Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ! Βλέπω μέσω του πατέρα μου   COSMOTE full pack via satellite στην android tv μου αλλά και στο iPad ( όταν δεν βλέπω μέσω τηλεόρασης) . Το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι πλέον στο iPad μου γράφει ότι δεν υπάρχει ενεργή σύνδεση με αυτό το Id .. στη τηλεόραση βλέπω κανονικά …

Έχει συμβεί σε κανέναν άλλον;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασες να συνδεθείς πάλι με το ID του πατέρα σου;

Επίσης είναι ενεργό το πακέτο έξτρα συσκευών;

Αναφορά σε κείμενο

1. Σε πόσες οθόνες, μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα τη streaming υπηρεσία της COSMOTE TV;

Ο αριθμός των συσκευών που μπορείς να παρακολουθείς ταυτόχρονα περιεχόμενο εξαρτάται από τον τύπο της συνδρομής σου και από το αν διαθέτεις το πακέτο extra συσκευών. 

Σημειώνεται ότι το πακέτο extra συσκευών παρέχεται : 

• δωρεάν στα πακέτα συμβολαίου
  • δωρεάν στα ευέλικτα πακέτα Monthly Pack 
  • ενώ παρέχεται με χρέωση, κατόπιν αιτήματος του συνδρομητή, στους πελάτες μέσω Δορυφόρου με ενεργή την συμπληρωματική υπηρεσία COSMOTE TV Streaming. 
  • Το πακέτο extra συσκευών δεν παρέχεται στο Team Pass και στο Sports Daily Pass.

Πιο συγκεκριμένα:

• Εάν είσαι συνδρομητής συμβολαίου (COSMOTE TV ή DP+TV) ή COSMOTE TV Monthly Pack μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές από τις οποίες 2 για κανάλια αθλητικού περιεχομένου.
  • Εάν είσαι συνδρομητής Μέσω Δορυφόρου (με ενεργή την πρόσθετη υπηρεσία COSMOTE TV Streaming) μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά.
  • Εάν ενεργοποιήσεις και τo πακέτο extra συσκευών μπορείς να χρησιμοποιείς ταυτόχρονα για θέαση περιεχομένου έως 3 συσκευές από τις οποίες 2 για κανάλια αθλητικού περιεχομένου.
  • Εάν έχει ενεργοποιήσει ένα από τα πακέτα Super League Pass ή Daily Pass μπορείς να χρησιμοποιείς για θέαση περιεχομένου μόνο 1 συσκευή κάθε φορά.

Επεξ/σία από jkoukos
Δημοσ.

Ναι τα έχω ενεργοποιήσει! Μάλλον άλλαξαν τίποτα και πρέπει να ενεργοποιηθεί το πακέτο extra συσκευών;

• Λύση
Δημοσ.

Παιδιά τίποτα !!! Μάλλον το σταμάτησαν .με συνδρομή 5€ πλέον 

Άκυρο!!! Απενεργοποίηση του tv streaming και ξανά ενεργοποίηση !!! Όλα καλά !!!

ας κλειδωθεί το θέμα !!!👍

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...