Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, naimore είπε

τρικαλινό και adoro 10%

Απο τοτε που το τρικαλινο πηγε τη τιμη τoυ στα υψη δε το ξαναγγιξα. Να πουμε επισης οτι το γαλα ειναι απο το εξωτερικο και οχι απο τα Τρικαλα(lol) και εχει πολυ αλατι.

1 ώρα πριν, digitalarchive είπε

αντε αφου ειπαμε και τα λαιτ ποια τυρακια σας αρεσουν κανονικα για το τοστακι σας;

ποια ψωμακια-φετες δε θα ρωτησεις?

2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε

Adorno Light. 

ειχες προσεξει οτι για ενα διαστημα κολλαγανε  οι φετες μεταξυ τους?

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κανονικο,φουλ,εδω και χρονια απο τοτε που τα ελληνικα πηραν τον ανηφορο, το μονο στο οποιο βρηκα γευση πολυ καλη ειναι το adoro creamy gouda.

για ενα λιγο πιο ελφρυ ,με 16% λιπαρα μονο το arla havarti,ειναι πολυ καλο αλλα ακριβο.

Επεξ/σία από mike15
Δημοσ.

Το τυρί με κομματάκια ζαμπόν, το έφερνε το λιντλ. Έφερνε και ο Σκλαβενίτης ένα αντίστοιχο, τώρα πια δεν το βρίσκω πουθενά. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, geomrk είπε

το καλυτερο ειναι το αρλα οπως ειπε και το αλλο μελος,που ειναι  με 5% λιπαρα. δεν εχω βρει κατι καλυτερο ή με εξισου 5%

Με 5% λιπαρά υπάρχει και από τις Ελληνικές Φάρμες το Light & Tasty, με το ίδιο πρόβλημα, λεπτές φέτες ή πολύ ώρα έξω από το ψυγείο, κολλάνε οι φέτες μεταξύ τους.

https://hellenicfarms.gr/el/Hellenic-Farms-Ellinikes-Farmes-AE-LIGHT-TASTY

Το βρίσκω σε mymarket

Δημοσ.
12 hours ago, fitsoulas2024 said:

(Adoro light)

ειχες προσεξει οτι για ενα διαστημα κολλαγανε  οι φετες μεταξυ τους?

γεγονός, και μου είχε κάνει εντύπωση - αλλά έχει διορθωθεί

είχα πάρει κάποτε ένα εισαγόμενο 5% και η γεύση δεν είχε διαφορά από τη συσκευασία του 😃

Δημοσ.
9 hours ago, Nabuko said:

Η διαφορά σε θερμίδες μεταξύ κανονικού και λάητ είναι μόνο 300-400 μέτρα τρέξιμο στον διάδρομο

δεν είναι μόνο οι θερμίδες, 

αλλά και οι χοληστερινες

12 hours ago, fitsoulas2024 said:

Απο τοτε που το τρικαλινο πηγε τη τιμη τoυ στα υψη δε το ξαναγγιξα. Να πουμε επισης οτι το γαλα ειναι απο το εξωτερικο και οχι απο τα Τρικαλα(lol) και εχει πολυ αλατι.

ειχες προσεξει οτι για ενα διαστημα κολλαγανε οι φετες μεταξυ τους?

και το αρλα νομίζω εισαγωγή είναι, 

ίσως το φινα να είναι (μόνο) ελληνικό; 

στη συσκευασία πάντως έχει το καλό διαχωριστικο, οπότε δεν κολλάνε οι φέτες

Δημοσ.
14 hours ago, dtk-386 said:

Κανονική φέτα τυρί τοστ (κίτρινο)

Θερμίδες: ~70–90 kcal ανά φέτα (περίπου 20–25g)

Λιπαρά: ~5–7g

Κορεσμένα: ~3–4g

Light φέτα τυρί τοστ

Θερμίδες: ~40–60 kcal ανά φέτα

Λιπαρά: ~2–4g

Κορεσμένα: ~1–2g

Οι θερμίδες μειώνονται, αλλά όχι πάντα δραματικά. Νομίζω είναι πολύ μικρή η διαφορά μέσα στην μέρα για να υπομείνεις την γεύση χαρτονιού τoυ light.

Ένας από τους λόγους που δε παίρνω ποτέ light προϊόντα 

Καλύτερα να φάω πιο αραιά ένα κανονικό τοστ (για εμένα αυτό είναι τυρί και ντομάτα ή τυρί και αβοκάντο)

Δημοσ.

Το θέμα είναι και το κόστος στα τυριά. Εδώ και 1-2 χρόνια υπάρχουν τυριά για τοστ που έχουν φτάσει 19 ευρώ στο σούπερ μάρκετ, ενώ οι τιμές για τα πιο οικονομικά ξεκινάνε στα 8 ευρώ.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση διαφορά. Επίσης πάντα είχα την περιέργεια εάν υπάρχει κάποιο που αγοράζει τυρί για τοστ σε τιμές πάνω από 15 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επίσης, εκτός από το Λογάδι που προτείνεται αβάδιστα, αν κάποιος θέλει να λιώνει και το light τυρί λίγο έφερνε ο σκλαβενίτης μια μοτσαρέλα μπαστούνι light με αυτό το αποτέλεσμα. 

Νομίζω πως ήταν Dirollo ή Adoro (μωβ συσκευασία σίγουρα), αλλά δεν είμαι σίγουρος. 

Επεξ/σία από Dante80
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρικαλινό light. Ακριβό το ρημάδι. Παίζει βέβαια εναλλακτικά και το «δεν βάζω τυρί» με μηδέν λιπαρά και γεύση επίσης. Φουλ οικονομικό και το βρίσκεις παντού. 

Επεξ/σία από Kounoupieras
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, naimore είπε

και το αρλα νομίζω εισαγωγή είναι, 

στη συσκευασία πάντως έχει το καλό διαχωριστικο, οπότε δεν κολλάνε οι φέτες

Φυσικα, το γραφει πανω. Πολυεθνικη.

Το εχουν μαθει τωρα ολοι το κολπο και εχουν βαλει χαρτινα διαχωριστικα

7 ώρες πριν, arg_ είπε

γεγονός, και μου είχε κάνει εντύπωση - αλλά έχει διορθωθεί

Ναι, αργησαν αλλα το καταλαβαν. Και οσο καιρο τα ειχαν κολλημενα η τιμη ηταν χαμηλη. Αλλα ηταν μπελας να τα ξεχωρισεις, και καποιες φορες δε γινοταν καθολου. Το χρησιμοποιουσα για... τριψιμο

5 ώρες πριν, Kounoupieras είπε

Τρικαλινό light. Ακριβό το ρημάδι. Παίζει βέβαια εναλλακτικά και το δεν βάζω τυρί με μηδέν λιπαρά και γεύση επίσης. Φουλ οικονομικό και το βρίσκεις παντού. 

4,30€ οι φετες και >7€ η φρατζολα(380g).

Ποιο ειναι φουλ οικονομικο?

6 ώρες πριν, The_Judas είπε

Το μιλνερ εχει καλή γευση (με 17% λιπαρα).

και πολυ ακριβο

6 ώρες πριν, georgiouu είπε

dirollo light αλλα τωρα που κοιταξα βλεπω οτι το classic ειναι πιο light απο το κατ ονομα light ; δεν καταλαβαινω 😕

Ε τι να κανουμε, ετσι ειναι το dirollo classic. Eχει και με 14%

ee.png

Επεξ/σία από fitsoulas2024

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...