SoullessRider Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου - Μου διέκοπτε τομ αυνανισμό κύριε Πρόεδρε, επανειλημμένα και μάλιστα επανω στην κορύφωση !! - Για ποιον λόγο πιστεύεται μαρτυρά ? - Δεν ξέρω κύριε πρόεδρε, ούτε τον ίδιο - ούτε τον λόγο.. - Κατηγορούμενε γιατί το έκανες - Δεν ξέρω τι με έπιασε κύριε πρόεδρε, 'νταξει, συγγνώμη, μακακία μου ... Για μακακία λόγο δηλαδή 1
YngwieMalmsteen Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου Το κάνουμε κανονικά, μας ακούει η γειτονιά, ξεφτιλιζόμαστε. Το κάνουμε απομακρυσμένα, μας μαθαίνει ο πλανήτης, ξεφτιλιζόμαστε. Ε που θα πάει αυτή η κατάσταση; 2 2
hackerW32 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 15 ώρες πριν, mariosnik_ είπε Σεξουαλικα βοηθήματα που μπαίνουν στο internet.... Τι άλλο θα ακούσουμε. δεν μπαινουν μονο στο internet 10
manolis940 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 2 ώρες πριν, YngwieMalmsteen είπε Το κάνουμε κανονικά, μας ακούει η γειτονιά, ξεφτιλιζόμαστε. Το κάνουμε απομακρυσμένα, μας μαθαίνει ο πλανήτης, ξεφτιλιζόμαστε. Ε που θα πάει αυτή η κατάσταση; Εγώ και μόνος μου που το κάνω πάλι με ακούει η γειτονιά /s 1
LostHopes Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου (Συγνώμη στις κυρίες για το σεξιστικό του αστείου που ακολουθεί) 28 λεπτά πριν, hackerW32 είπε δεν μπαινουν μονο στο internet εμ, έτσι μ0€ν! που κατάντησε το ίντερνετ σήμερα
YngwieMalmsteen Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 24 λεπτά πριν, manolis940 είπε Εγώ και μόνος μου που το κάνω πάλι με ακούει η γειτονιά /s Ή κάτι κάνεις λάθος, ή πάρα πολύ σωστά... 1
Πέτρος Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 57 λεπτά πριν, YngwieMalmsteen είπε Ή κάτι κάνεις λάθος, ή πάρα πολύ σωστά... Δεν έχεις ακούσει ότι άμα πετύχει η μ...τύφλα να 'χει το...? 2
cr77 Δημοσ. 1 Αυγούστου Δημοσ. 1 Αυγούστου 6 ώρες πριν, manolis940 είπε Εγώ και μόνος μου που το κάνω πάλι με ακούει η γειτονιά /s Σοβαρός μεν, αλλά θορυβώδης; 😁✊ (Για όσους έβλεπαν ΑΜΑΝ)
Hacker?pcs Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 21 hours ago, billdanos said: Η διοίκηση είναι με τον Ολυμπιακό... Δεν ήταν το γαυροχρωμα το πρόβλημα αλλά το ότι άνοιξα το insomnia και πετάχτηκε το μαντζαφλάρι, καλά που δεν ήμουν έξω να με παρεξηγήσει κανένας😂
Super Moderators billdanos Δημοσ. 2 Αυγούστου Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 8 ώρες πριν, Hacker?pcs είπε Δεν ήταν το γαυροχρωμα το πρόβλημα αλλά το ότι άνοιξα το insomnia και πετάχτηκε το μαντζαφλάρι, καλά που δεν ήμουν έξω να με παρεξηγήσει κανένας😂 Υπερβολές! Μεγάλα παιδιά είμαστε!
ontariyo Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου σιγα οτι κυκλοφοραει στο καλωδιο εχει ηδη μαθευτει απλα τωρα προφανως πραγματοποιηθηκε μια παραπλευρη καλη πωληση πληροφοριων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα