SunFm Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα Toyota Aygo του 2005 μεταχειρισμένο. Το έχω 2.5 χρόνια το τελευταίο 6μηνο μου χει σβήσει 4 φορές στο ρελαντί και δεν ξαναπαίρνει. Το αφήνω σβηστό κανένα 20λεπτο και ξαναπαίρνει και πηγαίνει κανονικά. Έχω απελπιστεί με τα συνεργεία κάθε φορά μου λένε το έφτιαξαν και κάθε φορά μου ξανά σβήνει. Έχω αλλάξει : Αισθητήρα εκκεντροφόρου Αισθητήρα στροφάλου Εχω κάνει : Καθαρισμό πεταλούδα γκαζιού Επισκευή σωληνάκια αναθυμιάσεων Καινούριο καταλύτη Καινούργια αντλία βενζίνης Καθαριστικό 2 φορές Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο ; ευχαριστώ πολύ
NikosKallithea Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Εγω θα σου ελεγα να πας για κινητηρα, ειτε ολική επισκευη ειτε αλλο μεταχειρισμένο, με πιο καλη επιλογη την ολικη επισκευή σε ενα καλο μάστορα. Συμπίεση με ζεστο κινητήρα εχετε μέτρηση;
atheatos Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου Τι αλλάζει μετά τα 20 λεπτά και παίρνει? Έχεις δει το συστημα ανάφλεξη μήπως έχει κάποιο θέμα? Εχεις δει τα μπουζί ? Λάδια καίει ?
cmaniac Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, SunFm είπε Αισθητήρα εκκεντροφόρου Αισθητήρα στροφάλου Αν δεν έχεις βάλει Toyota απο αυτά, τότε έχεις δημιουργήσει κι άλλα προβλήματα από αυτά που είχες. Λαμδα ή maf θα κοιτούσα. Κάποια φίσα για αρχή. Ζεστό παίζει σε closed loop οπότε λαμβάνει υπόψη του τους αισθητήρες και αν διαβάζουν λάθος μπορεί να σβήνει. Κρύο, παίζει σε open loop οπότε δεν λαμβάνει υπόψη τι διαβάζει. Check engine έχεις; Κωδικούς διάβασε κανένας να δει αν έχει γράψει κάτι; Επεξ/σία 29 Ιουλίου από cmaniac
meletis_m Δημοσ. 29 Ιουλίου Δημοσ. 29 Ιουλίου 5 ώρες πριν, SunFm είπε Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα Toyota Aygo του 2005 μεταχειρισμένο. Το έχω 2.5 χρόνια το τελευταίο 6μηνο μου χει σβήσει 4 φορές στο ρελαντί και δεν ξαναπαίρνει. Το αφήνω σβηστό κανένα 20λεπτο και ξαναπαίρνει και πηγαίνει κανονικά. Έχω απελπιστεί με τα συνεργεία κάθε φορά μου λένε το έφτιαξαν και κάθε φορά μου ξανά σβήνει. Έχω αλλάξει : Αισθητήρα εκκεντροφόρου Αισθητήρα στροφάλου Εχω κάνει : Καθαρισμό πεταλούδα γκαζιού Επισκευή σωληνάκια αναθυμιάσεων Καινούριο καταλύτη Καινούργια αντλία βενζίνης Καθαριστικό 2 φορές Έχει αντιμετωπίσει κανείς το ίδιο ; ευχαριστώ πολύ Αισθητήρα εκκεντροφόρου & Στροφαλου έχουν ελεγχθεί και σε διαγνωστικό , όπως και οι φισες τους πριν την αλλαγή ; Έβαλε καλή μάρκα ; Αντλία βενζίνης για πιο λόγο σε άφησε , δε ανέβαζε πίεση ; Επιπλέον η πεταλούδα γκαζιού μήπως μετά από καθάρισμα θέλει εκμάθηση με διαγνωστικό reset ;
Ribopaido Δημοσ. 30 Ιουλίου Δημοσ. 30 Ιουλίου Εγω ποντάρω σε ενα εκ των MAF, ECT και λαμδα -> κυριως στο τελευταιο σαν κατι να επηρεάζει το ltft σου σβήνει μετα ειναι πολυ μπουκωμενο η φτωχο να παρει και οταν κανει reset επανερχεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα