Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, satsok2 είπε

Για να καταλάβω, χρειάζεται πέρα από τα 95Ε (αρχικά) να κάνει κανείς καθε τόσο ανανέωση; 

Όχι, μια φορά πληρώνεις στην αρχή.

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, MrGalaxy είπε

πληρωμή ανα μήνα γίνεται? ή υποχρεωτικά 95€ εφαπαξ?

edit: το βρήκα. τελικά θελει όλο το ποσο μονομιας

Ο έμμεσος τρόπος είναι με την Πειραιώς, που πληρώνεις και το μετατρέπεις σε δώσεις. Δε ξέρω αν υπάρχει η δυνατότητα με κάποια πιστωτική! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, zio10 είπε

Όχι, μια φορά πληρώνεις στην αρχή.

Και γιατί εμένα ενεργοποιήθηκε σήμερα και δείχνει λήξη 8/12/25?

Επίσης 289 gb αντί 300 ( το τσατ λέει ότι είναι τα 11 του roaming αυτά)

Δείχνει 8.31 ευρώ ενώ θα έπρεπε να είναι 0

Και πουθενά δεν αναφέρεται ότι η απεριόριστη ομιλία είναι και προς Ε.Ε

Όποιος το έκανε και γνωρίζει αν μπορεί να μου πει πως φαίνεται στο app του θα του ήμουν υπόχρεος 

Update

Τελικά μετά από ομιλία εκ νέου με το τσατ η ημερομηνία λήξης έγινε 8/10/26 δηλαδή 2 μήνες μετά το 12μηνο φραγή και μπήκαν 25 gb επιπλέον.

Τεράστια προσοχή όσοι το ενεργοποιείται στις παροχές και στη λήξη. Για ότι δεν συμφωνεί τσατ για να λυθεί και να πω την αλήθεια λύθηκε σύντομα 

Επεξ/σία από sgatzo
  • Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, sgatzo είπε

Και γιατί εμένα ενεργοποιήθηκε σήμερα και δείχνει λήξη 8/12/25?

Επίσης 289 gb αντί 300 ( το τσατ λέει ότι είναι τα 11 του roaming αυτά)

Δείχνει 8.31 ευρώ ενώ θα έπρεπε να είναι 0

Και πουθενά δεν αναφέρεται ότι η απεριόριστη ομιλία είναι και προς Ε.Ε

Όποιος το έκανε και γνωρίζει αν μπορεί να μου πει πως φαίνεται στο app του θα του ήμουν υπόχρεος 

Update

Τελικά μετά από ομιλία εκ νέου με το τσατ η ημερομηνία λήξης έγινε 8/10/26 δηλαδή 2 μήνες μετά το 12μηνο φραγή και μπήκαν 25 gb επιπλέον.

Τεράστια προσοχή όσοι το ενεργοποιείται στις παροχές και στη λήξη. Για ότι δεν συμφωνεί τσατ για να λυθεί και να πω την αλήθεια λύθηκε σύντομα 

Εν τέλει ? Αξίζει ;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Panoskoopa είπε

Εν τέλει ? Αξίζει ;

Φυσικά και αξίζει για αυτό το έκανα. Με 8 ευρώ έχεις απεριόριστα λεπτά ομιλίας που ισχύουν και για Ε.Ε και 289 gb κάθε μήνα και 11 gb για roaming εντός Ε.Ε και 100 sms 

Για κάποιο λόγο μου έχουν δώσει και 8.15€ στη κάρτα οπότε τι καλύτερο;

Προσωπικά το πήρα για την μικρή μου και για 1 χρόνο ξεχνάω κάθε άλλο κόστος επικοινωνίας. Να το κάνεις προφανώς 

Δημοσ.

Το μόνο θέμα είναι η διαδικασία της μεταφοράς σε άλλον πάροχο. Και το θέμα των διακοπών. Δλδ αν δεν είσαι σπίτι αντε να δώσεις τώρα μέσα στο καλοκαίρι την διεύθυνση που είσαι. 

Και δεν κατάλαβα, γιατί το έχει στην επιλογή νέος έως 25 ετών. 

Την νέα κάρτα πόσο καιρό κάνουν να στην φέρουν;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, manelys είπε

Το μόνο θέμα είναι η διαδικασία της μεταφοράς σε άλλον πάροχο. Και το θέμα των διακοπών. Δλδ αν δεν είσαι σπίτι αντε να δώσεις τώρα μέσα στο καλοκαίρι την διεύθυνση που είσαι. 

Την νέα κάρτα πόσο καιρό κάνουν να στην φέρουν;

Σε 3 μέρες από την αίτηση , ήρθε στο μέρος που έχουμε έρθει διακοπές . 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, manelys είπε

δεν υπαρχει περιορισμος για την προσφορα με τα 95ευρω. Ειναι ξεκαθαρο.

Δημοσ.

υπαρχουν καπου terms and conditions? πχ αν το αφησω για 5-6 μηνες εκτος ελλαδας αλλα εντος ΕΕ θα υπαρξει καποιος περιορισμος παροχων ή η βοντα δεν ενδιαφερεται?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, evo481 είπε

υπαρχουν καπου terms and conditions? πχ αν το αφησω για 5-6 μηνες εκτος ελλαδας αλλα εντος ΕΕ θα υπαρξει καποιος περιορισμος παροχων ή η βοντα δεν ενδιαφερεται?

το μονο που διευκρινιζεται ειναι οτι μονο 11γβ ισχυουν στο ροαμινγκ, για τα λεπτα ομιλιας κ τα σμς δεννεχει καποια αναφορα σε αυτα που ελαβα, αν θες ρωτα στο εμαιλ τους

Screenshot_20250809_202543_Gmail.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάθε μήνα λένε τα παιδιά. Ακόμα δεν έχει ενεργοποιηθεί η κάρτα της μητέρας μου για να έχω άποψη αλλά πιστεύω πως έτσι είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε κατάστημα γίνεται;

Το έχει κάνει κανένας από κει;

Επισης ποτέ πληρώνεις;

Επεξ/σία από aekfc212

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...