Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον εχω ενα θέμα που μάλλον φτει το ρούτερ που ενώ κανονικά πρει να συνχρωνισω 49-53 συνχρονιζω στα 43 με 38. Ενώ  χθες που εφιγε το ρευμα στην περιοχη μου οπτε το ρουτερ ηταν κλειστό  συνχρονισε την σωστη ταχυτητά στα 50.1Mbps. Εδώ είναι το ωραίο παιρνω στο 13788 να ρωτησω πως να βρω τον κωδικό voip και λει να ψαξω κάπου στην διαχείριση. Τώρα στην εφαρμογή my Cosmote ΔΕΝ ΕΧΕΙ στοιχεία όπως voip και DSL. Ενώ στην web εφαρμογη εχει για στοιχεια dsl @otenet.gr. Μετα εκανε αιτηση ο υπαλλιλος να μου στιλει τους κωδικούς voip μεσω sms και που είπε πρεπει το ονομα χρήστη να τελειονεί σε @ims.otenet.gr μου ηρθέ κωδικος μονο για το @otenet.gr του της λεώ και λει ε στο συμβολαιο πρεπει να το αναγραφή κοιταω σε εμαιλ αναζητησή cosmote τιποτά. Αυτο που θελω να κανω ειναι να δοκιμασω με ρουτερ της wind το zyxel αν εχει καλύτερο αποτελεσμα η ταχυτητά

Δημοσ.

1. Μια χαρά στα είπε για τον κωδικό ενώ αυτός που ήρθε είναι για το Internet.

2. O κωδικός του VoIP δεν αναγράφεται πουθενά για λόγους ασφαλείας. Ούτε μπορεί να τον δει οποιοσδήποτε υπάλληλος της εταιρείας και γι' αυτό στέλνεται από τον server με sms.

3. Η VoIP τηλεφωνία κάθε παρόχου δεν μπορεί να λειτουργήσει σε Router που δίνει άλλος πάροχος. Και ο λόγος είναι ότι είναι κλειδωμένο το firmware μόνο στην δική τους υλοποίηση. Μπορεί να δουλέψει ωστόσο σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή του εμπορίου.

• Thanks 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, jkoukos είπε

1. Μια χαρά στα είπε για τον κωδικό ενώ αυτός που ήρθε είναι για το Internet.

2. O κωδικός του VoIP δεν αναγράφεται πουθενά για λόγους ασφαλείας. Ούτε μπορεί να τον δει οποιοσδήποτε υπάλληλος της εταιρείας και γι' αυτό στέλνεται από τον server με sms.

3. Η VoIP τηλεφωνία κάθε παρόχου δεν μπορεί να λειτουργήσει σε Router που δίνει άλλος πάροχος. Και ο λόγος είναι ότι είναι κλειδωμένο το firmware μόνο στην δική τους υλοποίηση. Μπορεί να δουλέψει ωστόσο σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή του εμπορίου.

Σε ευχαριστω φιλε για της πληροφορίες αφού χθες ο υπάλληλος έκανε αιτιση γιατι έλαβα μόνο τον κωδικό για το @otenet.gr;

Και πως μπορω να κανω αιτιση αποστολής κωδικού voip με sms στο my cosmote βρηκα μόνο να μου στείλουν τον κωδικό για το @otenet.gr

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η διαδικασία είναι αυτή που έκανες και όπως σου τα είπαν. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέραν να πας σε κατάστημα της εταιρείας (όχι Γερμανός).

Όπως ήδη έγραψα ούτε στο mycosmote ούτε πουθενά αλλού θα βρείτε τον κωδικό του VoIP. Το γιατί σου έστειλαν του internet, δεν το γνωρίζω. Κάνε πάλι επικοινωνία με την εταιρεία και ζήτα να σου στείλουν τον σωστό.

Επεξ/σία από jkoukos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...