kafkaa Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Στις 29/7/2025 στις 11:23 ΠΜ, spectaculator είπε Με την συρρίκνωση των compact θες να πεις, γιατί γενικότερα η αγορά φωτογραφικών αναπτύσεται σταθερά με 1-1.5% ετησίως και προβλέπεται να συνεχιστεί έτσι μέχρι το 2030. Η φωτογραφική φαντάζει περιττή μόνο σε όσους βγάζουν μια-δυο στον γάμο το καραγκιόζη (και που νομίζουν πως είναι αριστούργημα). Με την φωτογραφική θα κάνεις βόλτα για να βγάλεις φωτογραφίες αν είσαι λάτρης της φωτογραφίας. Με το κινητό περιστασιακά και στις περισσότερες από αυτές ασήμαντου καλλιτεχνικά περιεχομένου. (Και ως επι το πλείστον δεν θα δώσουν διχίλιαρο για κινητό, αλλά καμιά 300ρια ευρώ το πολύ.) Δεν έχεις άδικο άλλο αυτό θέλει χρόνο και χρόνο πλέον έχουν μόνο οι νεότερες ηλικίες δυστυχώς . Έχω εξοπλισμό αξιοσεβαστης αξίας που έχει μείνει στο ντουλάπι χρόνια. Όλο λέω να τον πουλήσω αλλά κάτι με κρατάει. Επίσης μην ξεχνάς ότι το 99% των χρηστών πλέον δεν τυπώνει αλλά τα βλέπει μέσα από κινητά και λάπτοπ οπότε η ποιότητα δεν φαίνεται κάπου ιδιαίτερα.
spectaculator Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 1 hour ago, kafkaa said: Δεν έχεις άδικο άλλο αυτό θέλει χρόνο και χρόνο πλέον έχουν μόνο οι νεότερες ηλικίες δυστυχώς . Έχω εξοπλισμό αξιοσεβαστης αξίας που έχει μείνει στο ντουλάπι χρόνια. Όλο λέω να τον πουλήσω αλλά κάτι με κρατάει. Επίσης μην ξεχνάς ότι το 99% των χρηστών πλέον δεν τυπώνει αλλά τα βλέπει μέσα από κινητά και λάπτοπ οπότε η ποιότητα δεν φαίνεται κάπου ιδιαίτερα. κι έρχεσαι ακριβώς στα νερά του πρώτου μου σχόλιου στο νήμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα