ATmega Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:11 μμ (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, nvel είπε με πολύμετρο δεν μπορείς να ελέγξεις μια γείωση, το να μετρήσεις την ισοδυναμική σύνδεση μεταξύ ενός αγωγού PE και ενός σωλήνα απλώς επιβεβαιώνει την σύνδεση όχι την ύπαρξη γείωσης. Οι δδε δεν χρειάζονται γείωση για την λειτουργία τους. Μια τέτοια συσκευή θα μπορούσε να βρει το πρόβλημα? Επίσης με το κουμπί rcd μπορείς να κάνεις δοκιμή αν ο δδε λειτουργεί σωστά? Επεξ/σία Κυριακή στις 08:45 μμ από ATmega
nvel Δημοσ. Κυριακή στις 08:29 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:29 μμ (επεξεργασμένο) με 10 ευρώ δεν κάνεις κάτι θέλει άλλα δυο μηδενικά στο τέλος Επεξ/σία Κυριακή στις 08:36 μμ από nvel 1 1
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 08:38 μμ 6 minutes ago, nvel said: με 10 εωρώ δεν κάνεις κάτι θέλει άλλα δυο μηδενικά στο τέλος ολα εχουν να κανουν με το τι αποτελεσματα θελεις να παρεις.για οικιακη χρηση οκ μπορεις να δεις κατι βαρβατο.για επαγγελματικη ουτε για αστειο. καποιες φορες οπως ειπες οτι πληρωνεις παιρνεις. το ιδιο ακριβως και στον δικο μου τομεα.θα βρεις cable testers για lan με 10 ευρω και εχω τις fluke που κανει τριψηφιο νουμερο. για home use και των 10 ευρω κανει μια τυπικη δουλεια.αλλα για παραπανω....
ATmega Δημοσ. Κυριακή στις 09:40 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 09:40 μμ Δεν είμαι επαγγελματίας και για αυτό αναφέρομαι σε οικιακή/προσωπική χρήση. Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις. Εγώ πάντως λέω να το πάρω και να δοκιμάσω τι κάνε και τι αποτέλεσμα θα έχω με το RCD τεστ. Από ότι καταλαβαίνω σου λέει αν το ρελε είναι λειτουργικό και τον χρόνο που χρειάζεται για να πέσει (υποθέτω δεν είναι το ίδιο με το κουμπί τεστ που έχει το ρελε)
poulinos Δημοσ. Κυριακή στις 10:07 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:07 μμ 26 minutes ago, ATmega said: Δεν είμαι επαγγελματίας και για αυτό αναφέρομαι σε οικιακή/προσωπική χρήση. Σίγουρα ότι πληρώνεις παίρνεις. Εγώ πάντως λέω να το πάρω και να δοκιμάσω τι κάνε και τι αποτέλεσμα θα έχω με το RCD τεστ. Από ότι καταλαβαίνω σου λέει αν το ρελε είναι λειτουργικό και τον χρόνο που χρειάζεται για να πέσει (υποθέτω δεν είναι το ίδιο με το κουμπί τεστ που έχει το ρελε) μηπως το ριχνει και μετραει ποσο χρονο κανει για να πεσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα