giorgos_76 Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες 4 ώρες πριν, livornian7 είπε Μετά από δέκα μέρες έλαβα μήνυμα ότι καταχωρήθηκε η φορητότητα …μέσα σε μία ώρα με πήρε η κοσμοτε και μου δίνει αυτόματα απεριόριστα ίντερνετ ομιλία με 13€ ανανέωση τον μήνα …Την αποδέχτηκα και ακύρωσα την αίτηση φορητότητας.Γνωριζει κάποιος αν απαιτείται κάποια ενέργεια μου για την επιστροφή των 95€ ;;ευχαριστώ Τι σόι προσφορά είναι αυτή 13 ευρώ, τη στιγμή που η Voda σου δίνει τα ίδια με 7.90 ;; Εκτός και αν ξοδεύεις πάνω από 312 gb το μήνα, το οποίο θεωρείται υπερβολικό για μένα
Arkin Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) Τρελό σήμα πάντως τουλάχιστον Χαλκιδική πολύ ανώτερο από cosmote. Μπράβο και μακάρι και του χρόνου ίδια εποχή να συνεχίσουμε με αυτή την προσφορά. 4 νούμερα μετέφερα από cosmote. Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Arkin
Pansp32 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 10 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε Τι σόι προσφορά είναι αυτή 13 ευρώ, τη στιγμή που η Voda σου δίνει τα ίδια με 7.90 ;; Εκτός και αν ξοδεύεις πάνω από 312 gb το μήνα, το οποίο θεωρείται υπερβολικό για μένα Υποθέτω εννοεί ότι βάζει 13 ευρώ, του μένουν όσα του μένουν μετά φόρου, και αυτόματα έχει απεριόριστα(για κανά μήνα ίσως?) χωρίς να ξοδέψει το υπόλοιπο του. Άρα αν ισχύει αυτό τότε: 1) Ότι του μένει ως υπόλοιπο τότε τον 2ο μήνα βάζει απεριόριστα data-ομιλία με ότι κόστος έχει αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι για παράδειγμα στο δικό μου whatsup δεν υπάρχει combo data-ομιλία απεριόριστα και το κόστος είναι 13.5 ευρώ για data + άλλα 11.5 ευρώ για 1500 λεπτά με κάποια sms. Άμα ισχύει αυτό το σενάριο ξεκάθαρα δεν τον συμφέρει εκτός και αν δεν έχει πρόβλημα να βάζει μία κάρτα το μήνα και να του "μένουν" τα χρήματα. 2) Άμα τον δεύτερο μήνα γίνεται επέκταση των απεριόριστων data χωρίς ανανέωση τότε ναι μεν ανανεώνει κάθε 2μηνο για να διατηρεί τον αριθμό αλλά τα λεφτά μένουν και αυξάνονται. Αυτό το σενάριο είναι ιδανικό και όντως τον συμφέρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα