nchatz Δημοσ. Τρίτη στις 05:13 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:13 μμ Τι κι αν δεν ήταν εκεί στο λανσάρισμα του Switch 2; Το Donkey Kong Bananza αποτελεί την πρώτη μεγάλη κυκλοφορία για το σύστημα της Nintendo, ενάμιση μήνα αφότου αυτό έκανε την εμφάνισή του στην αγορά, εμπλουτίζοντας έτσι τη βιβλιοθήκη των first-party τίτλων της κονσόλας – η οποία, θυμίζουμε, περιλαμβάνει τo Mario Kart World, τις επανεκδόσεις των δύο Zelda (Breath of the Wild και Tears of the Kingdom) και του Super Mario Party Jamboree του πρώτου Switch και το… επί πληρωμή demo Nintendo Switch 2 Welcome Tour. Το Donkey Kong Bananza διεκδικεί ορισμένες πρωτιές κι αυτό με τη σειρά του. Είναι το πρώτο 3D platformer της σειράς από το Donkey Kong 64 του 1999, το πρώτο Donkey Kong που ανέπτυξε εσωτερικά η Nintendo μετά το Jungle Beat του 2004 αλλά και το πρώτο καινούριο παιχνίδι του franchise έπειτα το Tropical Freeze του 2014. Τη δημιουργία του υπογράφει η ομάδα που μας χάρισε – μεταξύ άλλων – το Super Mario Odyssey, με τις ομοιότητες ανάμεσα στους δύο τίτλους να είναι εμφανείς. Το στόρι του παιχνιδιού θέλει τον Donkey Kong ως άλλο μεταλλωρύχο να σκάβει στο Ingot Isle αναζητώντας πολύτιμους λίθους γνωστούς ως Banandium Gems. Για κακή του τύχη όμως, η εταιρεία VoidCo. κλέβει τους διαθέσιμους λίθους για να τροφοδοτήσει με ενέργεια το σκάφος της με τον ίδιο τον Donkey Kong να βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια της γης. Εκεί ανακαλύπτει έναν ολόκληρο κόσμο (η κοίλη Γη υπάρχει!), αποκτά υπερδυνάμεις, (ξανα)γνωρίζει την Pauline και ξεκινά το ταξίδι του προς την εκπλήρωση της μεγαλύτερης επιθυμίας του. Διαβάστε ολόκληρο το review
Dimitris_1981 Δημοσ. Τρίτη στις 05:41 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:41 μμ 4 λεπτά πριν, Homecinemakias είπε Μετά απ'αυτό, τέλος εγώ. Να φτιάξουμε ρετροπαπουδια thread στο forum. Να μαζευτούμε όλα τα καλά παιδιά 3 3
Homecinemakias Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:43 μμ 1 λεπτό πριν, Dimitris_1981 είπε Να φτιάξουμε ρετροπαπουδια thread στο forum. Να μαζευτούμε όλα τα καλά παιδιά Μέσα είμαι. Έχω χαλάσει δεκάρικα για δαύτοοοοο!!!!!! Το λάτρευα όμως. 3
chriskarta Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:47 μμ Προφανώς εντυπωσιακότατο. Αλλά σαν εταιρεία πλέον δυσκολεύομαι να δικαιολογίσω στον εαυτό μου να δώσω χρήματα στην Nintendo... Πανάκριβη νέα κονσόλα, χωρίς να φτιάξουν το drift των joycons, ακριβότερα games, πολιτικές που σου κάνουν brick την κονσόλα σου για πάντα, κάποια στιγμή δεν θα κλείσει και το switch store, όπως του 3DS; θα έχουμε πάλι τα ίδια... Είναι κρίμα γιατί οι devs φαίνεται ότι έχουν ρίξει πολύ δουλειά στα νέα games που δεν θα τα χαρούν όλοι όσοι θέλουν... Όχι ότι οι άλλες εταιρείες δεν τα κάνουν αυτά δηλαδή.. just saying.. 4 1
xaerialtwistx Δημοσ. Τρίτη στις 05:58 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 05:58 μμ Ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε κάτι σαν αυτό αλλά όχι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. 7 4
Snolly Δημοσ. Τρίτη στις 06:19 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:19 μμ 21 minutes ago, xaerialtwistx said: Ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε κάτι σαν αυτό αλλά όχι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. ΣΟΚ! γιατί δεν υπάρχει αυτό στην πραγματικότητα; 3
Tatofski64 Δημοσ. Τρίτη στις 06:28 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 06:28 μμ 28 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε Ήταν μια καλή ευκαιρία να δούμε κάτι σαν αυτό αλλά όχι. Ίσως κάποια στιγμή στο μέλλον. Ωραίες εποχές! Το 1 και το 2 τα έλιωσα, και το 3 καλό ήταν. Φοβερά παιχνίδια! 4
xaerialtwistx Δημοσ. Τρίτη στις 07:09 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 07:09 μμ 47 λεπτά πριν, Snolly είπε ΣΟΚ! γιατί δεν υπάρχει αυτό στην πραγματικότητα; Φανταζομαι επειδή η Rare δεν ανηκει πλεον στην Nintendo. 39 λεπτά πριν, Tatofski64 είπε Ωραίες εποχές! Το 1 και το 2 τα έλιωσα, και το 3 καλό ήταν. Φοβερά παιχνίδια! Τους εχω αλλαξει τα φωτα από τότε που πρωτοβγηκανε, μεχρι και τα achievement εχω απο το retroachievements. 1 1
svartevarg Δημοσ. Τρίτη στις 08:26 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:26 μμ (επεξεργασμένο) Έπρεπε να βάλουν μαζί και Remaster: όλα τα Donkey Kong Country και το DK64. Έτσι για να πωρωθούμε! Επεξ/σία Τρίτη στις 08:27 μμ από svartevarg
apikoulas Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 08:53 μμ Θα το παιξω οταν βγει σε emulatorα, και μαλιστα στα 144hz/4Κ, κάτι που οι κατοχοι του Switch 2 δε θα παιξουν ποτέ! 2 1 1
kinitos Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:23 μμ Απορώ γιατί το λένε ντονκι Κονγκ που παραπέμπει στο παλιό αλλα η μόνη σχεση που εχει ειναι ο χαρακτήρας 1
bazzil Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 09:36 μμ 4 ώρες πριν, Homecinemakias είπε Μετά απ'αυτό, τέλος εγώ. Το μοναδικό που στο hi score μπορούσες να γράψεις KOLOMHXANHMA 5
jerry banana Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ Δημοσ. Τρίτη στις 10:20 μμ 4 ώρες πριν, Dimitris_1981 είπε Να φτιάξουμε ρετροπαπουδια thread στο forum. Να μαζευτούμε όλα τα καλά παιδιά ενταξει οχι και παπουδια αρκετοι απο εμας ειμαστε αναμεσα σε 25 και 30 και το εχουμε παιξει σε μουφα playstation 1 το λεγόμενο polystation σε μουφα κασετες. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα