panos spain Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 13 λεπτά πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Μπα ένας συμβατικός τυπικός κάτω του μετρίου οδηγός είμαι αν είχα λεφτά θ; έτρεχα ερασιτεχνικό ραλυ Αμαλιάδας Τα αδικείς τα Golf πάντως, αρκετά καλά στημένα αμαξάκια είναι.
vamvakoolas Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου Just now, panos spain said: Τα αδικείς τα Golf πάντως, αρκετά καλά στημένα αμαξάκια είναι. δε ξερεις εσυ
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, panos spain είπε Τα αδικείς τα Golf πάντως, αρκετά καλά στημένα αμαξάκια είναι. Δεν έχεις άδικο αν και τα σύγχρονα golf είναι υποστροφικα. Πολύ πολύ υποστροφικα. Για να είναι ασφαλή και φιλικά. Είναι καλά αυτοκίνητα πάντως και με καλή ποιότητα υλικών κατασκευής
Nabuko Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Στον δρομο οσο μεγαλωνω αποτραβιεμαι πιο μακρια απο την επιθετικοτητα (οχι πως ημουν ποτε επιθετικος σαν οδηγος ουτε στα 18 ουτε και τωρα) Πόσο λιγότερο επιθετικός δηλαδή να είσαι από πέρυσι? 1 ώρα πριν, 11osmikrosmhtsos είπε αν είχα λεφτά θ; έτρεχα ερασιτεχνικό ραλυ Αμαλιάδας 12 ώρες πριν, 11osmikrosmhtsos είπε Καποια χρονια kart, οχι rental, καποια χρονια να κλεβω τα αμαξια ως πιτσιρικας (που τωρα παραδεχομαι πως ηταν τεραστια απερισκεψια μου) ισως να μου προσφεραν κατι. Στην τοπικη πιστα kart που εχουμε σε rental (πλεον) κανω χρονους συγκρισμους με seasoned οδηγους που θεωρουνται benchmark Δίπλωμα έχεις? Μήπως είσαι και οπαδός της Ρόμα? Πολύ παπατζηλίκι 4
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου 26 λεπτά πριν, Nabuko είπε Δίπλωμα έχεις? Μήπως είσαι και οπαδός της Ρόμα? τι λεει τουτς ο μπαλαμος? 28 λεπτά πριν, Nabuko είπε Πόσο λιγότερο επιθετικός δηλαδή να είσαι από πέρυσι 5.86%
Ntinaras Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 4/8/2025 στις 12:05 ΜΜ, Nabuko είπε Πόσο λιγότερο επιθετικός δηλαδή να είσαι από πέρυσι? Δίπλωμα έχεις? Μήπως είσαι και οπαδός της Ρόμα? Πολύ παπατζηλίκι Μπορεί να είναι 1.57 και 50kg, γι αυτό να τους περνάει όλους. Δε θυμάσαι στο mario kart που ο bowser είχε τη χειρότερη επιτάχυνση? 2
Ace Of Spades Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Scoda και Jeep του 22-23 , leasing, κοινόχρηστα της εταιρίας. Τρελή διαφορά από την μία εταιρία στην άλλη σε όλα αυτά τα συστήματα. Σε σημείο που το Jeep πάντα θα το αποφύγω. 1
zio10 Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Στις 4/8/2025 στις 12:05 ΜΜ, Nabuko είπε Πόσο λιγότερο επιθετικός δηλαδή να είσαι από πέρυσι? Δίπλωμα έχεις? Μήπως είσαι και οπαδός της Ρόμα? Πολύ παπατζηλίκι Με το κλέβω εγώ καταλαβαίνω της οικογένειας, όχι γενικά. Δεν είναι ασυνήθιστο για πιτσιρίκια να παίρνουν το αμάξι κρυφά.
AntonisKo Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου Αναμένω αλλαγή εταιρικού σε ένα μήνα και είμαι σε αναμμένα κάρβουνα για το τι θα πάρουμε 😄
Nabuko Δημοσ. 6 Αυγούστου Δημοσ. 6 Αυγούστου 2 λεπτά πριν, zio10 είπε Με το κλέβω εγώ καταλαβαίνω της οικογένειας, όχι γενικά. Δεν είναι ασυνήθιστο για πιτσιρίκια να παίρνουν το αμάξι κρυφά. Μην προσπαθείς τώρα να χαλάσεις το προφίλ του μικρού Μήτσου 😄 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα