Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panoskoopa είπε

Πόσες μέρες περιμένατε να ενεργοποιηθεί η κάρτα μετά από φορητότητα ;

3 εργάσιμες περίπου 

• Απαντ. 275
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Χαίρετε, συμβαίνει το εξής : έχω αγοράσει 3 κάρτες της προσφοράς και όταν πήγαινα να πληρώσω με την ίδια χρεωστική κάρτα μου έβγαζε μήνυμα ότι η πληρωμή απέτυχε. Αν πλήρωνα με διαφορετική χρεωστική το δεχόταν. Που κολλάει αυτό; Και θέλω να αγοράσω ακόμα μία κάρτα και πρέπει να ψάξω να βρώ καμιά χρεωστική να πληρώσω.. κουφό δεν είναι; 

• Haha 1
Δημοσ.

Δημιούργησε πλαστικές μιας χρήσης από ελληνικές ειτε ρεβο. Όπως και να έχει ναι είναι , πιθανώς για να μην κατάχρηση ( λέμε τώρα )

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, alex1371 είπε

Τα λεπτα ειναι σταθερα και κινητα απεριοριστα γνωριζει καποιος?

Και στα δύο!

Δημοσ.

Το συμβόλαιο που έχω λήγει 1η Δεκεμβρίου. Μπορώ να αγοράσω το cu τώρα και να το ενεργοποιήσω μετά από 2-3 μήνες;

Δημοσ.

Δεν είμαι στη Vodafone, είμαι στην Q-Nova..Τo Cu Stay On της Vodafone πως μπορώ να το ενεργοποιήσω χωρίς να πληρώσω συνδρομή ;; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Nova ;;

Δημοσ.
20 ώρες πριν, giorgos_76 είπε

Δεν είμαι στη Vodafone, είμαι στην Q-Nova..Τo Cu Stay On της Vodafone πως μπορώ να το ενεργοποιήσω χωρίς να πληρώσω συνδρομή ;; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Nova ;;

Όχι 

Δημοσ.
Στις 14/8/2025 στις 8:19 ΜΜ, iordanikos είπε

Χαίρετε, συμβαίνει το εξής : έχω αγοράσει 3 κάρτες της προσφοράς και όταν πήγαινα να πληρώσω με την ίδια χρεωστική κάρτα μου έβγαζε μήνυμα ότι η πληρωμή απέτυχε. Αν πλήρωνα με διαφορετική χρεωστική το δεχόταν. Που κολλάει αυτό; Και θέλω να αγοράσω ακόμα μία κάρτα και πρέπει να ψάξω να βρώ καμιά χρεωστική να πληρώσω.. κουφό δεν είναι; 

Το έκανε και σε εμένα. Μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να σκεφτώ να χρησιμοποιήσω άλλη κάρτα... Είναι κουλό.

Στις 15/8/2025 στις 4:08 ΜΜ, Apatu είπε

Το συμβόλαιο που έχω λήγει 1η Δεκεμβρίου. Μπορώ να αγοράσω το cu τώρα και να το ενεργοποιήσω μετά από 2-3 μήνες;

όχι, ενεργοποιείται αυτόματα λίγες ημέρες μετά

Δημοσ.

Σας εχουν περάσει κάποια ελάχιστα ευρώ σαν υπόλοιπο στην καρτα ? 

Εμενα εχει 0 ευρω . 

Δουλεύω κανονικα πλήρως βέβαια 

Δημοσ.

Παίδες επειδή είμαι λίγο τενεκες μέ αυτά. Έστω κάνω την διαδικασία βάζω τον αριθμό μου (ειναι ο βασικός μου αριθμός δεν έχω δεύτερο ) έρχεται η κάρτα με κουριερ, θα υπάρξει εκεί ανάμεσα κάποιο μεσοδιάστημα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης λόγω φορητοτητας που θα είμαι διχως αριθμό? 

Δημοσ.
1 hour ago, costacurta said:

Παίδες επειδή είμαι λίγο τενεκες μέ αυτά. Έστω κάνω την διαδικασία βάζω τον αριθμό μου (ειναι ο βασικός μου αριθμός δεν έχω δεύτερο ) έρχεται η κάρτα με κουριερ, θα υπάρξει εκεί ανάμεσα κάποιο μεσοδιάστημα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης λόγω φορητοτητας που θα είμαι διχως αριθμό? 

Όχι, κάποια στιγμή θα χαθεί το σήμα στη παλιά σιμ και τότε θα περάσεις στο κινητό την καινούργια.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 14/8/2025 στις 8:19 ΜΜ, iordanikos είπε

μαλλον μετρο ασφαλειας την βοντα ειναι, εγω το εχω παθει οταν πηγα να κανω 3η συνεχομενη ανανεωση με τη ιδια καρτα, ισως μετραει τις φορες ή ισως το συνολικο ποσο κ κοβει.

ολες τις καρτες τις αγοραζεις στα δικα σου στοιχεια; μηπως υπαρχει εκει καποιο οριο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...