Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καθιστε να δουμε το τελικο πως θα ειναι.. γιατι ακομα rumors ειναι ολα αυτα.. μπορει να αλλαξει η αποχρωση και στο τελος ολοι αυτο να επιλεξουμε..

Και στην τελικη ολοι θηκες βαζουμε και δεν φαινεται τιποτα... οποτε τι μας πειραζει το χρωμα... Εχω το 14 Pro Purple και δεν καταλαβαινω οτι εχω Purple που ειναι γαματο χρωμα...

Παντως αυτο το πορτοκαλι με μια μαυρη θηκη με ανοιγμα στις καμερες θα ειναι ωραιος συνδυασμος... 

Επεξ/σία από petran1790
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εκ πρώτης το πορτοκαλί χαρακτηρίζεται άνετα ως α) ιδιαίτερο, β) κακόγουστο, γ) από το κακό στο χειρότερο.

Όχι ότι θα το προτιμήσω, καθώς μου φαίνεται αποκρουστικό, αλλά θυμάμαι το μωβ χρώμα πριν μερικά χρόνια στα 14άρια που είχε αντιμετωπιστεί με παρόμοιο τρόπο και τελικά αποδείχθηκε πολύ όμορφο. Ας περιμένουμε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, gadgetguru είπε

Εκ πρώτης το πορτοκαλί χαρακτηρίζεται άνετα ως α) ιδιαίτερο, β) κακόγουστο, γ) από το κακό στο χειρότερο.

Όχι ότι θα το προτιμήσω, καθώς μου φαίνεται αποκρουστικό, αλλά θυμάμαι το μωβ χρώμα πριν μερικά χρόνια στα 14άρια που είχε αντιμετωπιστεί με παρόμοιο τρόπο και τελικά αποδείχθηκε πολύ όμορφο. Ας περιμένουμε.

Επειδη η ιστορια μερικες φορες επαναλαμβανεται, παλι το ιδιο προβλεπω οτι θα γινει......

Το Purple (μωβ) για μενα προσωπικα ειναι απο τα ωραιοτερα χρωματα που εχει βγαλει η Apple.. Τοσο οσο, διακριτικο και αναλογα πως το βλεπεις παντα διαφορετικο.. Το βγαζω απο την θηκη για να το καθαρισω και δεν χορταινω να το βλεπω... αλλα δεν μου παει η καρδια να το αφησω ετσι.. κριμα. 

Δεν θελω να το αλλαξω (14 pro) μονο και μονο επειδη θα χασω αυτο το χρωμα.. αλλα φετος λεω να κανω την αλλαγη και αναλογως το τελικο χρωμα ισως το προτιμησω το πορτοκαλι...

Επεξ/σία από petran1790
Δημοσ.

Για όσους αναρωτιούνται, το πορτοκαλί, πάει με το watch ultra orange…

πολύ φοβάμαι ότι θα θα εμφανιστεί και iPhone ultra έκδοση…

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lazmour είπε

Ζήλεψε η apple τα προπέρσινα poco? 🤣

Το πρόβλημα θα είναι αν ζηλέψει και η Samsung και κάνει και αυτή το ίδιο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γουαου αυτα ειναι νεα

αν ανακοινωναν και αλλη εκδοση ultra extra pro max turbo στις 7 ιντσες θα λυποθυμουσα από τη συγκινηση

Επεξ/σία από chrisxkar
Δημοσ.

Μονο στα αηφον η εκδοση νεου χρωματος σε μοντελο αποτελει ειδηση!!🤣

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, petran1790 είπε

Επειδη η ιστορια μερικες φορες επαναλαμβανεται, παλι το ιδιο προβλεπω οτι θα γινει......

Το Purple (μωβ) για μενα προσωπικα ειναι απο τα ωραιοτερα χρωματα που εχει βγαλει η Apple.. Τοσο οσο, διακριτικο και αναλογα πως το βλεπεις παντα διαφορετικο.. Το βγαζω απο την θηκη για να το καθαρισω και δεν χορταινω να το βλεπω... αλλα δεν μου παει η καρδια να το αφησω ετσι.. κριμα. 

Δεν θελω να το αλλαξω (14 pro) μονο και μονο επειδη θα χασω αυτο το χρωμα.. αλλα φετος λεω να κανω την αλλαγη και αναλογως το τελικο χρωμα ισως το προτιμησω το πορτοκαλι...

κιμπαρικο χρώμα 

Apple-iPhone-14-Pro-iPhone-14-Pro-Max-deep-purple-220907-geo_inline.jpg.large.jpg

Επεξ/σία από Giannis_siag
Δημοσ.

Eάν πραγματικά είναι έτσι όπως το βλέπω το σχέδιο, δεν πρόκειται να το πάρω φέτος.
Αυτό είναι iPhone Yoco Choco Poco.

Δημοσ.
6 hours ago, Lazmour said:

Ζήλεψε η apple τα προπέρσινα poco? 🤣

δεν θα πω οχι θα πω μπορει , την apple την αντιγραφουν πανω απο 10ετια, μην πω Samsung Και ανοιξω beef , αλλα τουλαχιστον οι κινεζικες xiaomi, huawei αν υπηρχε copyright στο design θα επρεπε να ειχαν ηδη χρεωκοπήσει . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...