Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, kapodistrias είπε

Δεν ξέρω δεν τα συμμερίζομαι όλα τα παραπάνω. Στην Ελλάδα υπάρχει άπλετο μαύρο χρήμα. Η Αθήνα είναι άδεια αυτή τη στιγμή. 

Δηλαδή το να πάρεις το αμάξι ( 17 ετών μέσος όρος) και να πας στο χωριό σου στην ηπειρωτική Ελλάδα, απαιτεί λογικά εισόδημα άνω των 50k...

• Like 2
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Sablj είπε

ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΗΣΥΧΟ!

ΘΑ ΕΧΩ ΑΔΕΙΑ!

Να κάνετε παιδιά να δείτε τη γλύκα του Σεπτέμβρη κύριε 😛

• Haha 8
Δημοσ.

αλουμινας: «έρχεται οικονομική κρίση γιατί μας έκοψαν τα μαύρα»

εγώ που είμαι 15 χρόνια μισθωτός και δεν έχω πάρει μαύρο ούτε 1 ευρώ:

Pity Party Whine GIF by SpongeBob SquarePants

• Like 10
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
26 minutes ago, JakeKaufman said:

αλουμινας: «έρχεται οικονομική κρίση γιατί μας έκοψαν τα μαύρα»

εγώ που είμαι 15 χρόνια μισθωτός και δεν έχω πάρει μαύρο ούτε 1 ευρώ:

Pity Party Whine GIF by SpongeBob SquarePants

Ξέρεις πόσοι εργοδότες παίρνουν μαύρα και πληρώνουν τους υπαλλήλους με νόμιμα+μαύρα και οι υπάλληλοι νομίζουν ότι δεν έχουν πάρει ποτέ μαύρα; 😛

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Ξέρεις πόσοι εργοδότες παίρνουν μαύρα και πληρώνουν τους υπαλλήλους με νόμιμα+μαύρα και οι υπάλληλοι νομίζουν ότι δεν έχουν πάρει ποτέ μαύρα; 😛

Συγγνώμη, υπάρχει  εργαζόμενος που παίρνει μετρητά στο χέρι πλέον του μισθού που μπαίνει τράπεζα και νομίζει ότι δεν είναι μαύρα; 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν ο υπάλληλος πληρώνεται με νόμιμο τρόπο τότε δεν θεωρούνται μαύρα , ασχέτως προελεύσεώς τους στην τσέπη του εργοδότη.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
Just now, Morosana said:

Συγγνώμη, υπάρχει  εργαζόμενος που παίρνει μετρητά στο χέρι πλέον του μισθού που μπαίνει τράπεζα και νομίζει ότι δεν είναι μαύρα; 

Βρε στη τράπεζα τα παίρνει, νόμιμα. Ο υπάλληλος όμως ξέρει αν το αφεντικό δουλεύει την επιχείρηση του με  100% νόμιμο χρήμα ή και με μαύρα; 

Αν η βιωσιμότητα της επιχείρησης στηρίζεται και σε μαύρο χρήμα, τότε και ο εργαζόμενος βασίζεται εκεί.

• Thanks 1
Δημοσ.
Just now, ekrepali said:

Βρε στη τράπεζα τα παίρνει, νόμιμα. Ο υπάλληλος όμως ξέρει αν το αφεντικό δουλεύει την επιχείρηση του με  100% νόμιμο χρήμα ή και με μαύρα; 

Αν η βιωσιμότητα της επιχείρησης στηρίζεται και σε μαύρο χρήμα, τότε και ο εργαζόμενος βασίζεται εκεί.

Άλλο «βασίζομαι» άλλο «παίρνω μαύρα»

να ξέρουμε τι λέμε 🙂

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ούτε ξέρει αλλά ούτε και τον αφορά από τη στιγμή που ο ίδιος τα παίρνει νόμιμα 

• Like 2
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Η Ελλάδα χρεοκώπησε. Λόγω των πολιτικών των προηγούμενων δεκαετιών οφείλουμε 356 δις (2024 το 25 σε εξέλιξη). Δηλαδή εμείς τα παιδιά μας και τα αγγένητα (και τα παιδιά τους) θα χρωστάμε/νε. Ο Τουρισμός είναι καλή πηγή εσόδων αλλά δυστυχώς δεν έχουμε και ούτε πρόκειται να αποκτήσουμε ποιοτικό τουρισμό. Έρχονται δεκάδες εκ. τουρίστες και εμείς κάνουμε τον Βέγγο σε όλες τις εργασίες που χρειάζονται (κάποιος πολιτικός είπε κάποτε ότι δεν θα γίνουμε τα γκαρσόνια της Ευρώπης.. νομίζω ότι ούτε γκαρσόνια πλέον). Δεν θα γίνει τίποτα το Φθινόπωρο, θα συνεχίσουμε να χρωστάμε. Άλλοι θα δουλεύουν και άλλοι όχι. Άλλοι θα συνεχίσουν να μας δουλεύουν και άλλοι θα κάνουν αρπακτές. Καλέ μου άνθρωπε η πατρίδα μας πωλήθηκε. Δεν υπάρχει σωτηρία με την υφιστάμενη κατάσταση. Δυστυχώς δεν πρόκειται να δούμε καλές μέρες εάν δεν υπάρχουν αδιάφθοροι κυβερνήτες. Υπήρχαν και υπάρχουν αλλά οι ψηφοφόροι ψηφίζουν τα περιττώματα της πολιτικής γιατί είναι της ίδιας πάστας...

• Like 1
  • Haha 3
  • Το θέμα έχει κλειδωθεί
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...