Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μπορείς να δείς και benetton , funky budha απλά τα 2α να δεις την κοψιά τους εμένα όλα τα νούμερα μου κάθονται κοντά στη μέση

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από φθηνά δες s.Oliver Polo και Celio, τα έχω χρόνια και δεν έχουν πάθει τίποτα, για 20 ευρώ πολύ τίμια, υπάρχουν στα Hondos.

Mango και Massimo Dutti έχει σε νορμάλ τιμές γύρω στα 40 ευρώ με καλή ποιότητα.

Από Amazon Γαλλίας έχω πετύχει Lacoste με 45 ευρώ αλλά δύσκολα θα βρεις εκτός περιόδου εκπτώσεων.

Επεξ/σία από Axelq
Δημοσ.

Και εγώ για funky budda θα σου έλεγα όπως είπαν 2-3 παραπάνω. Ωραία σχέδια νορμάλ τιμή κ καλή ποιότητα 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, magictoboggan said:

Παρήγγειλα από Τουρκία τις προάλλες 3 polo 18€ όλα μαζί μαζί με μεταφορικά 100% βαμβάκι πολύ ποιοτικά και χωρίς στάμπες.

Από ποιο κατάστημα παρήγγειλες?

Δημοσ.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την Fynch Hatton 100% βαμβάκι πολύ καλής ποιότητας.

Σε περίοδο εκπτώσεων τα πήρα 25 ευρώ το μπλουζάκι από 50 που έχουν.

Από τα πιο ωραία πόλο μετά τα Lacoste.

Δημοσ.
1 hour ago, Bourdoulas said:

Από ποιον πωλητή; Είναι πολλοί διαφορετικοί σε αυτή την πλατφόρμα 

https://www.trendyol.com/en/defacto/100-cotton-regular-fit-short-sleeve-basic-plain-pique-fabric-black-polo-t-shirt-c1293ax25sp-p-894314221?boutiqueId=48&merchantId=968

μαζί με κάποια κουπόνια και bonus εγγραφής στο site μου πήγε 18€ σύνολο με τα μεταφορικά.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για ηλεκτρονικές αγορές δες και το modivo, έχει πολλά brands, φθηνότερα και ακριβότερα, και αυθεντικά, και ειδικά σε κάποια, όπως Tommy καλες τιμές κατά καιρούς.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, magictoboggan είπε

https://www.trendyol.com/en/defacto/100-cotton-regular-fit-short-sleeve-basic-plain-pique-fabric-black-polo-t-shirt-c1293ax25sp-p-894314221?boutiqueId=48&merchantId=968

μαζί με κάποια κουπόνια και bonus εγγραφής στο site μου πήγε 18€ σύνολο με τα μεταφορικά.

Τουρκικης παραγωγης.

Δημοσ.

πολυ καλα τα dur εγω λογω κιλων παντα παιρνω με δοκιμη .
καλες τιμες στην πατησιων απεναντι απο το μινιον στο μονελι 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...