Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. 

Πήγα χθες στα  outlet  στα  ralph lauren  και μου πέσανν και τα  λίγα μαλλιά που έχω, 100 με 110 το κλασικό το  polo  με το μικρό το σηματάκι, που κάποτε προ επταετίας στα  outlet,  θυμάμαι το επαιρνα απο 40 ως 55 ξέρω γω και πάλι ακριβά ήταν για τη δική μου τσέπη, που δυστυχώς δε φτάνει σ αυτά τα ποσά για  polo  μπλούζες, οπότε    ψάχνω ιδέες για εναλλακτικές. 

Απο πού παίρνετε όσοι παίρνετε αυτά τα μπλουζάκια με το γιακά, που  να είναι σχετικά φθηνά και τίμια, κάπως ποιοτικά; Βολεύουν πολύ τ άτιμα   σε διάφορες περιστάσεις, οπότε ψάχνω καλές   εναλλακτικές.

Ευχαριστώ. 

• Like 3
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού δεν υπάρχει η οικονομική άνεση (ή απλά δεν θέλεις να δώσεις τόσα για ένα μπλουζάκι, απολύτως κατανοητό) δες μήπως είναι καλύτερα να πάρεις αρκετά και φτηνά ώστε να φαίνονται για καιρό καινούργια.

Το να πάρεις 1-2, αν τα φοράς συνέχεια όσο καλά και να είναι θα φθαρούν.

Πχ sinsay είχα δει φτηνά, δεν τα έχω δοκιμάσει όμως. Και λογικά σε τέτοιου είδους αλυσίδες θα έχει φτηνά.

Επεξ/σία από zio10
  • Super Moderators
Δημοσ.
19 minutes ago, trelaras22 said:

Καλησπέρα. 

Πήγα χθες στα  outlet  στα  ralph lauren  και μου πέσανν και τα  λίγα μαλλιά που έχω, 100 με 110 το κλασικό το  polo  με το μικρό το σηματάκι, που κάποτε προ επταετίας στα  outlet,  θυμάμαι το επαιρνα απο 40 ως 55 ξέρω γω και πάλι ακριβά ήταν για τη δική μου τσέπη, που δυστυχώς δε φτάνει σ αυτά τα ποσά για  polo  μπλούζες, οπότε    ψάχνω ιδέες για εναλλακτικές. 

Απο πού παίρνετε όσοι παίρνετε αυτά τα μπλουζάκια με το γιακά, που  να είναι σχετικά φθηνά και τίμια, κάπως ποιοτικά; Βολεύουν πολύ τ άτιμα   σε διάφορες περιστάσεις, οπότε ψάχνω καλές   εναλλακτικές.

Ευχαριστώ. 

Εντάξει, μπορείς να μην πάρεις Ralph Lauren, μπορείς να πέσεις στα Jack & Jones (προσωπικά τα βρίσκω πολύ ικανοποιητικά) ή στα Be:Nation  

Δοκίμασε και τα Pop-Air, επίσης συμπαθητικά. 

10 minutes ago, zio10 said:

[…]

Πχ sinsay είχα δει φτηνά, δεν τα έχω δοκιμάσει όμως. Και λογικά σε τέτοιου είδους αλυσίδες θα έχει φτηνά.

Συγγνώμη αλλά Sinsay και SHEIN που μου έχουν φέρει, είναι, κατά τη γνώμη μου, απαράδεκτης ποιότητας. Αναγκάστηκα να τα πετάξω, μου προκάλεσαν φαγούρα. 

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Eχω βολευτει τα Pierre Cardin για καθε μερα στην δουλεια. Οκ, προφανως δεν επενδυεις σε καμια τρελη ποιοτητα, αλλα την δουλεια τους την κανουν. Ανελπιστα καλα ηταν και τα Τοm Tailor παρεμπιπτοντως, μου εφεραν δωρο κανα δυο και ηταν πολυ decent. 

Παντως, η αληθεια ειναι πως την ποιοτητα των Lacoste δεν την πιανει καμια αλλη μαρκα, ειναι τα μονα τα οποια δεν μου εχουν ξεθωριασει/ξηλωθει και τα 'χω λιωσει εχοντας τα πολλα χρονια. Αλλες εταιρειες και πολυ πιο ακριβες, μου χουν μεινει στο χερι.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με τα Dur συνήθως πάντα παίρνω κάτι όταν έχουν εκπτώσεις. Τα βρίσκω σε ποιότητα σαν τα παλιά Lacoste, για όποιον έχει την εμπειρία στην μάρκα. 

Αυτή την στιγμή βλέπω πως τα πικε polo τα έχει στα 41.50€ και τα πλεκτά στα 49€ στις εκπτώσεις. Δεν ξέρω αν θέλεις να χτυπήσεις εκεί από budget, πάντως σε ποιότητα είσαι μέσα. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dante80 είπε

Προσωπικά έχω βολευτεί πολύ με τα Dur συνήθως πάντα παίρνω κάτι όταν έχουν εκπτώσεις. Τα βρίσκω σε ποιότητα σαν τα παλιά Lacoste, για όποιον έχει την εμπειρία στην μάρκα. 

Αυτή την στιγμή βλέπω πως τα πικε polo τα έχει στα 41.50€ στις εκπτώσεις. Δεν ξέρω αν θέλεις να χτυπήσεις εκεί από budget, πάντως σε ποιότητα είσαι μέσα. 

Κάπου εκεί είμαι στο πενηντάρικο, έχεις εικόνα για γραμμές σε σχέση με  lacoste RL; 

14 λεπτά πριν, paredwse είπε

Εντάξει, μπορείς να μην πάρεις Ralph Lauren, μπορείς να πέσεις στα Jack & Jones (προσωπικά τα βρίσκω πολύ ικανοποιητικά) ή στα Be:Nation  

Συγγνώμη αλλά Sinsay και SHEIN που μου έχουν φέρει, είναι, κατά τη γνώμη μου, απαράδεκτης ποιότητας. Αναγκάστηκα να τα πετάξω, μου προκάλεσαν φαγούρα. 

Μωρε να πέσω και να παρα πέσω, να φτάσω μέχρι 40 50 το κομμάτι άντε,  αλλα μετά αρχίζει και ξεφεύγει νιώθω για μέσο εργαζόμενο. ευχαριστώ πολύ θα τσεκάρω.

Δημοσ.
3 minutes ago, trelaras22 said:

Κάπου εκεί είμαι στο πενηντάρικο, έχεις εικόνα για γραμμές σε σχέση με  lacoste RL; 

Τα regular της είναι κοντά στα παλιά classic fit. Αν είσαι Αθήνα, μια βόλτα στην μπουτίκ στο κέντρο επιβάλλεται για δοκιμή. 

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, paredwse είπε

Λατρεια, οπότε μπαίνω pop air πάω για 1-2 πράγματα και φεύγω με 10...

• Like 1
Δημοσ.
40 minutes ago, paredwse said:

15 minutes ago, Therempant said:

Λατρεια, οπότε μπαίνω pop air πάω για 1-2 πράγματα και φεύγω με 10...

Εξαιρετικά τα Pop-Air! Από τα λίγα - πλέον - μαγαζιά, που πέρα από καγκουριές, έχουν και κομμάτια που θέλω να φορέσω. Πλέον τα κυρίαρχα fast fashion (Inditex - H&M - κ.λπ) κατά 95% έχουν κλαπατσίμπαλα ρούχα που δεν έβαζα ούτε για να σπάσω πλάκα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, paredwse είπε

Δεκτό αν είναι τόσο χάλια, δεν τις έχω δοκιμάσει.

Το είπα με τη λογική μήπως είναι προτιμότερο από το να πάρει μια με 50€ να πάρει 5-6 φτηνές να τις αλλάζει.

Δημοσ.

Δοκίμασε και massimo dutti αν και η ποικιλία δεν είναι πολύ μεγάλη. Επίσης κλασικά το πιο φτηνό "αδερφάκι" Zara και ίσως και Mango

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

body move. Ελληνική εταιρία. 100% βαμβάκι. Εγώ βγάζω και τις μικρές ραφτές στάμπες που βάζουν στο μανίκι με ένα ψαλίδι νυχιών. 11€

https://www.bodymove.gr/product/μπλούζα-πικέ-ανδρική-πόλο-672-3__trashed/

Παρήγγειλα από Τουρκία τις προάλλες 3 polo 18€ όλα μαζί μαζί με μεταφορικά 100% βαμβάκι πολύ ποιοτικά και χωρίς στάμπες.

Επεξ/σία από magictoboggan
Δημοσ.

Όπως ειπε και ο storm ποιοτητα σε lacoste δεν εχω ξαναβρει. Παλια τις αγοραζα απο το μακαρθουρ γυρω στα 50 55 την μια τωρα δεν ξερω ποσο εχουν.. 

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...