Members gsarig Δημοσ. πριν από 11 ώρες Members Δημοσ. πριν από 11 ώρες Μέτριο προς συμπαθητικό το βρήκα. Το Bring her back μου άρεσε πολύ περισσότερο. Τουλάχιστον ήταν πρωτότυπη ιστορία και όχι ριμέικ ή διασκευή, οπότε ήταν καλοδεχούμενο. Αν είχα δώσει σημασία στο πώς τη διαφήμιζαν (καλύτερο θρίλερ των τελευταίων ετών κλπ) θα είχα απογοητευτεί, αλλά πλέον έχω πάψει να δίνω σημασία σε φήμες, βαθμολογίες και κριτικές, οπότε δε με ενόχλησε. Το κωμικό στοιχείο πιστεύω πως ήταν καλή επιλογή, γιατί η ιστορία από μόνη της ήταν αρκετά αδύναμη και αν έπαιρνε τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά, το τελικό αποτέλεσμα θα κατέληγε χειρότερο.
john_dr Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Βλέπεται μια χαρά, σε κρατάει μέχρι να αρχίσει να ξεδιαλύνεται το μυστήριο. Μόλις καταλάβεις τι παίζει, χάνει πολύ, αλλά εντάξει, αναμενόμενο. Δεν βγαίνουν κάθε μέρα ταινίες που να συνταράσσουν τον θεατή στο τέλος. Spoiler Η πρωταγωνίστρια έχει περισσότερο συμπεριφορά τσούλας, παρά δασκάλας παιδιών δημοτικού. Αντίστοιχα προβληματική συμπεριφορά έχει και ο αστυνομικός. Δεν ξέρω αν ο σκηνοθέτης έχει κακές εμπειρίες ή αν ήταν εσκεμμένη επιλογή προκειμένου ο θεατής να υποπτεύεται τους πάντες μέχρι το σημείο που αποκαλύπτεται η αλήθεια.
suspiria Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Η δασκάλα ειναι άνθρωπος όπως όλοι μας. Τι έχετε στο μυαλό σας οτι ειναι οι δασκάλες; τα πρότυπα ηθικής; καλά για τους μπ@τσ@υς ξέρουμε τι ειναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα