ideal09 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 11 λεπτά πριν, matrixxx είπε Ετσι οπως το γραφεις αυτο, ειναι σαν να μην εχεις καθολου ομιλια εκτος Ελλαδας (ΕΕ) με roaming; Δυσκολο εως αδυνατο μου φαινεται. Γενικά η vodafone είναι αρκετά χουβαρντάς με το roaming. Θεωρώ πως αν δεν είχες καθόλου θα το ανέφερε.
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Ρε παιδιά έχω μια cu ψάχνω ψάχνω στο app δεν το βρίσκω, έχετε κανα link?
Belial Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, matrixxx είπε Ετσι οπως το γραφεις αυτο, ειναι σαν να μην εχεις καθολου ομιλια εκτος Ελλαδας (ΕΕ) με roaming; Δυσκολο εως αδυνατο μου φαινεται. Έχεις δίκιο το άλλαξα σε αυτό που αναφέρετε στην σελίδα τους. Δυστυχώς δεν βρήκα κάποια άλλη πληροφορία για το εξωτερικό, πήγα να πάρω κάρτα για ένα μήνα απεριόριστα δεδομένα που έχει με 15€ και το είδα. Είπα να ενημερώσω. 😀 Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Belial
atrigane Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 18 ώρες πριν, alexander098 είπε Ναι Αυτό πως μπορεί να γίνει ; Δεν είναι πιθανό να χρεωθείς ποινή αποχώρησης από την 1η φορητότητα;
Errik Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 16 hours ago, power_ran said: Κανείς που πήγε από cosmote? Φοβάμαι μήπως την πατήσουμε και δεν έχει το ίδιο σήμα και κάλυψη 5g/4g Έχει μεγάλη διαφορά το σήμα στις περισσότερες περιοχές. Το αν θα σε καλύψει εξαρτάται από τις προσδοκίες σου και το πόσο σημαντικό είναι το κινητό για σένα.
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 34 λεπτά πριν, atrigane είπε Αυτό πως μπορεί να γίνει ; Δεν είναι πιθανό να χρεωθείς ποινή αποχώρησης από την 1η φορητότητα; όχι αν παραγγείλεις online (ή μέσω τηλεφωνικής προσφοράς, μην πας στο κατάστημα με άλλα λόγια ) την άλλη κάρτα γιατί έτσι έχεις 14 ημέρες δικαίωμα υπαναχώρησης (απο την ημέρα ενεργοποίησης) 1
studiosakis Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 300 gb το κάθε μήνα;; και απεριόριστα λεπτά και σε όλα τα κινητά ανεξαρτήτως εταιρείας;;; 1
DjTony Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Πείτε μου ενα λόγο κάποιος να προτιμήσει αυτό, αντί του Q VIP. Που με 3-4 ευρώ παραπάνω έχεις απεριοριστα data και όχι 300GGB..
pp6210 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 23 ώρες πριν, Havik είπε Κλασική ερώτηση: θέλει ανανέωση με κάρτα ανά δύο μήνες για να λειτουργεί; βασικα ανεξάρτητα προσφορας αν δεν ανανεωσεις στους 6 μηνες μπαίνει φραγη εισερχομένων, αν το εχεις 2η γραμμη στη βασική σου γραμμη σε dual sim κινητο κ δεν σε νοιαζει τοτε οκ, αν θα το εχεις για βασικό νούμερο θα πρέπει να κανεις ανανεωση
flikifloki Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Μόλις τώρα, DjTony είπε Πείτε μου ενα λόγο κάποιος να προτιμήσει αυτό, αντί του Q VIP. Που με 3-4 ευρώ παραπάνω έχεις απεριοριστα data και όχι 300GGB.. Επειδή καταναλώνεις λιγότερα από 50giga τον μήνα, οπότε απλά γλιτώνεις 3-4 ευρώ? Επειδή η vodafone έχει καλύτερη σύνδεση στην περιοχή/πόλη σου? Επειδή αυτό έχει και κάποιο λίγο roaming? Επειδή παίρνεις συχνά από μαγαζιά εστίασης/καφέ ή οτιδήποτε που μπορεί να σε συμφέρουν οι προσφορές Thank You? Επειδή από προηγούμενες εμπειρίες, απλά δεν γουστάρεις την νόβα ρε παιδί μου? Διάλεξε και πάρε. 😄 3
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Εμένα θα μου δείξει κανείς που πάω για να βρω αυτή την προσφορά ; 🤣 Στις 1/8/2025 στις 4:08 ΜΜ, Belial είπε Με 95€ για ένα χρόνο απεριόριστη ομιλία για όλα τα εθνικά δίκτυα και 300Gb Ίντερνετ. 11Gb στην Ευρώπη roaming. Aνανέωση αυτόματα κάθε μήνα. Φορητότητα ή νέο νούμερο. Δηλαδή απλά κρατάς το δάχτυλο σου στο μάθε περισσότερα και κάνεις αντιγραφή συνδέσμου και το βάζεις εδώ τις φωτό τι να τις κάνω ;
Dr_Pepper Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Εντάξει άκυρο το βρήκα Το βάζω εδώ και για τους υπόλοιπους (μόλις απαντάς "όχι δεν είμαι φοιτητής" και μετά διαλέγεις αν θες νέο νούμερο ή να μεταφέρεις αυτό που έχεις απο άλλο πάροχο, βγαίνει το πρόγραμμα με τα 95€ με bannerάκι σαν επιλογή) https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim Επεξ/σία 2 Αυγούστου από Dr_Pepper
atrigane Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Too late Επεξ/σία 2 Αυγούστου από atrigane
Eyedentify Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 2 λόγοι για να προτιμήσω το Q VIP αντι της Voda: 1-Μετα την συμπλήρωση των 12 μηνών, αναγκαστικά επιλέγεις κάποιο πακέτο (το φθηνότερο κοστίζει 13,6 ευρώ νομίζω ενώ στην Nova-Q υπάρχει και πακέτο με 8 ευρώ) 2- Καλά ξεμπερδέματα με την Voda όταν λήξει το συμβόλαιο. Όταν είχε λήξει το συμβόλαιο του αδερφού μου, του ζήτησαν 20 ευρώ τέλος αποσύνδεσης, και τα περίπου 30 ευρώ που είχε σε υπόλοιπο κάρτας αρνήθηκαν να τα μεταφέρουν για χρήση όταν συνέχισε ως καρτοκινητο. Συνολική οικονομική ζημία 50 ευρώ για ένα ληγμενο συμβόλαιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα