NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου 1 ώρα πριν, Panoskoopa είπε Πόσες μέρες περιμένατε να ενεργοποιηθεί η κάρτα μετά από φορητότητα ; 3 εργάσιμες περίπου
iordanikos Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Χαίρετε, συμβαίνει το εξής : έχω αγοράσει 3 κάρτες της προσφοράς και όταν πήγαινα να πληρώσω με την ίδια χρεωστική κάρτα μου έβγαζε μήνυμα ότι η πληρωμή απέτυχε. Αν πλήρωνα με διαφορετική χρεωστική το δεχόταν. Που κολλάει αυτό; Και θέλω να αγοράσω ακόμα μία κάρτα και πρέπει να ψάξω να βρώ καμιά χρεωστική να πληρώσω.. κουφό δεν είναι; 1
Panoskoopa Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημοσ. 14 Αυγούστου Δημιούργησε πλαστικές μιας χρήσης από ελληνικές ειτε ρεβο. Όπως και να έχει ναι είναι , πιθανώς για να μην κατάχρηση ( λέμε τώρα ) 1 1
alex1371 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Τα λεπτα ειναι σταθερα και κινητα απεριοριστα γνωριζει καποιος?
john_66 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου 18 λεπτά πριν, alex1371 είπε Τα λεπτα ειναι σταθερα και κινητα απεριοριστα γνωριζει καποιος? Και στα δύο!
Apatu Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Το συμβόλαιο που έχω λήγει 1η Δεκεμβρίου. Μπορώ να αγοράσω το cu τώρα και να το ενεργοποιήσω μετά από 2-3 μήνες;
giorgos_76 Δημοσ. 15 Αυγούστου Δημοσ. 15 Αυγούστου Δεν είμαι στη Vodafone, είμαι στην Q-Nova..Τo Cu Stay On της Vodafone πως μπορώ να το ενεργοποιήσω χωρίς να πληρώσω συνδρομή ;; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Nova ;;
Panoskoopa Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου 20 ώρες πριν, giorgos_76 είπε Δεν είμαι στη Vodafone, είμαι στην Q-Nova..Τo Cu Stay On της Vodafone πως μπορώ να το ενεργοποιήσω χωρίς να πληρώσω συνδρομή ;; Υπάρχει κάτι αντίστοιχο στη Nova ;; Όχι
Nikkiy Δημοσ. 16 Αυγούστου Δημοσ. 16 Αυγούστου Στις 14/8/2025 στις 8:19 ΜΜ, iordanikos είπε Χαίρετε, συμβαίνει το εξής : έχω αγοράσει 3 κάρτες της προσφοράς και όταν πήγαινα να πληρώσω με την ίδια χρεωστική κάρτα μου έβγαζε μήνυμα ότι η πληρωμή απέτυχε. Αν πλήρωνα με διαφορετική χρεωστική το δεχόταν. Που κολλάει αυτό; Και θέλω να αγοράσω ακόμα μία κάρτα και πρέπει να ψάξω να βρώ καμιά χρεωστική να πληρώσω.. κουφό δεν είναι; Το έκανε και σε εμένα. Μεγάλη ταλαιπωρία μέχρι να σκεφτώ να χρησιμοποιήσω άλλη κάρτα... Είναι κουλό. Στις 15/8/2025 στις 4:08 ΜΜ, Apatu είπε Το συμβόλαιο που έχω λήγει 1η Δεκεμβρίου. Μπορώ να αγοράσω το cu τώρα και να το ενεργοποιήσω μετά από 2-3 μήνες; όχι, ενεργοποιείται αυτόματα λίγες ημέρες μετά
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Σας εχουν περάσει κάποια ελάχιστα ευρώ σαν υπόλοιπο στην καρτα ? Εμενα εχει 0 ευρω . Δουλεύω κανονικα πλήρως βέβαια
costacurta Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Παίδες επειδή είμαι λίγο τενεκες μέ αυτά. Έστω κάνω την διαδικασία βάζω τον αριθμό μου (ειναι ο βασικός μου αριθμός δεν έχω δεύτερο ) έρχεται η κάρτα με κουριερ, θα υπάρξει εκεί ανάμεσα κάποιο μεσοδιάστημα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης λόγω φορητοτητας που θα είμαι διχως αριθμό?
darkmatinee Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου 1 hour ago, costacurta said: Παίδες επειδή είμαι λίγο τενεκες μέ αυτά. Έστω κάνω την διαδικασία βάζω τον αριθμό μου (ειναι ο βασικός μου αριθμός δεν έχω δεύτερο ) έρχεται η κάρτα με κουριερ, θα υπάρξει εκεί ανάμεσα κάποιο μεσοδιάστημα απενεργοποίησης και ενεργοποίησης λόγω φορητοτητας που θα είμαι διχως αριθμό? Όχι, κάποια στιγμή θα χαθεί το σήμα στη παλιά σιμ και τότε θα περάσεις στο κινητό την καινούργια. 1
pp6210 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου Στις 14/8/2025 στις 8:19 ΜΜ, iordanikos είπε Χαίρετε, συμβαίνει το εξής : έχω αγοράσει 3 κάρτες της προσφοράς και όταν πήγαινα να πληρώσω με την ίδια χρεωστική κάρτα μου έβγαζε μήνυμα ότι η πληρωμή απέτυχε. Αν πλήρωνα με διαφορετική χρεωστική το δεχόταν. Που κολλάει αυτό; Και θέλω να αγοράσω ακόμα μία κάρτα και πρέπει να ψάξω να βρώ καμιά χρεωστική να πληρώσω.. κουφό δεν είναι; μαλλον μετρο ασφαλειας την βοντα ειναι, εγω το εχω παθει οταν πηγα να κανω 3η συνεχομενη ανανεωση με τη ιδια καρτα, ισως μετραει τις φορες ή ισως το συνολικο ποσο κ κοβει. ολες τις καρτες τις αγοραζεις στα δικα σου στοιχεια; μηπως υπαρχει εκει καποιο οριο;
dollyyy19 Δημοσ. 17 Αυγούστου Δημοσ. 17 Αυγούστου αν υπαρχει υπολοιπο στην παρουσα εταιρια,με την φορητοτητα στην βοντα,το χανουμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα