Προς το περιεχόμενο

Honda Civic 2017 vs Toyota Corolla 2020

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα 

Έχοντας το όνειρο από μικρός να αποκτήσω ένα Type R τα οικονομικά μου δυστυχώς δε μου επιτρέπουν κάτι τέτοιο οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά ενός Civic μοντέλου 2017 - 2018 καθώς τον παρόν αυτοκίνητο μου , ένα Toyota Yaris 2007 αν κ φουλ αξιόπιστο όλα αυτά τα χρόνια είναι μικρό λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Μόλις έκανα το ετήσιο service κ ρώτησα τον μηχανικό μου την γνώμη του κ μου είπε αν κ είναι αρκετά αξιοπιστα να έχω υπόψιν ότι έχει ακριβά ανταλλακτικά γενικά αν χρειαστεί κάποτε οποιαδήποτε επισκευή κ καπου εκεί μπήκα σε σκέψεις. 

Σαν δεύτερη επιλογή έχω το Toyota Corolla hatchback του 2020 αλλά το μόνο που με προβληματίζει στο συγκεκριμένο είναι το υβριδικό καθώς θέλω να ψάξω το κόστος αλλαγής της μπαταρίας του αλλά κ κάθε πόσα έτη πρέπει να γίνεται αυτή η αλλαγη.

Υπάρχει κάποιο ιδιοκτήτης μοντέλου Civic 2017 -2018 ή Toyota Corolla 2020 που να μου δώσει τα φώτα του ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, geogoku είπε

Καλησπέρα στην κοινότητα 

Έχοντας το όνειρο από μικρός να αποκτήσω ένα Type R τα οικονομικά μου δυστυχώς δε μου επιτρέπουν κάτι τέτοιο οπότε σκέφτομαι να προχωρήσω σε αγορά ενός Civic μοντέλου 2017 - 2018 καθώς τον παρόν αυτοκίνητο μου , ένα Toyota Yaris 2007 αν κ φουλ αξιόπιστο όλα αυτά τα χρόνια είναι μικρό λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων.

Μόλις έκανα το ετήσιο service κ ρώτησα τον μηχανικό μου την γνώμη του κ μου είπε αν κ είναι αρκετά αξιοπιστα να έχω υπόψιν ότι έχει ακριβά ανταλλακτικά γενικά αν χρειαστεί κάποτε οποιαδήποτε επισκευή κ καπου εκεί μπήκα σε σκέψεις. 

Σαν δεύτερη επιλογή έχω το Toyota Corolla hatchback του 2020 αλλά το μόνο που με προβληματίζει στο συγκεκριμένο είναι το υβριδικό καθώς θέλω να ψάξω το κόστος αλλαγής της μπαταρίας του αλλά κ κάθε πόσα έτη πρέπει να γίνεται αυτή η αλλαγη.

Υπάρχει κάποιο ιδιοκτήτης μοντέλου Civic 2017 -2018 ή Toyota Corolla 2020 που να μου δώσει τα φώτα του ;;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εάν έχει κυκλοφορήσει το μοντέλο δε θα δυσκολευτείς. Από θέματα φανοποιία έχουν θέμα τα Honda αναμονή .

Μιλάς για καινούργιο ή μεταχειρισμένο; 

Είχα Honda Accord του 2003 για 500,000 χιλιόμετρα.

• Like 1
Δημοσ.

41 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εάν έχει κυκλοφορήσει το μοντέλο δε θα δυσκολευτείς. Από θέματα φανοποιία έχουν θέμα τα Honda αναμονή .

Μιλάς για καινούργιο ή μεταχειρισμένο; 

Είχα Honda Accord του 2003 για 500,000 χιλιόμετρα.

Προφανώς για μεταχειρισμένα σε αυτές τις χρονολογίες που αναφέρω.

Σίγουρα δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας αλλά κόστους ανταλλακτικών σε περίπτωση βλάβης ή αντικατάστασης αυτό δηλαδή με προβληματίζει περισσότερο 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, geogoku είπε

Προφανώς για μεταχειρισμένα σε αυτές τις χρονολογίες που αναφέρω.

Σίγουρα δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας αλλά κόστους ανταλλακτικών σε περίπτωση βλάβης ή αντικατάστασης αυτό δηλαδή με προβληματίζει περισσότερο 

Σε αναλώσιμα και συντήρηση έχουν φυσιολογικές τιμές . Τώρα στα γνήσια ανταλλακτικά είναι όπως κάθε εταιρεία .

Οδήγησε και τα 2 και αποφασίζεις , ο καθένας θα πει τη γνώμη του . 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...