Arkin Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Τι λέει ρε σεις το σαλεμενο ρομπότ? Το έχει χάσει τελείως ο τύπος μαζί με ελον ο οποίος τουλάχιστον κάνει αρκετές φορές τα λόγια πράξεις οι 2 πιο πλούσιοι σαλεμενοι. 7
antouaa Δημοσ. 2 Αυγούστου Δημοσ. 2 Αυγούστου Αναφορά σε κείμενο επειδή επιτρέπουν σε μια τεχνητή νοημοσύνη να βλέπει ό,τι βλέπετε καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, να ακούει ό,τι ακούτε και να συνομιλεί μαζί σας Δεν τον φτάνουν μάλλον οι επαγγελματικές τσόντες, θέλει και ερασιτεχνικές... Πέρα από την πλάκα, αν τώρα με τα κινητά μπορούν να μας ακούν και να μας βλέπουν στο 50% της μέρας, με αυτά τα γυαλιά στο 80% με 90%! Όχι μόνο θα αγοράσεις τα γυαλιά τους, θα πληρώνεις (σίγουρα) και κάμια συνδρομή γιατί με την free έκδοση δε θα μπορείς να κάνεις τίποτα, αλλά θα τους δίνεις και όλα μα όλα τα προσωπικά σου δεδομένα χωρίς κόπο!
polaki Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 2 hours ago, kinitos said: Κανα λινκ οχ7 για εμένα για ενα φιλο 😁 Ο έχων 2 λίνκ δίνει το 1! 3
freegr Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Οπότε να αγοράσουμε γυαλιά ΑΙ άλλης εταιρείας για να γλυτώσουν στην καζούρα
Barbattilas Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Άλλη μία παρόλα για να πουλήσει προϊόντα της εταιρείας του...
poulinos Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου 5 hours ago, Vagosman said: Ζακι οι άνθρωποι ειναι σε μειονεκτική θέση απο τότε που μας εβαλες όλους στο τρυπάκι των σόσιαλ. σας εβαλε.το fb ανοιγει μονο για αγγελιες για ορειβατικο εξοπλισμο 😛 και δεν εβαλε κανεναν με το ζορι. 1 1
atypicalcoder Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Μας έχει πρήξει αυτός ο πα***@παρας. Έχει αρχίσει να γίνεται χειρότερος από τον Έλον. Κάθε τρεις και λίγο βγαίνει και λέει ότι λέει. Ας του πει κάποιος ότι το fb έχει αποτύχει και δεν μπορεί να μας το παίζει ως σουπερ ντουπερ πετυχημένος. Κάποτε μπορεί να ήταν, πλέον είναι αδιάφορος στο tech community. Δεν θα σχολιάσω καν το επερχόμενο ban στα ΑΙ γυαλιά που λέει -> It's privacy idiot. Επεξ/σία 3 Αυγούστου από atypicalcoder
Geralt_Haute_Bellegarde Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Έχω να μπω facebook κοντά 8 χρόνια Και θα φορέσω facebook και ai πάνω μου Τι λέτε ρε 1
SPANK Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Είσαι συμφωνώ είτε διαφωνώ ανεξάρτητα ποιος το είπε ή ποιος θα το ανέφερε όσο αφορά την παραπάνω δήλωση , αργά ή γρήγορα θα γίνουν μέρος της ζωής των ανθρώπων και στο συγκεκριμένο κομμάτι. 1
mpregos Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου Metaverse μόνο ρε!!! Η όπως λεγόταν ....τλκ τι έγινε αυτό το πρότζεκτ 1 1
Nokia3210 Δημοσ. 3 Αυγούστου Δημοσ. 3 Αυγούστου (επεξεργασμένο) ζουκεμπεργκ, τραβα στη χαβουζα σου, nokia 3210 μονο, τι γυαλια μου λες τωρα... Επεξ/σία 3 Αυγούστου από Nokia3210 2 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα