digitalarchive Δημοσ. 2 Αυγούστου Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου αντε αφου ειπαμε και τα λαιτ ποια τυρακια σας αρεσουν κανονικα για το τοστακι σας;
fitsoulas2024 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου 3 ώρες πριν, naimore είπε τρικαλινό και adoro 10% Απο τοτε που το τρικαλινο πηγε τη τιμη τoυ στα υψη δε το ξαναγγιξα. Να πουμε επισης οτι το γαλα ειναι απο το εξωτερικο και οχι απο τα Τρικαλα(lol) και εχει πολυ αλατι. 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε αντε αφου ειπαμε και τα λαιτ ποια τυρακια σας αρεσουν κανονικα για το τοστακι σας; ποια ψωμακια-φετες δε θα ρωτησεις? 2 ώρες πριν, Sherlock_7 είπε Adorno Light. ειχες προσεξει οτι για ενα διαστημα κολλαγανε οι φετες μεταξυ τους? 1
mike15 Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου (επεξεργασμένο) κανονικο,φουλ,εδω και χρονια απο τοτε που τα ελληνικα πηραν τον ανηφορο, το μονο στο οποιο βρηκα γευση πολυ καλη ειναι το adoro creamy gouda. για ενα λιγο πιο ελφρυ ,με 16% λιπαρα μονο το arla havarti,ειναι πολυ καλο αλλα ακριβο. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από mike15
Nabuko Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Η διαφορά σε θερμίδες μεταξύ κανονικού και λάητ είναι μόνο 300-400 μέτρα τρέξιμο στον διάδρομο
Rebelos2018 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Το τυρί με κομματάκια ζαμπόν, το έφερνε το λιντλ. Έφερνε και ο Σκλαβενίτης ένα αντίστοιχο, τώρα πια δεν το βρίσκω πουθενά.
soterman Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 15 ώρες πριν, geomrk είπε το καλυτερο ειναι το αρλα οπως ειπε και το αλλο μελος,που ειναι με 5% λιπαρα. δεν εχω βρει κατι καλυτερο ή με εξισου 5% Με 5% λιπαρά υπάρχει και από τις Ελληνικές Φάρμες το Light & Tasty, με το ίδιο πρόβλημα, λεπτές φέτες ή πολύ ώρα έξω από το ψυγείο, κολλάνε οι φέτες μεταξύ τους. https://hellenicfarms.gr/el/Hellenic-Farms-Ellinikes-Farmes-AE-LIGHT-TASTY Το βρίσκω σε mymarket
arg_ Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 12 hours ago, fitsoulas2024 said: (Adoro light) ειχες προσεξει οτι για ενα διαστημα κολλαγανε οι φετες μεταξυ τους? γεγονός, και μου είχε κάνει εντύπωση - αλλά έχει διορθωθεί είχα πάρει κάποτε ένα εισαγόμενο 5% και η γεύση δεν είχε διαφορά από τη συσκευασία του 😃
naimore Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 9 hours ago, Nabuko said: Η διαφορά σε θερμίδες μεταξύ κανονικού και λάητ είναι μόνο 300-400 μέτρα τρέξιμο στον διάδρομο δεν είναι μόνο οι θερμίδες, αλλά και οι χοληστερινες 12 hours ago, fitsoulas2024 said: Απο τοτε που το τρικαλινο πηγε τη τιμη τoυ στα υψη δε το ξαναγγιξα. Να πουμε επισης οτι το γαλα ειναι απο το εξωτερικο και οχι απο τα Τρικαλα(lol) και εχει πολυ αλατι. ειχες προσεξει οτι για ενα διαστημα κολλαγανε οι φετες μεταξυ τους? και το αρλα νομίζω εισαγωγή είναι, ίσως το φινα να είναι (μόνο) ελληνικό; στη συσκευασία πάντως έχει το καλό διαχωριστικο, οπότε δεν κολλάνε οι φέτες
JakeKaufman Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 14 hours ago, dtk-386 said: Κανονική φέτα τυρί τοστ (κίτρινο) Θερμίδες: ~70–90 kcal ανά φέτα (περίπου 20–25g) Λιπαρά: ~5–7g Κορεσμένα: ~3–4g Light φέτα τυρί τοστ Θερμίδες: ~40–60 kcal ανά φέτα Λιπαρά: ~2–4g Κορεσμένα: ~1–2g Οι θερμίδες μειώνονται, αλλά όχι πάντα δραματικά. Νομίζω είναι πολύ μικρή η διαφορά μέσα στην μέρα για να υπομείνεις την γεύση χαρτονιού τoυ light. Ένας από τους λόγους που δε παίρνω ποτέ light προϊόντα Καλύτερα να φάω πιο αραιά ένα κανονικό τοστ (για εμένα αυτό είναι τυρί και ντομάτα ή τυρί και αβοκάντο)
georgiouu Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου dirollo light αλλα τωρα που κοιταξα βλεπω οτι το classic ειναι πιο light απο το κατ ονομα light ; δεν καταλαβαινω 😕
Fan Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Το θέμα είναι και το κόστος στα τυριά. Εδώ και 1-2 χρόνια υπάρχουν τυριά για τοστ που έχουν φτάσει 19 ευρώ στο σούπερ μάρκετ, ενώ οι τιμές για τα πιο οικονομικά ξεκινάνε στα 8 ευρώ. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τόση διαφορά. Επίσης πάντα είχα την περιέργεια εάν υπάρχει κάποιο που αγοράζει τυρί για τοστ σε τιμές πάνω από 15 ευρώ. 1
Dante80 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Επίσης, εκτός από το Λογάδι που προτείνεται αβάδιστα, αν κάποιος θέλει να λιώνει και το light τυρί λίγο έφερνε ο σκλαβενίτης μια μοτσαρέλα μπαστούνι light με αυτό το αποτέλεσμα. Νομίζω πως ήταν Dirollo ή Adoro (μωβ συσκευασία σίγουρα), αλλά δεν είμαι σίγουρος. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Dante80
Kounoupieras Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Τρικαλινό light. Ακριβό το ρημάδι. Παίζει βέβαια εναλλακτικά και το «δεν βάζω τυρί» με μηδέν λιπαρά και γεύση επίσης. Φουλ οικονομικό και το βρίσκεις παντού. Επεξ/σία 4 Αυγούστου από Kounoupieras 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, naimore είπε και το αρλα νομίζω εισαγωγή είναι, στη συσκευασία πάντως έχει το καλό διαχωριστικο, οπότε δεν κολλάνε οι φέτες Φυσικα, το γραφει πανω. Πολυεθνικη. Το εχουν μαθει τωρα ολοι το κολπο και εχουν βαλει χαρτινα διαχωριστικα 7 ώρες πριν, arg_ είπε γεγονός, και μου είχε κάνει εντύπωση - αλλά έχει διορθωθεί Ναι, αργησαν αλλα το καταλαβαν. Και οσο καιρο τα ειχαν κολλημενα η τιμη ηταν χαμηλη. Αλλα ηταν μπελας να τα ξεχωρισεις, και καποιες φορες δε γινοταν καθολου. Το χρησιμοποιουσα για... τριψιμο 5 ώρες πριν, Kounoupieras είπε Τρικαλινό light. Ακριβό το ρημάδι. Παίζει βέβαια εναλλακτικά και το δεν βάζω τυρί με μηδέν λιπαρά και γεύση επίσης. Φουλ οικονομικό και το βρίσκεις παντού. 4,30€ οι φετες και >7€ η φρατζολα(380g). Ποιο ειναι φουλ οικονομικο? 6 ώρες πριν, The_Judas είπε Το μιλνερ εχει καλή γευση (με 17% λιπαρα). και πολυ ακριβο 6 ώρες πριν, georgiouu είπε dirollo light αλλα τωρα που κοιταξα βλεπω οτι το classic ειναι πιο light απο το κατ ονομα light ; δεν καταλαβαινω 😕 Ε τι να κανουμε, ετσι ειναι το dirollo classic. Eχει και με 14% Επεξ/σία 3 Αυγούστου από fitsoulas2024
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα