, επίσης, δεν το είχα ακούσει ποτέ ξανά αυτό από άλλο άτομο. Αλλά, να πω την αλήθεια, ήταν η πρώτη μου σκέψη αυτό με την ανακύκλωση. Από τη στιγμή που αφήνεις έναν τηλεφωνικό αριθμό παραμένει για 6 μήνες τουλάχιστον ανενεργός και μετά μπορεί να δοθεί σε άλλον. Και εγώ έβλεπα στο viber ονόματα γνωστών μου με φωτό άλλων. 1
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 45 λεπτά πριν, Nabuko είπε Και εγώ έβλεπα στο viber ονόματα γνωστών μου με φωτό άλλων. Αυτό επειδή τους είχες αποθηκευμένους στο κινητό σου ως επαφή, όπως ο op. Αν διαγράψεις τις επαφές, και αναζητήσεις το νούμερο εκ νέου στο viber, θα δεις το πραγματικό όνομα (αν έχουν ανοιχτό το privacy για φώτο και επώνυμο). 55 λεπτά πριν, lector είπε Αν ζητησω συγκεκριμενο νουμερο που δε χρησιμοποιειται, και δεν εχει αντιστοιχιστει ηδη σε καποια sim απο καρτοκινητο που εχει φυγει σε καταστημα, το καταστημα θα δηλωσει μια "κενη" καρτα sim στα κεντρικα, θα αντιστοιχισουν τον επιθυμητο αριθμο στη συγκεκριμενη sim και ετοιμο. Δεν γίνεται. Τα εταιρικά κινητά/σταθερά είναι άλλη υπόθεση, και συνήθως με μεγάλη πληρωμή.
lector Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν γίνεται. Τα εταιρικά κινητά/σταθερά είναι άλλη υπόθεση, και συνήθως με μεγάλη πληρωμή. Δουλευα στη wind πριν χρονια, εχω δει τι γινεται απο μεσα.
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 3 λεπτά πριν, lector είπε Δουλευα στη wind πριν χρονια, εχω δει τι γινεται απο μεσα. Αν μιλάμε για πολλά χρόνια, ιιιισως. Και εγώ σε Γερμανό και τουλάχιστον εδώ και κάποια χρόνια, δεν γίνεται. Αυτό όσον αφορά τα ιδιωτικά. Τα εταιρικά, δεν είχε τύχει να ασχοληθώ, αλλά φαντάζομαι με επικοινωνία στα κεντρικά 1
laxanoulis Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 13 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Οι αριθμοί ανακυκλώνονται εδώ και πολλά χρόνια. Ο παλιός αριθμός της γυναίκας σου πιθανόν να έχει περάσει και από άλλους και απλά δεν είχαν Viber. Ναι, όντως. Ίσως να έχει περάσει και από άλλα άτομα. Τώρα που το αναφέρεις, πιθανότατα να έχει συμβεί αυτό. 13 ώρες πριν, SabotazNic είπε Για αυτο και "χτυπησε" με το ονομα της γυναικας σου. Αν διαγραψεις το νουμερο απο την επαφη, και ισως και την συνομιλια στο viber, και πας να το αναζητησεις εκ νεου, να βγαλει πλεον το σωστο ονομα. Ολα αυτα βεβαιως αν το privacy το εχει ανοιχτο ο αλλος στο viber. Ισχύει. Έχεις δίκιο. Δεν το σκέφτηκα ότι όντως αν διαγράψω τον αριθμό από την γυναίκα μου και περάσω νέα συνομιλία στο Viber με αυτόν τον αριθμό μου βγάλει τα νέα στοιχεία του ανθρώπου που το έχει... Παρόλα αυτά, δεν βρίσκω και τον λόγο να το κάνω. 12 ώρες πριν, ekrepali είπε Θυμήθηκα τώρα μια περίπτωση που μου έκατσε στη Πειραιώς... Είχα κάνει εγγραφή τον πατέρα μου στην υπηρεσία Yellows της Πειραιώς πριν καμιά 10ριά χρόνια με τον αριθμό Χ. Μετά από πολλά χρόνια ο πατέρας μου είχε τον αριθμό Ψ. Εγώ πήρα στο όνομα μου τον αριθμό Χ. Δηλώσαμε κανονικά τους αριθμούς στη τράπεζα, στο ΕΜΕΠ... κάναμε επικαιροποίηση παντού. Πρόπερσι πάω να γραφτώ στα yellows. Μου βγάζει σφάλμα "ο αριθμός χρησιμοποιείται από άλλο πελάτη". Η υπηρεσία Yellows δηλαδή δεν επικοινωνεί με το μητρώο της τράπεζας. Πάω στη τράπεζα με βεβαίωση κατόχου από τη Vodafone για την αριθμό Χ (στο όνομα μου). Τους λέω, ο αριθμός είναι δικός μου πλέον... σβήστε τον απ'την υπηρεσία Yellows του πατέρα μου για να μπορέσω να κάνω εγγραφή εγώ. Μου λένε "Δε γίνεται... πρέπει ο πατέρας σας να αιτηθεί αλλαγή αριθμού ή διαγραφή απ'την υπηρεσία... αλλιώς το κινητό δε μπορεί να σβηστεί!" Τελικώς δήλωσε ο πατέρας μου το νέο του κινητό στα yellows , οπότε απελευθερώθηκε το δικό μου και κατάφερα να γραφτώ. Και ρωτάω την υπάλληλο... δηλαδή αν είχε ανακυκλωθεί ο αριθμός από τον πάροχο τηλεφωνίας και πριν 10 χρόνια άνηκε σε άλλο πελάτη της Πειραιώς εντελώς άγνωστο σε μένα (τα στοιχεία του οποίου δε θα μπορούσα να μάθω λόγω GDPR) δε θα μπορoύσα να γραφτώ στα yellows με το κινητό που πλέον μου ανήκει; Κι όμως ναι! Πω πω μπέρδεμα! Σκέψου τώρα τι θα μπορούσε να συμβεί. 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Εγω παντως πηγα προχθες να ζητησω το ιδιο νουμερο που ειχα παλια και ενω μου ειπε οτι μπορω να το κανω,στην πορεια μου ειπε οτι ο αριθμος εχει διαγραφει εντελως. Οτι ανακυκλωνονται ειναι το μονο σιγουρο. Μια αλλη φορα,οταν χρειαστηκε να κανουμε ταυτοποιηση σε ενα πολυ παλιο yahoo,τον αριθμο τον ειχε παρει αλλος. Τον καλεσαμε για να ζητησουμε να μας εξυπηρετησουν και πεσαμε σε παλια μυαλα,μας εβρισαν και το εκλεισαν. Αυτο το τηλεφωνο ηταν δηλωμενο σε καποια επιχειριση. Στην πορεια που παρακολουθουσα το τηλεφωνο με ακυρες αναπαντητες,καποια στιγμη εβγαλε οτι δε χρησιμοποιειται,οποτε πηγαμε και ζητησαμε να το παρουμε παλι,αλλα μας ειπαν οτι δε γινεται. Μάλιστα... Ωστόσο, για το OTP του Yahoo που αναφέρεις μου φαίνεται λογικό ο άλλος να πονηρευτει. Δεν θα αδικούσα κάποιον, και ειδικά όταν δεν γνωρίζει και πολλά από τεχνολογία, να μην μου δώσει τον κωδικό.
SabotazNic Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 13 λεπτά πριν, laxanoulis είπε Δεν το σκέφτηκα ότι όντως αν διαγράψω τον αριθμό από την γυναίκα μου και περάσω νέα συνομιλία στο Viber με αυτόν τον αριθμό μου βγάλει τα νέα στοιχεία του ανθρώπου που το έχει... Παρόλα αυτά, δεν βρίσκω και τον λόγο να το κάνω. Αυτο γενικα μπορεις να το κανεις και οταν εχεις μια κληση απο αγνωστο νουμερο, για να ξερεις ας πουμε ποιος ηταν πριν καλεσεις πισω 1
laxanoulis Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε Αυτο γενικα μπορεις να το κανεις και οταν εχεις μια κληση απο αγνωστο νουμερο, για να ξερεις ας πουμε ποιος ηταν πριν καλεσεις πισω Ωωωω τι είπες τώρα... Πολύ σωστός για να κάνεις επαλήθευση ή να βρεις ποιανού είναι το νούμερο που σε κάλεσε.
csontheline Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 10 hours ago, StamTheMan said: Και οταν θελω επανεκδοση sim πως μπαινει ο αριθμος μου σε οποιαδηποτε sim? Πολύ χοντρικά, SIM = ταυτότητα κινητού, τηλεφωνικό νούμερο = ονοματεπώνυμο κινητού https://www.simoptions.com/how-are-sim-cards-carrier-and-phone-numbers-related/#how_are_they_related
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 12 ώρες πριν, StamTheMan είπε Και οταν θελω επανεκδοση sim πως μπαινει ο αριθμος μου σε οποιαδηποτε sim? Γιατί ο αριθμός είναι ακόμα στο όνομα σου. Αν τον έχεις χάσει και ήδη έχει εκδοθεί πάλι σιμ τότε είναι σε φακελάκι κάπου σε καταστήματα/promoters/αποθήκες κλπ.
lector Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν μιλάμε για πολλά χρόνια, ιιιισως. Και εγώ σε Γερμανό και τουλάχιστον εδώ και κάποια χρόνια, δεν γίνεται. Αυτό όσον αφορά τα ιδιωτικά. Τα εταιρικά, δεν είχε τύχει να ασχοληθώ, αλλά φαντάζομαι με επικοινωνία στα κεντρικά Το 2012 ημουν, και ναι μιλαω για εταιρικα. Με ιδιωτες δεν εμπαιναν στον κοπο. 2 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αυτο γενικα μπορεις να το κανεις και οταν εχεις μια κληση απο αγνωστο νουμερο, για να ξερεις ας πουμε ποιος ηταν πριν καλεσεις πισω 2 ώρες πριν, laxanoulis είπε Ωωωω τι είπες τώρα... Πολύ σωστός για να κάνεις επαλήθευση ή να βρεις ποιανού είναι το νούμερο που σε κάλεσε. Αρκει το συγκεκριμενο ατομο να εχει viber με αυτο τον αριθμο του κινητου, αλλιως δεν εμφανιζει τιποτα.
mkaragiannis Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα αλλά με τον πατέρα μου μετά από κάποια χρόνια και ενώ είχε φύγει από την ζωή, εμφανίστηκε μνμ στο Viber ότι η επαφή μπαμπάς είναι στο Viber. Εννοείται ότι την επαφή δεν την είχα διαγράψει
laxanoulis Δημοσ. 28 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, mkaragiannis είπε Το ίδιο είχε γίνει και σε μένα αλλά με τον πατέρα μου μετά από κάποια χρόνια και ενώ είχε φύγει από την ζωή, εμφανίστηκε μνμ στο Viber ότι η επαφή μπαμπάς είναι στο Viber. Εννοείται ότι την επαφή δεν την είχα διαγράψει Όπως ανέφεραν και κάποια άλλα άτομα σε προηγούμενες απαντήσεις, αυτό είναι πολυ δυσάρεστο εάν συμβεί.
gorge18 Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου 17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Μου κάνει εντύπωση που σας κάνει εντύπωση η ανακύκλωση αριθμων.Η ταυτοποίηση πρέπει να είναι κοντά 20 χρόνια που ξεκίνησε. Και να το είχες δηλώσει αν το αφήσεις αχρησιμοποίητο πάλι θα ανακυκλωθεί. Μα αυτο ακριβως.. Και εμενα μου εκανε εντυπωση.. Αν ηταν να μη πηγαινε αλου δεν θα εληγε ποτε. Και οταν ηθελες θα εβαζες καρτα. Ειχα διαβασει και αρκετα παλαιοτερα αρθρο που καποιος ειχε κανονισει με μια εταιρια να μη δωσει ποτε το νουμερο καποιου συγγενη που ειχε πεθανει για συναισθηματικούς λογους και εκανε φασαρια οταν εμαθε οτι το εδωσαν κανονικα. (πηρε και καλουσε... )
margaritagr Δημοσ. 28 Ιουλίου Δημοσ. 28 Ιουλίου Το εντελως creepy σκηνικό είναι να σου πει πχ ο χρήστης Χρήστος ήρθε στο viber! και να ναι κανάς παλιός γνωστός σου που έχει πεθάνει. Μου έτυχε κ ανατρίχιασα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα