apikoulas Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου Στις 9/8/2025 στις 4:17 ΜΜ, vorlon68 είπε Αμα εισαι δεξιόχειρας, με ποιο χέρι πατας ποιο γρήγορα το κουμπί για να πυροβολήσει; Με το δεξι αρα κουνας τον μοχλό με το αριστερο. Επειδή εχω προλάβει τα ουφάδικα απο το γυμνάσιο, αρχες δεκατιας του 80, οταν ο μοχλος ήταν δεξια, παίζαμε με τα χερια χιαστι. Ανάποδα τα θυμάσαι. Το χιαστί έγινε όταν ο μοχλός μετακινήθηκε στα αριστερά. Το δεξί χέρι (στο 95% του πληθυσμού) έχει την καλύτερη μικροκινητική ικανότητα για να χειριστεί μοχλό, ποντίκι, μολύβι κτλ. Το να πατάς κουμπί δε κουνάς το χέρι, μόνο το δάχτυλο.
vorlon68 Δημοσ. 13 Αυγούστου Δημοσ. 13 Αυγούστου 42 λεπτά πριν, apikoulas είπε Ανάποδα τα θυμάσαι. Το χιαστί έγινε όταν ο μοχλός μετακινήθηκε στα αριστερά. Το δεξί χέρι (στο 95% του πληθυσμού) έχει την καλύτερη μικροκινητική ικανότητα για να χειριστεί μοχλό, ποντίκι, μολύβι κτλ. Το να πατάς κουμπί δε κουνάς το χέρι, μόνο το δάχτυλο. Εγω προσωπικα χειριζομουν τον μοχλο με το αριστερο και πυροβολουσα με το δεξι και ειμαι δεξιοχειρας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα