Nabuko Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 1 ώρα πριν, notist είπε 5,5 είχε στο shopflix. Τώρα το πήγαν και αυτοί 8,57 55,82% αύξηση δηλαδή 2
Exorgistis Δημοσ. 29 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 29 Ιουλίου Και το αρχικό μου link δεν υπάρχει πλέον στο μαγαζί και στο Shopflix γυρισε στην αρχική τιμή. Πρακαλώ να κλεισει το post.
Euromaster Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 12 ώρες πριν, Nabuko είπε 55,82% αύξηση δηλαδή νομιζω με αυτη την αυξηση του 55,82% δεν αξιζε η αγορα του.. 5
Vault13 Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Εμενα με ακυρωσαν. Και δεν μου βαλαν τα χρηματα ακομα. Αναφερουν τεχνικο σφαλμα και με πλήρωσαν με συγνώμες . Απαλευτο τελειως το μαγαζακι, μην πω τίποτα χειρότερο Επεξ/σία 29 Ιουλίου από Vault13 2
hercoulis Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 23 ώρες πριν, notist είπε 5,5 είχε στο shopflix. Τώρα το πήγαν και αυτοί 8,57 https://shopflix.gr/p/SF-105142524/power-bank-baseus-picogo-10000mah-20w-me-2-8ures-usb-a-8ura-usb-c-power-delivery-cosmic-black?srsltid=AfmBOor9526yQBNO8e-HDhUOT-lTqGUNqBakwe3QTaHlKdf2fRr4iQtcmEQ Τώρα 25€ 1
safridia Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου 19 λεπτά πριν, hercoulis είπε Τώρα 25€ Καλα ειναι για δεσιμο; Ποιος θα το παρει με 25ευρω οταν το 20.000 της xiomi εχει καπου 20; Προφανος κανουν δυναμικη τιμολογηση, οταν βλεπει οτι ενα προιον τραβαει ανεβαζει τιμη 1
hercoulis Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Ναι, επειδή πατάμε κλικ σημαίνει ότι θα το πάρουμε κι όλος…
Just_travel_everywhere Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Καλή τύχη με την συγκεκριμένη εταιρεία το καμένο φορτηγό από το power bank που είχα ακόμα φέρει τα σημάδια του 1
jimbo86 Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Και εμένα μου έριξαν άκυρο... Τώρα για τα χρήματα... Ειδομεν... 😆 😆 Επεξ/σία 30 Ιουλίου από jimbo86 1
Euromaster Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου αρα οπως το λεγαμε ολοι θα φαμε ακυρο, τι θα γινει με αυτη την κατασταση? 1
varemenos2003 Δημοσ. 31 Ιουλίου Δημοσ. 31 Ιουλίου Τσέκαρα την τράπεζα και είδα ότι επιστράφηκε το ποσό.
Nick23 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Ηρθε email για ακυρο και το ποσο δεν εχει επιστραφει ακομη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα