Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, bikey77 είπε

Πόσες μέρες πήρε για να ολοκληρωθεί ο έλεγχος εγγράφων και φορητότητας;

8 μερες εδω σε 3 νουμερα και στο 4ο που εκανα μολις 3 μερες για ολα. Στα 3 νουμερα ενεργοποιηθηκε και η προσφορα μεσα σε 1 ωρα δεν περιμενα τοσο γρηγορα σιγουρα επαιξε ρολο οτι εστειλα στο chat 3-4 φορες. 

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, alexx_bauer είπε

Tracking number για την κάρτα παίζει; Γτ δε μου ήρθε κάτι με μεηλ 

Στελνουν mail οταν γινει αποστολη της καρτας. Ερχεται με WPS και επειτα τουλαχιστον σε μενα ανελαβε η elta courier. Μεσα σε 2 μερες ειχα τις καρτες κανονικα επαρχια πιο γρηγορα δεν θα μπορουσαν να κανουν.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εκανα και εγω την αιτηση και πληρωσα, τωρα θα μου κανουν αντιπροταση απο NOVA?

Επεξ/σία από POUARO
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ισχύει ακόμα ή όχι η προσφορά? Γιατί η επιλογή εμφανίζεται ακόμα κανονικά στην ιστοσελίδα. Αλλά στις πληροφορίες αναφέρει για ενεργοποιήσεις μέχρι 29/08.

Edit: πλέον δεν υπάρχει η προσφορά στην ιστοσελίδα. 

Επεξ/σία από zananiro
Δημοσ.
Στις 22/8/2025 στις 4:12 ΜΜ, Arkin είπε

Παρέλαβα και τις 3 τις κάρτες Sim. Το πρόβλημα ότι μόνο ένας από τους 3 αριθμούς φαίνεται στο foritotita.gr ότι είναι σε φορητοτητα. Για τους άλλους δεν φαίνεται ότι έγινε αίτηση από NOVA για να πάνε στο δίκτυο τα νούμερα. 

Καλημέρα

Πώς κατάφερες να πληρώσεις ρε συ με την ίδια κάρτα γιατί εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε.Εκτός κι αν πλήρωσες με διαφορετικές κάρτες.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, duckino είπε

Καλημέρα

Πώς κατάφερες να πληρώσεις ρε συ με την ίδια κάρτα γιατί εμένα μου βγάζει μήνυμα ότι απέτυχε.Εκτός κι αν πλήρωσες με διαφορετικές κάρτες.

3 διαφορετικές φίλε μου. Πάλευα και εγώ με ίδια καρτα αλλά δεν αφήνουν. Για κάθε κάρτα sim θέλει και άλλη χρεωστική. 

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, zananiro είπε

Τελικά ισχύει ακόμα ή όχι η προσφορά? Γιατί η επιλογή εμφανίζεται ακόμα κανονικά στην ιστοσελίδα. Αλλά στις πληροφορίες αναφέρει για ενεργοποιήσεις μέχρι 29/08.

Edit: πλέον δεν υπάρχει η προσφορά στην ιστοσελίδα. 

Εγώ πήρα την προσφορά σήμερα ξημερώματα. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, alexx_bauer είπε

Tracking number για την κάρτα παίζει; Γτ δε μου ήρθε κάτι με μεηλ 

Πάρε τηλ. την wps αν είναι να σου έρθει με ΕΛΤΑ

Δημοσ.
Στις 30/8/2025 στις 1:13 ΜΜ, alexx_bauer είπε

300 GB είναι λίγα για αυτούς που το χρησιμοποιούν ως την κυρια ίντερνετ σύνδεση τους, θέλουν ένα τερα τουλάχιστον

Και εγώ εκεί έχω ενδοιασμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...