Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 hours ago, dollyyy19 said:

αν υπαρχει υπολοιπο στην παρουσα εταιρια,με την φορητοτητα στην βοντα,το χανουμε;

Ναι, μια μέρα πριν φύγεις μπορείς να στείλεις το υπόλοιπο στο χαμόγελο του παιδιού πχ

Δημοσ.

Μόλις παρέλαβα την καρτα και εγώ! Την βάζω σε κινητό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία η θέλει να ολοκληρωθεί πρώτα η φορητότητα για να την βάλω σε κινητό ?(Δεν είναι 2καρτο δυστυχώς )

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xameleon7 είπε

Μόλις παρέλαβα την καρτα και εγώ! Την βάζω σε κινητό για να ολοκληρωθεί η διαδικασία η θέλει να ολοκληρωθεί πρώτα η φορητότητα για να την βάλω σε κινητό ?(Δεν είναι 2καρτο δυστυχώς )

Περιμένεις να κοπεί το σήμα από την παλιά  και μετά βάζεις την νέα 

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα και εγώ στη γυναίκα.

Ελπίζω να πάει καλά γιατί δεν αντέχω την γκρίνια.

Έτρεξα να προλάβω τις 18 και εντέλει πήρε παράταση.υι να κάνουμε.

Μας βλέπω του χρόνου μέσα στις διακοπές να ψάχνουμε πάλι που θα παμε

• Haha 1
Δημοσ.

Απο κόσμο σε βοφ φορητότητα, σήμερα κόπηκε το σήμα , έκανα κλήση στο 1252 αλλά δεν μπορώ να κάνω σε άλλους δεν έχω επαρκή υπόλοιπο λεει . 

Στέλνω στην εξυπηρέτηση, εντός ημέρας είτε αύριο θα μπορώ λένε , έως τότε μου εδωσαν 200 λεπτά για 30μ χρήση 

Δημοσ.

Από το Σάββατο που το έκανα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Μου έστειλαν ένα νούμερο αποστολής από wps courier το οποίο δεν δουλεύει.

Βλέπω να γίνεται πρώτα η φορητότητα και μετά να φτάνει η καρτα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, aekfc212 είπε

Από το Σάββατο που το έκανα ούτε φωνή ούτε ακρόαση.

Μου έστειλαν ένα νούμερο αποστολής από wps courier το οποίο δεν δουλεύει.

Βλέπω να γίνεται πρώτα η φορητότητα και μετά να φτάνει η καρτα

Εμένα το νούμερο ήρθε επίσης με wps και ήταν νεκρό,ήρθε σε 2 με 3 εργάσιμες ημέρες και τώρα αναμένω την φορητότητα 

Θα έρθει λογικά αύριο μην αγχώνεσαι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολα καλα εκανα 3 αιτησεις πληρωσα 285 ευρω και αναμενω τις καρτες sim μεταφορα 3 νουμερων απο cosmote. Αν οι καρτες ερθουν μετα τις 29/8 σε μενα χανετε η προσφορα? Η παιζει ρολο ποτε εκανες την παραγγελια?

Επεξ/σία από Arkin
Δημοσ.

Καλημέρα έλαβα την κάρτα χθες και σήμερα μου ήρθε κυνήγα για το αργότερο ενεργοποίηση 29/8…γνωρίζουμε αν θα ενεργοποιείται συνήθως νωρίτερα ;;έχω μένει χωρίς παροχές στην κοσμοτε και τσιγκουνεύομαι να βάλω κάρτα για λίγες μέρες είναι η αλήθεια 

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, livornian7 είπε

Καλημέρα έλαβα την κάρτα χθες και σήμερα μου ήρθε κυνήγα για το αργότερο ενεργοποίηση 29/8…γνωρίζουμε αν θα ενεργοποιείται συνήθως νωρίτερα ;;έχω μένει χωρίς παροχές στην κοσμοτε και τσιγκουνεύομαι να βάλω κάρτα για λίγες μέρες είναι η αλήθεια 

εγώ έμεινα μια μέρα χωρίς χρόνο ομιλίας, να με καλέσουν μπορούσαν αμέσως μόλις σταμάτησε να λειτουργεί η κάρτα της Cosmote

συμπερασματικά αυτοί που σε καλούν δεν θα καταλάβουν τίποτα αν βάλεις την κάρτα CU κι είσαι από φορητότητα ο αριθμός σου περνάει αμέσως στην Vodafone,

ο απεριόριστος χρόνος όμως για να ενεργοποιηθεί χρειάζεται μια μέρα, σε εμένα τόσο πήρε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...