darkmatinee Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 11 hours ago, dollyyy19 said: αν υπαρχει υπολοιπο στην παρουσα εταιρια,με την φορητοτητα στην βοντα,το χανουμε; Ναι, μια μέρα πριν φύγεις μπορείς να στείλεις το υπόλοιπο στο χαμόγελο του παιδιού πχ
xameleon7 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Μόλις παρέλαβα την καρτα και εγώ! Την βάζω σε κινητό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία η θέλει να ολοκληρωθεί πρώτα η φορητότητα για να την βάλω σε κινητό ?(Δεν είναι 2καρτο δυστυχώς )
leo066 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου 21 λεπτά πριν, xameleon7 είπε Μόλις παρέλαβα την καρτα και εγώ! Την βάζω σε κινητό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία η θέλει να ολοκληρωθεί πρώτα η φορητότητα για να την βάλω σε κινητό ?(Δεν είναι 2καρτο δυστυχώς ) Περιμένεις να κοπεί το σήμα από την παλιά και μετά βάζεις την νέα 1
MakisCE Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) απο 18/8 που έλεγε οτι λήγει, το πήγαν 29/8 Επεξ/σία 18 Αυγούστου από MakisCE 1
aekfc212 Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Το έκανα και εγώ στη γυναίκα. Ελπίζω να πάει καλά γιατί δεν αντέχω την γκρίνια. Έτρεξα να προλάβω τις 18 και εντέλει πήρε παράταση.υι να κάνουμε. Μας βλέπω του χρόνου μέσα στις διακοπές να ψάχνουμε πάλι που θα παμε 1
Panoskoopa Δημοσ. 18 Αυγούστου Δημοσ. 18 Αυγούστου Απο κόσμο σε βοφ φορητότητα, σήμερα κόπηκε το σήμα , έκανα κλήση στο 1252 αλλά δεν μπορώ να κάνω σε άλλους δεν έχω επαρκή υπόλοιπο λεει . Στέλνω στην εξυπηρέτηση, εντός ημέρας είτε αύριο θα μπορώ λένε , έως τότε μου εδωσαν 200 λεπτά για 30μ χρήση
Panoskoopa Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Μετά την κλήση στο 1252, ενεργοποιήθηκαν εντός 6 ωρών
aekfc212 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Από το Σάββατο που το έκανα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μου έστειλαν ένα νούμερο αποστολής από wps courier το οποίο δεν δουλεύει. Βλέπω να γίνεται πρώτα η φορητότητα και μετά να φτάνει η καρτα
xameleon7 Δημοσ. 19 Αυγούστου Δημοσ. 19 Αυγούστου Μόλις τώρα, aekfc212 είπε Από το Σάββατο που το έκανα ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Μου έστειλαν ένα νούμερο αποστολής από wps courier το οποίο δεν δουλεύει. Βλέπω να γίνεται πρώτα η φορητότητα και μετά να φτάνει η καρτα Εμένα το νούμερο ήρθε επίσης με wps και ήταν νεκρό,ήρθε σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες και τώρα αναμένω την φορητότητα Θα έρθει λογικά αύριο μην αγχώνεσαι
livornian7 Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:26 μμ Καλησπέρα συνδυάζεται με το bring a friend ??
Panoskoopa Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 02:35 μμ 9 λεπτά πριν, livornian7 είπε Καλησπέρα συνδυάζεται με το bring a friend ?? Ναι ,.το έκανα 1
Arkin Δημοσ. Τετάρτη στις 07:09 μμ Δημοσ. Τετάρτη στις 07:09 μμ (επεξεργασμένο) Ολα καλα εκανα 3 αιτησεις πληρωσα 285 ευρω και αναμενω τις καρτες sim μεταφορα 3 νουμερων απο cosmote. Αν οι καρτες ερθουν μετα τις 29/8 σε μενα χανετε η προσφορα? Η παιζει ρολο ποτε εκανες την παραγγελια? Επεξ/σία Τετάρτη στις 09:54 μμ από Arkin
livornian7 Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:38 πμ Καλημέρα έλαβα την κάρτα χθες και σήμερα μου ήρθε κυνήγα για το αργότερο ενεργοποίηση 29/8…γνωρίζουμε αν θα ενεργοποιείται συνήθως νωρίτερα ;;έχω μένει χωρίς παροχές στην κοσμοτε και τσιγκουνεύομαι να βάλω κάρτα για λίγες μέρες είναι η αλήθεια
palik200 Δημοσ. Πέμπτη στις 10:30 πμ Δημοσ. Πέμπτη στις 10:30 πμ 48 λεπτά πριν, livornian7 είπε Καλημέρα έλαβα την κάρτα χθες και σήμερα μου ήρθε κυνήγα για το αργότερο ενεργοποίηση 29/8…γνωρίζουμε αν θα ενεργοποιείται συνήθως νωρίτερα ;;έχω μένει χωρίς παροχές στην κοσμοτε και τσιγκουνεύομαι να βάλω κάρτα για λίγες μέρες είναι η αλήθεια εγώ έμεινα μια μέρα χωρίς χρόνο ομιλίας, να με καλέσουν μπορούσαν αμέσως μόλις σταμάτησε να λειτουργεί η κάρτα της Cosmote συμπερασματικά αυτοί που σε καλούν δεν θα καταλάβουν τίποτα αν βάλεις την κάρτα CU κι είσαι από φορητότητα ο αριθμός σου περνάει αμέσως στην Vodafone, ο απεριόριστος χρόνος όμως για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται μια μέρα, σε εμένα τόσο πήρε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα